Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ο ΦΠΑ απ' το σουβλάκι (μου βάζεις ιδέες νυχτιάτικα 😁) ναι, θα πάει στο κράτος. Η εταιρεία παραγωγής θα πληρώσει φόρο εισοδήματος, όχι ΦΠΑ (Νομίζω). 

Ναι βρε αδερφέ δεν κολλάω εκεί ποτέιτο ποτάτο... το ζουμί για εμένα ειναι ότι θα δει το κράτος (και οι εργαζόμενοι στην σειρά) ένα εισόδημα σε αντίθεση με τον κατεστημένο τρόπο έως σήμερα να περιμένουν γνωστοί μην τους ονομάσω σκηνοθέτες παραγωγοί κτλ να στάξει το κράτος κάποια επιχορήγηση πρώτα για να γυρίσουν την ταινία τους. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Παπακαλιατης με κάποιον τρόπο έβρισκε απλετους πόρους να κάνει σειρές παρόλο που ήταν όλες αντιγραφές από ξένες σειρές και ταινίες. Καλες αντιγραφές, έπαιρνε όμως μέχρι και πλάνα ίδια. Φωτογραφία είχε πάντα καλή γιατί ακριβώς είχε τα χρήματα και τον χρόνο να γυρνάει πολλές φορές τις σκηνές με πολύ καλά μέσα. 

• Like 2
Δημοσ.
53 minutes ago, Dr_Pepper said:

Ναι βρε αδερφέ δεν κολλάω εκεί ποτέιτο ποτάτο... το ζουμί για εμένα ειναι ότι θα δει το κράτος (και οι εργαζόμενη στην σειρά) ένα εισόδημα σε αντίθεση με τον κατεστημένο τρόπο έως σήμερα να περιμένουν γνωστοί μην τους ονομάσω σκηνοθέτες παραγωγοί κτλ να στάξει το κράτος κάποια επιχορήγηση πρώτα για να γυρίζουν την ταινία τους. 

Μαζί σου.

Δημοσ.

Εγώ χαίρομαι που θα μπει μια ελληνική σειρά στο νετφλιξ κ ας μην έχω να κερδίσω κάτι.. Χαίρομαι όταν πάει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στη Λίβερπουλ κ τα πάει καλά,  κ από όλες τις ομάδες παναθηναϊκό η παοκ κλπ χαίρομαι να παίζουν σε καλύτερα πρωταθλήματα κ ας μην έχω κάποιο κέρδος.. Φυσικά κ θα ήθελα κ το έτερος να μπει κάποια στιγμή κ αυτό στο νετφλιξ.. Οκ ακόμα κ αντιγραφή να είναι το maestro..   Γιατί να το ειρωνευτώ, δεν βρίσκω το λόγο..  Τα έξυπνα  αστεία φυσικά κ τα δέχομαι που γράψανε κάποια παιδιά κ γέλασα , αλλά γιατί ειρωνεία ρε παιδιά , γιατί ναμην χαίρομαι με την επιτυχία ενός Έλληνα ή του διπλανού μου κλπ.. , καλό ξημέρωμα 

• Like 8
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

"Οι παγιδευμένοι" θα έπρεπε να μπει αλλά είναι αντιγραφή από Τουρκία, κρίμα. 

Και το “Κάνε ότι κοιμάσαι” είναι πολύ καλό…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και το “Κάνε ότι κοιμάσαι” είναι πολύ καλό…

Δεν το ξέρω, γενικά Ελληνική σειρά είχα να δω από το "Ρετιρέ". Οι παγιδευμένοι μου φαίνονται ότι έχουν ευρωπαϊκό αέρα,άνετα θα μπορούσε να είναι ισπανική η σειρά δηλαδή. Πιστεύω θα μπουν κ αυτοί στο Netflix σύντομα. 

Δημοσ.

Δεν είμαι φαν του, αλλά αντικειμενικά έχει τουλάχιστον καλή αισθητική. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να είναι άνθρωπος που κυνηγάει την τύχη του και σίγουρα δεν είναι ατάλαντος. Το αν πήγε στο Netflix και στο κάθε Netflix δεν είναι απόδειξη ποιότητας αλλά εμπορικής δυναμικής, όπως έκρινε η πλατφόρμα.

• Like 3
Δημοσ.

Τους κορόιδεψε ο Παπακαλιάτης εκει στο Netflix. Που να ήξεραν οτι οσα γράφει είναι ίδια. Όσα σκηνοθετεί είναι ίδια. 

Ωστόσο οτι κι αν πουμε, αποτελεί προσωπική επιτυχία του Παπακαλιάτη. 

Σε άλλα, δειτε το "Κανε ότι κοιμάσαι" στο Ertflix. Μια χαρά θρίλερ/δραμα

Δημοσ.

Παρά τα γνωστά μείον των σειρών του Παπακαλιάτη, μπροστά στη σχετική σαβούρα που υπάρχει στο Netflix (λίγες σειρές ξεχωρίζουν), γιατί όχι και αυτό;

• Like 4
Δημοσ.

Εξαιρετικά νέα. Μακάρι να συνεχίσει. Βλέπετε στην Ελλάδα έχουμε ένα σωρό κρατικοδίαιτους "ηθοποιούς" που σκεπάζουν το πραγματικό ταλέντο, απλά γιατί αυτούς έχει συνηθήσει να βλέπει το πόπολο στις παρακμιακές αποχαυνωτικές σειρές των φαλιρησμένων σαπιοκάναλων. 

Και όπως λέει ο @Dr.Pepper , χρήμα να πέσει στην οικονομία γιατί μονοδιάστατη ανάπτυξη (τουρισμός μόνο) έχει κινδύνους. Να ξυπνήσει λίγο και η κυβέρνηση να ρίξει το φόρο στις επιχειρήσεις.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jon_pallis είπε

Τους κορόιδεψε ο Παπακαλιάτης εκει στο Netflix. Που να ήξεραν οτι οσα γράφει είναι ίδια. Όσα σκηνοθετεί είναι ίδια. 

Σωστά, όποιος αποφάσισε να εγκρίνει να δωθούν λεφτά στον Παπακαλιάτη για τον μαέστρο, δε θα ήλεγξε την προηγούμενη δουλειά του. Μόνο εδώ στο ινσόμνια ξέρουμε, οι άλλοι είναι χάπατα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...