lbit Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Palmer Luckey: "θα ηθελα να προσθεσω επισης οτι ειναι ενα καταπληκτικο δωρο φετος για τα Χριστουγεννα για τους serial killers και τους βασανιστες"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 το θέμα είναι να είναι προσιτό και όχι σε τιμή που... "σκοτώνει" ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλά, θέλουν να δουν τι θα πει ο κόσμος και πώς να το σπρώξουν σε εγγληματίες και μετά σε όποιον είναι απελπισμένος. Και ενώ οι μονομάχοι είχαν καλές πιθανότητες επιβίωσης σε αυτό θα πεθαίνεις 100%. Όσο πρόοδευουμε, τόσο πιο βάρβαροι γινόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 αν δεν ειναι καμια παραποιημενη μεχρι αηδιας clickbait "ειδηση" δεν παμε καθολου καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonDoulen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αφού κανείς δε θα το αγοράσει.....εκτός αν είναι μαλ-μπιπ....ποιος ο λόγος της δημοσίευσης....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 ειναι καλο να υπαρχουν επιλογες στο μελλον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis3190 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Ωραια να το πάρω να παίξω Elden Ring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αυτό βασικά είναι η επεξήγηση για το setting του βιντεοπαιχνιδιού Spoiler Danganronpa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christospvl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μάγκες εχω διαβάσει και διαβάσει τεχνολογικά νέα αλλά αυτό ήταν οτι πιο άρρωστο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Εγώ θα τον παραδέχτω αν καταφέρει αν μεταφέρει στην πραγματικότητα το respawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Lanike71 είπε Δε μου κάνει εντύπωση, θεωρώ ότι θα βγει σε κυκλοφορία τελικά, αν δεν έχει νομικά κωλύματα. Βέβαια αποκλείω το γεγονός να μπαίνει ένας άσχετος και να παίζει για πρώτη φορά το παιχνίδι. Σίγουρα θα έχει πίστες για εξάσκηση και μετά θα "διαγωνίζεται" σε άγνωστες πίστες. Δηλαδή κάποιοι τύποι που κάνουν το spiderman και σκαρφαλώνουν σε κτήρια, πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα, περπατούν σε τεντωμένα σκοινιά πάνω από ουρανοξύστες, τι διαφορετικό κάνουν νομίζετε; Για εμένα είναι το ίδιο πράγμα. Πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους μάλιστα έτσι. Aν χαρακτήριζα αυτές ******* που γράφεις θα έτρωγα οριστικό μπαν δυστυχώς αναπνέουμε τον ίδιο αέρα πραγματικά μα πόσο???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 πρέπει επιτέλους ένας gamer να παιρνει την ζωη του στα σοβαρα. ειτε την πραγματικη ειτε την εικονικη. τι θα πει παταω εντερ και ξαναπαιζω. εγώ λεω να τον ρίχνει και σε τεχνητό κώμα ώστε να το βιώνει ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Και έλεγα τι δωρακι να παρώ στην πεθερά μου για τα Χριστούγεννα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, itanium είπε Aν χαρακτήριζα αυτές ******* που γράφεις θα έτρωγα οριστικό μπαν δυστυχώς αναπνέουμε τον ίδιο αέρα πραγματικά μα πόσο???? Δεν πειράζει, μπορείς να τις χαρακτηρίσεις όπως θες, κανένα πρόβλημα. Όσο για τον αέρα, καλύτερα να μετακομίσεις σε άλλο πλανήτη που θα τον έχεις όλο δικό σου. Το πρόβλημα είναι ότι μάθατε μόνο να βρίζετε, χωρίς να μπείτε στην ουσία της αντιπαράθεσης. Βρίζω για να βρίζω δηλαδή. Όλα καλά, είστε μπόλικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα