Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μηχάνημα της υπογραφής μου το είχα βάλει πριν κάτι μήνες μπρος γιατί το είχα κλειστό και ενώ ξεκινάει στην οθόνη του υπολογιστή που είναι lg μου βγάζει ένα power save mode και ο υπολογιστής δεν μπαίνει στα windows .....άραγε τι μπορεί να έχει το μηχάνημα ?

Δημοσ.

Ετυχε να εχεις καμια διακοπη ρευματος και να ειναι στο on το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Ετυχε να εχεις καμια διακοπη ρευματος και να ειναι στο on το τροφοδοτικο σου?

ειχα ενα θεμα με ενα ups το οποιο 3 φορες απο εκει που ηταν πρασινο το λαμπακι γινοταν κοκκινο και αυτο το ειχε κανει 3 φορες με αποτελεσμα το pc να κανει επανεκκίνησεις....Λες φιλε το ups να εκανε θεμα στο τροφοδοτκο ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, life is music είπε

ειχα ενα θεμα με ενα ups το οποιο 3 φορες απο εκει που ηταν πρασινο το λαμπακι γινοταν κοκκινο και αυτο το ειχε κανει 3 φορες με αποτελεσμα το pc να κανει επανεκκίνησεις....Λες φιλε το ups να εκανε θεμα στο τροφοδοτκο ?

αν εχεις προχειρο καποιο τροφοδοτικο δοκιμασε το.

Δημοσ.

Δοκιμασε χωρις το ups

Δοκιμασε σε αλλη πριζα

Δοκιμασε με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας

Δοκιμασε καποιο αλλο τροφοδοτικο

......απο κει και περα αν υπαρχει το ιδιο παμε παρακατω , μητρικη , καρτα γραφικων (ευχομαι να μην εχεις παθει κατι χοντρο)

Εχω καποιους γνωστους μου που τους φτιαχνω τους υπολογιστες και τις τελευταιες ημερες καποιοι απ'αυτους ειχαν το ιδιο θεμα (ολοι τους στην δεη ειναι)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, triplex1 είπε

Εχω καποιους γνωστους μου που τους φτιαχνω τους υπολογιστες και τις τελευταιες ημερες καποιοι απ'αυτους ειχαν το ιδιο θεμα (ολοι τους στην δεη ειναι)

Αν είναι να κάνει "τσαλιμάκια" το ρεύμα σε κάποια περιοχή, θα το "νιώσουν" όλοι άσχετα αν είναι στην ΔΕΗ ή όχι! Εκτός ίσως από όσους έχουν σοβαρά UPS!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Αν είναι να κάνει "τσαλιμάκια" το ρεύμα σε κάποια περιοχή, θα το "νιώσουν" όλοι άσχετα αν είναι στην ΔΕΗ ή όχι! Εκτός ίσως από όσους έχουν σοβαρά UPS!

Ολα τα προβληματα πιστεψε με στην δεη ειναι.

το κοιταξες?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ολα τα προβληματα πιστεψε με στην δεη ειναι.

το κοιταξες?

Να κοιτάξω τι; Δεν έχω εγώ το πρόβλημα, ο life is music έχει.

Σχετικά με την ΔΕΗ.

Αν για οποιαδήποτε αιτία παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποια γραμμή τροφοδοσίας ενός δρόμου, μιας γειτονιάς, μιας περιοχής, όλοι όσοι συνδέονται σε αυτήν την γραμμή θα έχουν πρόβλημα (άσχετα αν είναι ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, ELPEDISON ή όποια άλλη εταιρία). Αν έλεγες πως φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ ή το δίκτυο θα ήταν σωστή η έκφραση σου.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Να κοιτάξω τι; Δεν έχω εγώ το πρόβλημα, ο life is music έχει.

ναι ενταξει , δεν κοιταξα νομιζα ο life απαντησε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...