funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αγόρασαβ συσκευασμένο κιμά που απέξω φαινόταν κόκκινος και φρέσκος και όταν τον άνοιξα σπίτι ειχε μέσα μαύρα σημεία. Τί παίζει; Είναι επικίνδυνο;
rodosf1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 ναι, πέταξε τον κ αγόραζε φρέσκο κιμά κάθε φορά, κομμένο μπροστά σου.
LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πιθανον να είχε μείνει εκτός ψυγείου για κάποια ώρα γιαυτό να έγινε ετσι. Όπως και να έχει,οτι είπε ο απο πάνω.Πάντα φρέσκο κιμά.
mouxaxa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Το κανονικό χρώμα που θα έβλεπες και στον κιμά σου αν τον άφηνες στο ψυγειο 3-4 μερες έτσι θα ήταν. Το τέλειο κόκκινο που βλέπεις πάνω πάνω ειναι επειδή τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρά που περιέχει 80% οξυγόνο. Έτσι με τόσο πολύ οξυγόνο κρατάμε τεχνητά "κόκκινο" και φρεσκαδούρα το κρέας 7
narta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mouxaxa είπε Το κανονικό χρώμα που θα έβλεπες και στον κιμά σου αν τον άφηνες στο ψυγειο 3-4 μερες έτσι θα ήταν. Το τέλειο κόκκινο που βλέπεις πάνω πάνω ειναι επειδή τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρά που περιέχει 80% οξυγόνο. Έτσι με τόσο πολύ οξυγόνο κρατάμε τεχνητά "κόκκινο" και φρεσκαδούρα το κρέας To αυτο. 2
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δεν είναι απαραίτητα χαλασμένος. Είναι και εσωτερικά γκριζο-μαύρο ή μόνο έξω;
bblov Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Αγόρασαβ συσκευασμένο κιμά που απέξω φαινόταν κόκκινος και φρέσκος και όταν τον άνοιξα σπίτι ειχε μέσα μαύρα σημεία. Τί παίζει; Είναι επικίνδυνο; Ο κιμάς είναι καλός! Όπως το μήλο οξειδώνεται σε 3 λεπτά και μαυρίζει έτσι κάνει και ο κιμάς λόγου του σιδηρου(μοσχαρίσιος). Οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε που διάβασα θεωρίες από το μυαλό του καθενός! 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις