Προς το περιεχόμενο

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Plebas86 είπε

Αυτος με τα σάντουιτς πολυ πιθανον να παίζει καλυτερα απο τους νεοΕλληνες ηθοποιους παντως... (εκτος λιγων εξαιρέσεων) 😂

Δεν συμμερίζομαι τέτοιες αντιλήψεις γιατί ειναι ένας μεγάλος λόγος που είμαστε ψωροκώσταινα όλοι να πέσουν να φάμε ο ένας τον άλλον μην δούμε κάποιος να προοδεύει το ίδιο κακό το βλέπω απο μικρό παιδί.... 

Η αλήθεια ειναι ότι δεν βλέπω παπακαλιάτη ούτε εγώ αλλά δεν έχει σημασία παίζει μάλιστα τώρα σε ξένα forum να τον αναφέρω για διαφήμιση!! 

Οι άλλοι στο netflix ειναι καλύτεροι δηλαδή; ΕΙΔΙΚΑ οι μη αμερικάνικες παραγωγές; @#!@# μπλέ. Επαναλαμβάνω ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που ξύπνησε!! Μακάρι να ξυπνήσουν και αλλοι που το παίζουν φίρμες και το μόνο που κάνουν ταινίες που μόνο βρίζουν ειναι γεμάτο τραβηγμένες απο τα μαλλιά ντοπιολαλιές για κωμικό εφέκτ (επειδή ακριβώς γουστάρουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας αντί να ειμαστε περίφανοι για τις καταγωγές μας!)  και δείχνουν οπίσθια μπούτια και στήθια...  (εφόσον έρθει κρατική επιχορήγηση που την πληρώνουμε οι έλληνες πολίτες απο τηςν τσέπη μας ενώ με την κίνηση του παπακαλιάτη θα μπεί κάνα ποσό-άσχετο μικρό ή μεγάλο πάντως υπαρκτό!-  στην τσέπη του δημοσίου λόγω φόρων! ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 14
  • Confused 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων."

Να φανταστω θα κολλησει ολο το νησι κονδυλωματα και θα τον παρουν στο κυνηγι.

• Thanks 1

• Super Moderators
23 minutes ago, pallisi said:

Αντί να δείξουν το «Έτερος Εγώ», θα πάει αυτή η αντιγραφή. 

Αν δεν δίνει δικαιώματα η Cosmote, πως να το δείξουν? 

• Like 1
  • Thanks 1

28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Επιτέλους ένας ξύπνησε! Αναρωτιόμουν και εγώ γιατί όλοι κοιμούνται στην ελλάδα και περιμένουν κρατική επιχορήγησή για να βάλουν πούδρα στην μάπα και να πουν το ποιηματάκι.. 

Too little too late αλλά απο το να μην έχουμε τιποτα ελληνικό στο netflix ενω ειναι γεμάτο με άγγλους γάλλους τούρκους πορτογάλους κ.α  είναι ένα θετικό νέο αρκεί να πληρώσει και κάνα ΦΠΑ (εκτός ή εντός εισαγωγικών δεν ξέρω πως πάει στο κουρμπέτι αυτό η φορολόγηση) μπας και ακολουθήσουν και άλλοι και δούμε καμιά άσπρη μέρα έστω στο χώρο αυτό(μην ξεχνάτε ότι εκτός απο τους ηθοποιούς βγάζουν μεροκάματο και ένα σωρό άλλοι απο κάμερα μαν μέχρι τον τύπο που φαίρνει τα σαντουιτς για να φάνε στο διάλειμμα ) ... 

Τώρα η επόμενη είδηση που θα μου φέρει δάκρυα στα μάτια ειναι να δώ ένα ΑΑΑ ή έστω καλό Indie στο Steam.... 10000000 "προγραμματιστές" βγάζουμε κάθε χρόνο σαν να ειναι κουλούρια απο τις σχολές μας και ένα app ή game της προκοπής δεν έχω δει να κάνει ένας όλοι θέλουν δουλειά σε φροντιστήριο δημόσιο ή να δουλεύουν για άλλους στο εξωτερικό... η ψυχολογία του ραγιά. 

Μην αρχίζουμε τα τετριμμένα με ραγιάδες και λοιπά.

Συγκρίνεις το κοινό που μιλάει αγγλικά γαλλικά ή πορτογαλικά με το απείρως μικρότερο κοινό που μιλάει ελληνικά; Το κοινο ίδιας γλώσσας είναι που θα στηρίξει αρχικά μια ταινία μέχρι και αν γινει γνωστό.

τι κίνητρο είχε η μεγαλύτερη πλατφόρμα να ασχολείται με τέτοια μικρά κοινά για ιστορίες μάλιστα καθόλου πρωτότυπες;

ε τώρα που έχει φτάσει σε έναν κορεσμό και ψάχνει απεγνωσμένα νέο υλικό που δεν αγγίζουν ακόμα οι αμερικανοί ανταγωνιστές τους, ηρθε η ώρα των μικρότερων παραγωγών μπας και βγει κάνα κρυμμένο διαμαντάκι.

• Like 1
  • Confused 1

3 λεπτά πριν, dstilio είπε

Συγκρίνεις το κοινό που μιλάει αγγλικά γαλλικά ή πορτογαλικά με το απείρως μικρότερο κοινό που μιλάει ελληνικά; Το κοινο ίδιας γλώσσας είναι που θα στηρίξει αρχικά μια ταινία μέχρι και αν γινει γνωστό.

Αυτό ειναι το άλλο κακό φρούτο της κοινωνίας μας του κακού... του φταίνε οι τρίχες... 

Θα μπορούσα να συγκρίνω και με Πορτογαλία και με γαλλία ναι γιατί δεν ειμαι ραγιάς αλλά θα σου κάνω έτσι το χατίρι γιατί έτσι θα μπορείς να τα φορτώσεις όλα στα θετικά τούς (που τα απέκτησαν ακριβώς γιατί ενδιαφέρθηκαν να τα αποκτήσουν και δεν λέγανε "που πάμε ξυπόλητοι στα αγγάθια με τους Αμερικάνους να μονοπωλούν" )

Θα σου πω για αλβανία που έχει 2 ταινίες στο netflix (Sergio και Forgive us our debts) και καμιά 10ριά άλλες σε διάφορες διεθνής ή/και ιντερνετικές πλατφόρμες. 

Για την βουλγαρία 

Για την ρουμανία 

και για 100 άλλους... 

• Like 5

28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν συμμερίζομαι τέτοιες αντιλήψεις γιατί ειναι ένας μεγάλος λόγος που είμαστε ψωροκώσταινα όλοι να πέσουν να φάμε ο ένας τον άλλον μην δούμε κάποιος να προοδεύει το ίδιο κακό το βλέπω απο μικρό παιδί.... 

Η αλήθεια ειναι ότι δεν βλέπω παπακαλιάτη ούτε εγώ αλλά δεν έχει σημασία παίζει μάλιστα τώρα σε ξένα forum να τον αναφέρω για διαφήμιση!! 

Οι άλλοι στο netflix ειναι καλύτεροι δηλαδή; ΕΙΔΙΚΑ η μη αμερικάνικες παραγωγές; @#!@# μπλέ. Επαναλαμβάνω ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που ξύπνησε!! Μακάρι να ξυπνήσουν και αλλοι που το παίζουν φίρμες και το μόνο που κάνουν ταινίες που μόνο βρίζουν ειναι γεμάτο τραβηγμένες απο τα μαλλιά ντοπιολαλιές για κομικό εφέκτ (επειδή ακριβώς γουστάρουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας αντί να ειμαστε περίφανοι για τις καταγωγές μας!)  και δείχνουν οπίσθια μπούτια και στήθια...  (εφόσον έρθει κρατική επιχορήγηση που την πληρώνουμε οι έλληνες πολίτες απο τηςν τσέπη μας ενώ με την κίνηση του παπακαλιάτη θα μπεί κάνα ποσό-άσχετο μικρό ή μεγάλο πάντως υπαρκτό!-  στην τσέπη του δημοσίου λόγω φόρων! ) 

Καλα αν θεωρείται προοδος να μπαίνεις στο netflix, σωθηκαμε... 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σειράρα από τις λίγες. 

Χαραμιζεται στο νετφλιξ. Άντε και στο αμαζον, στο dinsey, στο ΗΒΟ κά φυσικά στο ErtFlix.

Επεξ/σία από TNT2

Μόλις τώρα, CthulhuDawn είπε

Καλα αν θεωρείται προοδος να μπαίνεις στο netflix, σωθηκαμε... 

Οποιαδήποτε υποσχόμενη είσοδο σε βιομηχανία που έχει έσοδα που δεν έχει να κάνει με τον τουρισμό που θα μας οδηγήσει να γίνουμε Ταΐλάνδη (αν και ήδη είμαστε αρκετά κοντά) να βγαίνουν οι κόρες μας με κολλητά και να δίνουν ποτά και άλλες υπηρεσίες για κάνα 20ρικο έξτρα και οι γίοι μας να λένε "ορίστε κύριε" στον γερμανό βλάχο μπας και τους δώσει μπουρπουάρ (με τα λεφτά που βγάζει πχ δουλεύοντας στην siemens και μας πουλάει τηλέφωνα κτλ )  ειναι πρόοδος. 

Η ελλάδα παράγει σερβιτόρους (με ή χωρίς πτυχίο) μπάρμαν και φροντιστές και δημόσιους υπαλλήλους αυτό το σάπιο κατεστημένο πρέπει να σπάσει μπας και δούμε άσπρη μέρα. 

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 5

54 minutes ago, Plebas86 said:

Δεν κοβουν τιμολογιο χωρις φπα; 

Λογικά η εταιρεία παραγωγής για τα έξοδα εντός Ελλάδος πληρώνει ΦΠΑ, ο οποίος επιστρέφεται όπως σε όλους τους επαγγελματίες. Προς το NETFLIX, μάλλον κόβει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ (πώληση προς τρίτες χώρες) αλλά δεν είμαι και σίγουρος, δεν ξέρω ακριβώς το καθεστώς για αυτού του είδους τις συναλλαγές. 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...