TsolakFD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας μου έδωσε μια θεία μου ένα wii family edition, έχω είδη ένα switch και ένα ps4 και καθώς το άνοιξα λέω πόσο δύσκολο θα είναι να το συνδέσω , ένα σωρό καλώδια τελος πάντων το χειριστήριο είναι μαζί με ένα άλλο χειριστήριο που συνδέονται μαζί αλλά δεν δουλεύει το τηλεχειριστήρι άλλαξα και μπαταρίες κτλπ οπότε χρειάζομαι την γνώμη σας να πάρω καινούργια τηλεχειριστήρια αξίζει τον κόπο μου ??? Και άμα πάρω χρειάζεται να πάρω και τα 2 δηλαδή και το τηλεκοντρόλ και το άλλο που συνδέονται μαζί ??? Και η τηλεόραση μου δεν έχει από πίσω θύρα κόκκινη κίτρινη έχει πράσινο ασπρο κόκκινο τι γίνεται εκεί ??? Ευχαριστώ
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Για το χειριστηριο δοκιμασε αυτο.Η τβ σου μαλλον εχει component υποδοχες, δηλαδη μπλε πρασινο κοκκινο και 2 ακομα ασπρο κοκκινο για τον ηχο.Τοτε θες component καλωδιο για το wii. https://www.skroutz.gr/s/8126192/Component-AV-Cable-Wii.html
TsolakFD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το δικό μου τηλεκοντρόλ δεν ανάβει κανένα λαμπάκι τίποτα πάνω του
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 παρε μια μπατονετα ριξε πανω λιγο καθαρο οινοπνευμα και καθαρισε τις επαφες, τα σιδερακια δηλαδη που ακουμπανε στις ακρες της μπαταριας.
TsolakFD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα μάλλον επειδή καθόταν τόσο καιρό όταν το άνοιξα είχε άλατα από τις μπαταρίες
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Τοτε μπορει να εχει κανει ζημια.Θελει ανοιγμα το χειριστηριο και καλο εσωτερικο καθαρισμα στις επαφες.Αν εχει χαλασει ομως, βρισκεις ενα αλλο λειτουργικο.Δεν χρειαζεται να παρεις και το αλλο που κουμπωνει πανω στο χειριστηριο.Βαζεις αυτο που εχεις.
TsolakFD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ναι αλλά χρειάζεται και τα 2 για να παίξεις ??? Δηλαδή άμα θέλω να πάρω και δεύτερο τηλεκοντρόλ πρέπει να πάρω και το joustick?
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ναι σχεδον στα περισσοτερα παιχνιδια θες και τα 2 για να παιξεις.Αν θυμαμαι καλα ειναι ελαχιστα παιχνιδια που παιζουν μονο με το κοντρολ χωρις το NunChuck
rodosf1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 έχει και κλασικό joy pad που κουμπώνει πανω στο remote να ξέρεις. αν είσαι του κλασικού τύπου gaming. Αλλά... δεν παίζουν όλα τα games με joypad. κάποια θέλουν κίνηση αναγκαστικά άρα wiimote+nun chuck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα