Mr.kostas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί δεν ξερω τι να κανω… πηρα ένα ps3 και του εβαλα καινούργιο hdd από ένα παλιό λαπτοπ που ειχα(το εκανα φορματ είναι άδειος και το εκανα φατ32) και σε ένα φλασάκι βαζω το λογισμικό για να μπορώ να μπω και όταν παω να το κανω μου γράφει checking please wait… τι να κανωωω?
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Πρέπει να φτιάξεις έναν φάκελο PS3 και να τον βάλεις χύμα στο φλασάκι. Θα μπεις μέσα στο φάκελο ps3 και θα φτιάξεις άλλον ένα φάκελο UPDATE κεφαλαία πάντα και μέσα σε αυτόν θα βάλεις το αρχείο PS3UPDAT.PUP 1
Mr.kostas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, gherudos είπε Πρέπει να φτιάξεις έναν φάκελο PS3 και να τον βάλεις χύμα στο φλασάκι. Θα μπεις μέσα στο φάκελο ps3 και θα φτιάξεις άλλον ένα φάκελο UPDATE κεφαλαία πάντα και μέσα σε αυτόν θα βάλεις το αρχείο PS3UPDAT.PUP Το έκανα και τελικά το έφτιαξα και βρήκα πιο είναι το πρόβλημα επειδή το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο ήταν πειραγμένο μέσα και μέσα που υπάρχει το Blu-ray drive ήταν απόσυνδεδεμένο με το PlayStation το σύνδεσα του εβαλα το φλασάκι κλπ και άνοιξε κανονικά… Τώρα πάντως έχω άλλο θέμα πάω να βάλω κάποιο παιχνίδι κατεβασμένο από το store και με το που μου ανοίγει το παιχνίδι και μου δείχνει την αρχή κατευθείαν μου κλείνει και κάνει τρία μπιπ…Τι πιστεύεις ότι φταει? Μήπως θέλει αλλαγή πάστας ή γενικά κάποιο καθαρισμό και ανεβάζει θερμοκρασία οποτε μπαίνει σε κάποιο παιχνίδι; Γιατί όταν το’χω στο μενού και 5 ωρες ανοιχτό να το έχω δεν κλείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα