Προς το περιεχόμενο

[SSD] KINGSTON SKC3000S/1024G 1TB M.2 2280 NVME gen4 95,90€ @eshop.gr [ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΜΟΝΕΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τον παραγγειλα απο τις 22 , ουτε στα email δεν απαντανε. Οχι οτι τον βιαζομαι αλλα λεμε τωρα...

Επεξ/σία από Deathy
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kirileman είπε

Παίζει, από την υπερκινητικότητα τελικά εξαντλήθηκε.
542828286_Screenshot2022-11-30210837.png.be497178fa9cc6a723990731d8b74941.png

Είναι τουλάχιστον 3 μερες που το εχω δει εξαντλημένο αλλα δεν παίζει ρολο αυτό,οσοι έχουν παραγγείλει θα παραλάβουν,μου εχει συμβεί αρκετές φορές στο e-shop

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, koyris είπε

Είναι τουλάχιστον 3 μερες που το εχω δει εξαντλημένο αλλα δεν παίζει ρολο αυτό,οσοι έχουν παραγγείλει θα παραλάβουν,μου εχει συμβεί αρκετές φορές στο e-shop

Κι εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες και ας έκανα παραγγελία την ίδια μέρα προσφοράς, έδειχνε ήδη ότι αναμένεται. Επειδή έχει βγάλει εξαντλημένος ελπίζω να τιμήσουν την αγορά, υπομονή.

Επεξ/σία από aki
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deathy είπε

Εγω τον παραγγειλα απο τις 22 , ουτε στα email δεν απαντανε. Οχι οτι τον βιαζομαι αλλα λεμε τωρα...

Αργούν αρκετά εκεί έως παίζει να μη το δουν ποτέ.

Facebook chat + τηλέφωνο κεντρικά καλύτερα 

Δημοσ.

Διάβασα στο net ότι η μαμά ψύκτρα δεν είναι αρκετή για χρήση σε PS5 και είχα βάλει στην παραγγελία μου μια icy box που έχει 9 ευρώ.

Μπορώ ακόμα να την αφαιρέσω, καθώς περιμένουν απόθεμα την KC3000.

Πιστεύετε ότι θα μπορεί να δουλέψει απροβλημάτιστα και χωρίς αυτήν?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αργούν αρκετά εκεί έως παίζει να μη το δουν ποτέ.

Facebook chat + τηλέφωνο κεντρικά καλύτερα 

Χτες που τους πηρα τηλ μου είπαν οτι τον αναμένουν σήμερα.

Παρήγγειλα 25/11 και την επόμενη μέρα που έλεγξα έλεγε εξαντλημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2022 στις 9:46 ΠΜ, assos01 είπε

Διάβασα στο net ότι η μαμά ψύκτρα δεν είναι αρκετή για χρήση σε PS5 και είχα βάλει στην παραγγελία μου μια icy box που έχει 9 ευρώ.

Μπορώ ακόμα να την αφαιρέσω, καθώς περιμένουν απόθεμα την KC3000.

Πιστεύετε ότι θα μπορεί να δουλέψει απροβλημάτιστα και χωρίς αυτήν?

Εγω ετσι την εβαλα . Δε καταλαβα γιατι πρεπει σονυ και καλα να κλεινει παλι το μεταλικο καπακι το δηθεν heatshield . Του κ@λου ειναι σα κατασκευη εγκλωβιζει θερμοτητα αστο ανοιχτο . Μια γμοβιδα σωστη να κραταει καλα τον ssd μεσα σε 600 $ ps5 δε βρηκα . Η onboard βιδωμενη δεν εβγαινε με τιποτα :rolleyes:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

...Δε καταλαβα γιατι πρεπει σονυ και καλα ...

Nαι Sony ειναι το PS5, Kingston ο ssd του τοπικ 😂

Spoiler

subtitles: σώνει και καλά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω ετσι την εβαλα . Δε καταλαβα γιατι πρεπει σονυ και καλα να κλεινει παλι το μεταλικο καπακι το δηθεν heatshield . Του κ@λου ειναι σα κατασκευη εγκλωβιζει θερμοτητα αστο ανοιχτο . Μια γμοβιδα σωστη να κραταει καλα τον ssd μεσα σε 600 $ ps5 δε βρηκα . Η onboard βιδωμενη δεν εβγαινε με τιποτα :rolleyes:

Ε, μην είσαι υπερβολικός μια χαρά βγαίνει η βίδα, αλλά μην αφήσεις το καπάκι ανοιχτό, θα μπει πιο μέσα η σκόνη που μαζεύεται ούτως ή άλλως. Δώσε 7€και πάρε την icybox των 5 χιλιοστών και είσαι κομπλέ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κομπλε ειναι ετσι να σαι καλα που το προτεινες . * Δε κανω πλακα η δικη μου βιδα ειχε θεμα :rolleyes:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...