zaq1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Εχω κάποια κοσμήματα που θέλω να πουλήσω. Έχω πάει σε 3 μαγαζιά που μου τα αγοράζουν. Το θέμα μου είναι πως είναι καλύτερα να πάρω τα χρήματα? Μετρητα (και εάν είναι πλαστά) ή με κατάθεση σε τράπεζα μου ( ελέγχει η εφορία τις κατάθεσεις?) Μιλάω για 10 χιλιάδες περίπου. Έχει κάνεις καμιά εμπειρία / γνώμη? Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, zaq1 είπε Εχω κάποια κοσμήματα που θέλω να πουλήσω. Έχω πάει σε 3 μαγαζιά που μου τα αγοράζουν. Το θέμα μου είναι πως είναι καλύτερα να πάρω τα χρήματα? Μετρητα (και εάν είναι πλαστά) ή με κατάθεση σε τράπεζα μου ( ελέγχει η εφορία τις κατάθεσεις?) Μιλάω για 10 χιλιάδες περίπου. Έχει κάνεις καμιά εμπειρία / γνώμη? Ευχαριστώ Θα παρεις 10Κ μετρητά στο χέρι;Ουτε μέχρι την γωνία δεν θα φτάσεις.
Allan-Wake Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε για χρυσό, να ξέρεις ότι στην Ελλάδα γενικά τα ενεχυροδανειστήρια δίνουν το 80-85% της αξίας του χρυσού. Είχα πουλήσει χρυσό στο μεγάλο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, εκεί σου δίνουν το 99% του βάρους χρυσού σε μετρητά. Να έχεις μια καλή ιδέα για το βάρος του χρυσού για να μην σε πιάσουν κορόιδο. Οι πονηροί στην Ελλάδα είναι πολλοί. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Allan-Wake 1
Maurikycli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Ο Ριχάρδος όμως σου δίνει την τιμή σε κόσμημα και όχι σε χρυσό 😕 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Αν μιλάμε για χρυσό, να ξέρεις ότι στην Ελλάδα γενικά τα ενεχυροδανειστήρια δίνουν το 80-85% της αξίας του χρυσού. Είχα πουλήσει χρυσό στο μεγάλο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, εκεί σου δίνουν το 99% του βάρους χρυσού σε μετρητά. Να έχεις μια καλή ιδέα για το βάρος του χρυσού για να μην σε πιάσουν κορόιδο. Οι πονηροί στην Ελλάδα είναι πολλοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα