Ronnie1985 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, όπως λέει και ο τίτλος πρόκειται να κάνω ένα clean instal τα windows όπου μέχρι σήμερα ήμουν με τα 10ρια. Επειδή έχω να ασχοληθώ καιρό και σίγουρα έχω χάσει επεισόδια, θυμαμαι απλά ότι το όταν πρωτοκυκλοφορησανε τα 11αρια λέγανε στο διαδίκτυο είχαν κάποια bugs (και λογικό μέχρι να ωριμάσουν) αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σε χρήστες με ryzen επεξεργαστές έριχνε και την απόδοση τους και σε games και γενικά σίγουρα θα το θυμάστε αυτό. Το έχουν διορθώσει αυτό με τους ryzen είναι εντάξει πλέον στις αποδώσεις; Έχω και τα 2 windows έτοιμα για εγκατάσταση απλά ψήνομαι να δοκιμάσω και να συνεχίσω πλέον με τα 11αρια, αλλά θα θελα πρώτα τη γνώμη σας, αν υπάρχει ακόμα το θέμα με τους ryzen , να ξαναβάλω τα 10 τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφερεσαι στο προβλημα με το ανεβασμενο latency της L3 με ryzen Ναι εχει λυθει . Βαλε τα 11 ανετα εκτος αν χρησιμοποιεις το pc για δουλεια με συγκεκριμενα / ειδικευμενα προγραμματα . Εκει μπλεκει το θεμα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από nickk0kkav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Αναφερεσαι στο προβλημα με το ανεβασμενο latency της L3 με ryzen Ναι εχει λυθει . Βαλε τα 11 ανετα εκτος αν χρησιμοποιεις το pc για δουλεια με συγκεκριμενα / ειδικευμενα προγραμματα . Εκει μπλεκει το θεμα Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έβαλα τα 11αρια και εγκατέστησα και τους amd chipset drivers. Λογικά χρειάζονται έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έβαλα τα 11αρια και εγκατέστησα και τους amd chipset drivers. Λογικά χρειάζονται έτσι δεν είναι; Ναι χρειαζονται . Επιπλεον ξεκλειδωνουν νεα προφιλ διαχερισης ενεργειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Ναι χρειαζονται . Επιπλεον ξεκλειδωνουν νεα προφιλ διαχερισης ενεργειας Ξέρω εννοείς το ryzen plan. Στα 10αρια να σου πω την αλήθεια το είχα στο balanced των windows και ήταν μια χαρά από επιδώσεις μου άρεσε πιο πολύ, όταν χρειαζόταν έδινε. Με το ryzen plan αν θυμάμαι καλά έβλεπα ψηλά ρολόγια χωρίς λόγο άρα και ρεύμα περισσοτερο σε idle κατάσταση. Λογικά και στα 11αρια το balanced των windows θα βάλω αν και δε το έχω ψάξει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα