Προς το περιεχόμενο

Ο συνιδρυτής της Oculus, Palmer Luckey δημιούργησε ένα VR headset που σε σκοτώνει στην πραγματικότητα αν «πεθάνεις» και στο παιχνίδι

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή ο τύπος γνωρίζει κάποια χώρα που θα επιτρέψει την κυκλοφορία τέτοιας συσκευής; Μόνο σαν συσκευή για assisted suicide θα μπορούσε να εγκριθεί, η οποία δυστυχώς επιτρέπεται σε έλαχιστες χώρες, και η οποία βέβαια δεν έχει προδιαγραφές ενός τέτοιου είδους θανάτου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, SkaL- είπε

Δεν πάμε καλά παιδιά, το μέλλον τελικά μοιάζει με τα b-movies των 80s.

Mad Max , και χειροτερα , για ολους αυτους δεν εχουν ακομα εφευρεθει τα καταληλα ψυχιατρεια

• Like 3

Διάβασα την είδηση και στο ξένο τύπο, ουσιαστικά το μόνο που έχω να πω είναι ότι και πάλι αν επαληθευθεί σου στο ελάχιστο θα επιβεβαιωθούν κάποιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που αφορούν ειδικά τα παιχνίδια. Θα βρω τους τίτλους και θα το αναφέρω δεν τα θυμάμαι απ’έξω.

Δε μου κάνει εντύπωση, θεωρώ ότι θα βγει σε κυκλοφορία τελικά, αν δεν έχει νομικά κωλύματα. Βέβαια αποκλείω το γεγονός να μπαίνει ένας άσχετος και να παίζει για πρώτη φορά το παιχνίδι. Σίγουρα θα έχει πίστες για εξάσκηση και μετά θα "διαγωνίζεται" σε άγνωστες πίστες. Δηλαδή κάποιοι τύποι που κάνουν το spiderman και σκαρφαλώνουν σε κτήρια, πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα, περπατούν σε τεντωμένα σκοινιά πάνω από ουρανοξύστες, τι διαφορετικό κάνουν νομίζετε; Για εμένα είναι το ίδιο πράγμα.

Πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους μάλιστα έτσι.

• Like 2
  • Confused 3
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexpap είπε

Όταν θα 'ρθει η ώρα μου και το προτιμήσω είμαι τόσο γκαντέμης που θα βγάλει Bug.

Life is Not a Fair Game.

You can start a game and you can finish it.

You can finish your Life but you can't start it.

Επεξ/σία από alexpap

Ότι πρέπει για ταινία τύπου πράσινο μίλι. Και από κάτω οι συγγενείς των θυμάτων να προτείνουν παιχνίδια τύπου Ninja Gaiden Black, Sekiro, i wanna be the guy κλπ.🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...