Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω συνέχεια στην τηλεόραση μεγάλα Σ/Μ να διαφημιζουν εκπτωσεις Μακαρόνια ταδε -35% , απορυπαντικο ταδε -50% 

εγω σαν καταναλωτης πρεπει να ξέρω ποια ειναι η τιμη καταλόγου και να κάνω την πράξη ωστε να βγαλω τελικη τιμη??

και ποια ειναι η τιμη καταλόγου ? γιατι βλεπω στο ιδιο προιον διαφορετικη τιμη σε διαφορετικα Σ/Μ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fuzz είπε

Βλέπω συνέχεια στην τηλεόραση μεγάλα Σ/Μ να διαφημιζουν εκπτωσεις Μακαρόνια ταδε -35% , απορυπαντικο ταδε -50% 

εγω σαν καταναλωτης πρεπει να ξέρω ποια ειναι η τιμη καταλόγου και να κάνω την πράξη ωστε να βγαλω τελικη τιμη??

και ποια ειναι η τιμη καταλόγου ? γιατι βλεπω στο ιδιο προιον διαφορετικη τιμη σε διαφορετικα Σ/Μ

Στο σουπερ μαρκετ που παω λεει την αρχικη στο ταμπελακι, διπλα την εκπτωση και απο κατω ποσο κοστιζει.

Διαφορετικη τιμη σε διαφορετικα ΣΜ βλεπεις γιατι φανταζομαι ο καθενας εχεις τις δικες του συμφωνιες με τους προμηθευτες και αγοραζουν διαφορετικες ποσοτητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στο σουπερ μαρκετ που παω λεει την αρχικη στο ταμπελακι, διπλα την εκπτωση και απο κατω ποσο κοστιζει.

Διαφορετικη τιμη σε διαφορετικα ΣΜ βλεπεις γιατι φανταζομαι ο καθενας εχεις τις δικες του συμφωνιες με τους προμηθευτες και αγοραζουν διαφορετικες ποσοτητες. 

αναφερομαι στις τηλεοπτικες διαφημίσεις.....πριν ξεκινησω να παω στο S/M.

Επεξ/σία από fuzz
Δημοσ.

Την αρχική τιμή την βλέπεις στην ιστοσελίδα του εκάστοτε s/m! Τιμή αναφοράς δεν υπάρχει. Ο παραγωγός/πωλητής κάνει ειδικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο παραγγελίας του αγοραστή.

Συνήθως όταν παίζουν προσφορές 50%, η αρχική τιμή έχει φουσκωθεί στο μέγιστο όριο της, αλλά και πάλι έχεις σίγουρα κάποιο κέρδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Την αρχική τιμή την βλέπεις στην ιστοσελίδα του εκάστοτε s/m! Τιμή αναφοράς δεν υπάρχει. Ο παραγωγός/πωλητής κάνει ειδικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο παραγγελίας του αγοραστή.

Συνήθως όταν παίζουν προσφορές 50%, η αρχική τιμή έχει φουσκωθεί στο μέγιστο όριο της, αλλά και πάλι έχεις σίγουρα κάποιο κέρδος.

τι νοημα έχει τοτε - αφου εγω δεν ξερω την τιμη αγορας του Σ/Μ - να μου λενε εκπτωση -50% χωρις να αναφερουν την αρχικη τιμη στην διαφήμιση ?

για το κερδος που εχω σαν τελικος καταναλωτης αφησε με να αμφιβάλλω αφου σε Σκρουτζομαγαζο μπορει να το βρεις και πιο φθηνα

Επεξ/σία από fuzz
Δημοσ.

Απλά κράχτης, και 1000€ να έχουνε τα μακαρόνια, απο την στιγμή που σου λέει 50% έκπτωση, θα μασίσεις και εκεί θα πάς αν δεν κάνεις έρευνα αγοράς. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fuzz είπε

τι νοημα έχει τοτε - αφου εγω δεν ξερω την τιμη αγορας του Σ/Μ - να μου λενε εκπτωση -50% χωρις να αναφερουν την αρχικη τιμη στην διαφήμιση ?

για το κερδος που εχω σαν τελικος καταναλωτης αφησε με να αμφιβάλλω αφου σε Σκρουτζομαγαζο μπορει να το βρεις και πιο φθηνα

Αυτό που περιγράφεις είναι πάρα πολύ σπάνιο, και - από όσο έχω παρατηρήσει προσωπικά - γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που τα είδη με έκπτωση είναι πάρα πολλά και δεν γίνεται να αναφερθεί τιμή ξεχωριστά για το καθένα. Πχ ο Βασιλόπουλος μια στο τόσο βάζει 30% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα κατάψυξης ή σε όλα τα αναψυκτικά, ε λογικό είναι να μην μπορεί να διευκρινίσει τελική τιμή για κάθε είδος ακόμα και στο φυλλάδιο. Εγώ προσωπικά ξέρω τις αρχικές τιμές των ειδών που αγοράζω τακτικά και στοκάρω αν βρω καλή προσφορά, και αν τύχει κάποιο που δεν ξέρω την τιμή του τότε μπαίνω στο site του και τις βλέπω.

Τώρα αν ειδικά για σένα δεν έχει νόημα κάποια προσφορά σαν αυτή που περιγράφεις, απλά προσπέρασε την.

Δημοσ.

Καλό το killdeal αλλά δεν έχει όλα τα s/m.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται έρευνα αγοράς για οτιδήποτε αγοράζουμε και ότι δεν υπάρχει πουθενά μια σταθερή τιμή αναφοράς.

Οσον αγορά το σκρουτζ που αναφέρθηκε, έχει μεταφορικά έξοδα οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει για να πάρει κάποιος 1 πακέτο μακαρόνια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fuzz είπε

μπες στο site του super market να δεις. 

Δημοσ.

αυτο που θελω να καταλήξω ειναι αν αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα τον συνηγορο του καταναλωτή.

Δεν μπορει να μη λες τιμη και απλα να πετας στα μουτρα του καταναλωτη -50% .Που βασιζεται αυτη η προσφορα?

το που θα βρω φτηνα μακαρονια ξερω.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...