Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασαβ συσκευασμένο κιμά που απέξω φαινόταν κόκκινος και φρέσκος και όταν τον άνοιξα σπίτι ειχε μέσα μαύρα σημεία. Τί παίζει; Είναι επικίνδυνο;

spacer.png

 

Δημοσ.

Πιθανον να είχε μείνει εκτός ψυγείου για κάποια ώρα γιαυτό να έγινε ετσι.

Όπως και να έχει,οτι είπε ο απο πάνω.Πάντα φρέσκο κιμά.

Δημοσ.

Το κανονικό χρώμα που θα έβλεπες και στον κιμά σου αν τον άφηνες στο ψυγειο 3-4 μερες έτσι θα ήταν. Το τέλειο κόκκινο που βλέπεις πάνω πάνω ειναι επειδή τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρά που περιέχει 80% οξυγόνο. Έτσι με τόσο πολύ οξυγόνο κρατάμε τεχνητά "κόκκινο" και φρεσκαδούρα το κρέας

  • Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mouxaxa είπε

Το κανονικό χρώμα που θα έβλεπες και στον κιμά σου αν τον άφηνες στο ψυγειο 3-4 μερες έτσι θα ήταν. Το τέλειο κόκκινο που βλέπεις πάνω πάνω ειναι επειδή τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρά που περιέχει 80% οξυγόνο. Έτσι με τόσο πολύ οξυγόνο κρατάμε τεχνητά "κόκκινο" και φρεσκαδούρα το κρέας

To αυτο.

 

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Αγόρασαβ συσκευασμένο κιμά που απέξω φαινόταν κόκκινος και φρέσκος και όταν τον άνοιξα σπίτι ειχε μέσα μαύρα σημεία. Τί παίζει; Είναι επικίνδυνο;

spacer.png

 

Ο κιμάς είναι καλός! Όπως το μήλο οξειδώνεται σε 3 λεπτά και μαυρίζει έτσι κάνει και ο κιμάς λόγου του σιδηρου(μοσχαρίσιος). Οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε που διάβασα θεωρίες από το μυαλό του καθενός!

  • Like 6
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...