Προς το περιεχόμενο

[SSD] KINGSTON SKC3000S/1024G 1TB M.2 2280 NVME gen4 95,90€ @eshop.gr [ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΜΟΝΕΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Στις  κριτικές στο skroutz υπάρχει χρήστης που γράφει πως τον έχει βάλει σε ps5 και δουλεύει άψογα.

θελει ψυχτρα;

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

θελει ψυχτρα;

Δεν γνωρίζω, εάν ψάξεις και μάθεις γράψε εδώ για να πληροφορηθούν κι άλλοι.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/11/2022 στις 8:15 ΠΜ, APPLEGEEK είπε

θελει ψυχτρα;

Αφου εχει ψυκτρα. Ειναι η πλακα/σημα απο πανω του η ψυκτρα.
Σε αυτες τις ταχυτητες χωρις ψυκτρα ειναι στοιχημα. Καλα κανουν και βαζουν εξ'αρχης.
Δεν ειναι βεβαια firecuda style αλλα αυτην την δουλεια κανει.

Μπορεις να προσθεσεις after market extra καλυτερη (προσοχη με after market στο playstation, δεν χωρανε ολες), αλλα τοτε χανεται το νοημα της προσφορας, υπαρχουν αλλα μοντελα με καλυτερη ψυκτρα αρχικα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Αφου εχει ψυκτρα. Ειναι η πλακα/σημα απο πανω του η ψυκτρα.
Σε αυτες τις ταχυτητες χωρις ψυκτρα ειναι στοιχημα. Καλα κανουν και βαζουν εξ'αρχης.
Δεν ειναι βεβαια firecuda style αλλα αυτην την δουλεια κανει.

Μπορεις να προσθεσεις after market extra καλυτερη (προσοχη με after market στο playstation, δεν θα χωραει), αλλα τοτε χανεται το νοημα της προσφορας, υπαρχουν αλλα μοντελα με καλυτερη ψυκτρα αρχικα.

Θα περιμένουμε την μαύρη Παρασκευή, οι τιμές σε αυτό το επίπεδο θα είναι όπως πέρυσι ίσως και χειρότερα από 10 έως 35: μείον. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Θα περιμένουμε την μαύρη Παρασκευή, οι τιμές σε αυτό το επίπεδο θα είναι όπως πέρυσι ίσως και χειρότερα από 10 έως 35: μείον. 

Θεωρητικα παντα μπορεις να περιμενεις, του χρονου θα ειναι ακομη πιο φθηνα, θεωρητικα παντα.
Ο καθενας κρινει με βαση τις αναγκες του και την τσεπη του.

Εγγυηση οτι θα ειναι πιο φθηνα μετα, δεν δινει κανεις, πχ οι μητρικες εχουν παρει ολες τον ανηφορο απο το καλοκαιρι και μετα.

Οι ssd προς το παρον πεφτουν, η προσφερονται καλυτερα/μεγαλυτερα μοντελα στις ιδιες τιμες. Προς το παρον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

θελει ψυχτρα;

Αυτό το βίντεο κυκλοφορεί αρκετό καιρο , υπάρχει(θεωρητικά)ουσιαστική διαφορά

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Κάνει για ps 5; 

Aν το ψαξεις στο σκρουτζ, ενα απο τις αξιολογησεις γραφει οτι λειτουργει κανονικα στο ps5.

Δες το λινγκ:

https://www.skroutz.gr/s/31954277/Kingston-KC3000-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SKC3000S-1024G.html#reviews

Μονο μην ξεχασεις να του βαλεις ψυκτρα.

Στο ζηταει η sony.

Μια ψυκτρα που εχω βαλει εγω για το PS5

Be Quiet Cooling For M.2 SSD MC1

LINK:https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html?from=account_favorites#reviews

Επεξ/σία από storm13
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο SSD από ότι βλέπω δεν έρχεται με ψύκτρα αλλά χρειάζεται σίγουρα.

Δεν νομίζω ότι αυτό το αυτοκόλλητο πάνω του θα κάνει καλή δουλειά

Επεξ/σία από Lord_Vader
Δημοσ.

Αρκετό καλός. Αν δεν θέλεις να πας στους top, όπως ο Firecuda 530, τότε είναι καλή επιλογή ειδικά σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Αρκετό καλός. Αν δεν θέλεις να πας στους top, όπως ο Firecuda 530, τότε είναι καλή επιλογή ειδικά σε αυτά τα χρήματα.

Ο Kingston είναι οριακά καλύτερος από τον Firecuda. 

Μόνο σε μετροπρογράμματα. Στην αίσθηση είναι ακριβώς ίδιοι (τους έχω αμφότερους και γαζώνουν).

• Like 3
Δημοσ.

O Samsung 980 δεν παίζει σε αυτήν την κατηγορία (o απλός, όχι ο Pro).

Ο απλός είναι PCIe 3.0 χωρίς DRAM, αξιοπρεπέστατο drive για απλό storage αλλά μπουκώνει εντελώς σε random access. Ο Kingston βγάζει σχεδόν διπλάσια νούμερα, πολύ καλύτερος. Αρκεί να τον συνδυάσεις και με σωστή μητρική - να υποστηρίζει PCIe 4.0.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, this.is.elia είπε

Ο Kingston είναι οριακά καλύτερος από τον Firecuda. 

Μόνο σε μετροπρογράμματα. Στην αίσθηση είναι ακριβώς ίδιοι (τους έχω αμφότερους και γαζώνουν).

Στην αίσθηση όλοι προφανώς ίδιοι είναι. Ειδικά σε απλή καθημερινή χρήση. Για τον Firecuda 530 ξέρω πάντως ότι είναι, αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους PCIe 4.0 NVMe. Πριν 2 μήνες έκανα νέο PC και έβαλα Firecuda 530 διότι όλα τα tests καθώς και χρήστες στο Reddit και σε σελίδες στο FB με PC Building πρότειναν τον Firecuda 530. Μετά έρχεται ο Kingston KC3000 και ο WD SN850. Και στην τελική με φαίνεται και λογικό να είναι καλύτερος από τους άλλους διότι ξεφεύγει και σε τιμή. Ότι πληρώνεις, παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη, πήρα και εγω τον kc3000 από το e-shop τον έβαλα έτσι χύμα. Ποια η φοβερή διαφορά αν βάλεις ψύκτρα εκεί μέσα στον κλειστό αυτό χώρο; Κάπως πρέπει να φύγει η θερμότητα  έχει κάποια ροή αέρα εκεί μέσα; Ακούω τι λέει η Sony αλλά όπως το είδα ένα κλειστό διαμέρισμα είναι απλά με την ψύκτρα θα αργήσει να φτάσει την μέγιστη θερμοκρασία και αντίστοιχα θα αργήσει να πέσει…λέω εγώ τώρα…δηλαδή άντε να καταλάβω ότι δεν θα έχει τόσο μεγάλες διακυμάνσεις η θερμοκρασία…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...