Προς το περιεχόμενο

[SSD] KINGSTON SKC3000S/1024G 1TB M.2 2280 NVME gen4 95,90€ @eshop.gr [ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΜΟΝΕΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλαβα χθες email για παραλαβή 9/12 (τον είχα και wishlist 😄) οπότε η ημερν/ια ισχύει. Τώρα πόσοι θα παραλάβουμε...

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/12/2022 στις 6:56 ΠΜ, Galaxy είπε

Ωραία τα λές έχοντας στην κατοχη σου το προιον... Εγώ 17-11 παραγγελία και ακόμη περιμένω την χάρη τους .  Δεν είναι και τόσο άγχος αλλά θέλοντας να κάνω format και αλλαγή πάστας με την ευκαιρία και καθάρισμα , είναι μια διαδικασία που θέλω να ξέρω εαν θα την κάνω φέτος , του χρόνου ή ποτέ .

Στο μεταξύ πήραμε και άλλα πράγματα πιο άμεσα μην αγχώνεσε  😉   😉 

Υ.Γ  Ευχαριστούμε για τις συμβουλές , πολύ χρήσιμες .

Ε θα παραλάβεις στην επόμενη παραλαβή που θα ναι αύριο. Είπαμε άμα θες κάτι πήγαινε και πάρτο. Τώρα του χρόνου του ποτέ και όποτε σου κατέβει δεν νομίζω ότι έχουν νόημα. Γενικά είμαι σίγουρος ότι πάτε και παίρνετε ετοιμοπαραδοτα πράγματα εσείς. Δεν παίρνετε ποτέ από Κίνα και από εξωτερικό ή κάποιο προϊόν που αναμένεται είμαι σίγουρος 

Στις 7/12/2022 στις 8:04 ΠΜ, Deathy είπε

Και αυτο αμεσο υποτιθεται οτι θα ηταν ομως το e-shop αρεσκεται στο δουλεμα ως συνηθως. Απο βδομαδα σε βδομαδα το παει. Στην αρχη ελεγε στη περιγραφη του προιοντος παραλαβη  στις 22,  στις 24 κ μετα στις 29.

Οκει  ναι. Εσένα βρήκαν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2022 στις 4:52 ΜΜ, gnarkill είπε

Ε θα παραλάβεις στην επόμενη παραλαβή που θα ναι αύριο. Είπαμε άμα θες κάτι πήγαινε και πάρτο. Τώρα του χρόνου του ποτέ και όποτε σου κατέβει δεν νομίζω ότι έχουν νόημα. Γενικά είμαι σίγουρος ότι πάτε και παίρνετε ετοιμοπαραδοτα πράγματα εσείς. Δεν παίρνετε ποτέ από Κίνα και από εξωτερικό ή κάποιο προϊόν που αναμένεται είμαι σίγουρος 

Οκει  ναι. Εσένα βρήκαν 

Τι θέλει να πει ο ποιητής αραγε ...  Το κοντό και το μακρύ του λεει , άσχετα με το θέμα και άσχετο με τις σχολιασεις .

Νασαι καλά τα διευκρίνησες όλα .

Απο όπου θες παίρνουμε αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα .

Ή το έχουν ή μας τρολαρουν και είναι για κράξιμο .

Δυστυχώς τελευταία το κάνουν όλο και πιο συχνά και αυτό μόνο καλό δεν τους κάνει .

Το οτι εσύ και καλά το έχεις πάρει και δεν σου αρέσουν τα σχόλια εδώ οκ , έχουμε δει και χειρότερα ,

NEXT

Επεξ/σία από Galaxy
  • Like 4
Δημοσ.

Ούτε σήμερα παραλαβή, αρχές της άλλης βδομάδας είπαν στο τηλ. Κάτι αρλούμπες λόγω Χριστουγέννων μου έλεγε, παραγγελία από μέσα Νοέμβρη, μάλιστα... 

Δημοσ.

Η Παραγγελία σας είναι έτοιμη να σταλεί στο Υποκατάστημα Ελληνικού.
Θα ενημερωθείτε με μήνυμα για την παραλαβή της, μόλις φτάσει στο υποκατάστημα.

Παιζει να παραλαβω σημερα?

• Like 1
Δημοσ.

Η Παραγγελία σας προωθείται στο Υποκατάστημα.

Είμαστε σε καλό δρόμο λίγο ακόμη υπομονή. 🙂

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Η Παραγγελία σας προωθείται στο Υποκατάστημα.

Είμαστε σε καλό δρόμο λίγο ακόμη υπομονή. 🙂

Same here,  παραγγελια 23 Νοεμβριου.

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Galaxy είπε

Παρέλαβα και εγώ στην αρχική τιμή  89.90  .

Ξαναλεμε, δεν ηταν η αρχικη 89.90. Η αρχικη ηταν αυτη του τιτλου (95,90), μετα απο μια βδομαδα μπηκε στο newsletter στα 89.90.

Αν παρελαβε και  ο @thodoris_9  να μας το πει να κλειδωσουμε επιτελους το τοπικ. Ξεπερασε τον μηνα παρουσιας το τοπικ, ποσο ακομα;!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ξαναλεμε, δεν ηταν η αρχικη 89.90. Η αρχικη ηταν αυτη του τιτλου (95,90), μετα απο μια βδομαδα μπηκε στο newsletter στα 89.90.

Αν παρελαβε και  ο @thodoris_9  να μας το πει να κλειδωσουμε επιτελους το τοπικ. Ξεπερασε τον μηνα παρουσιας το τοπικ, ποσο ακομα;!

Ναι, φίλε μου, παρέλαβα και γω το Σάββατο μεσημέρι. Στα 89.90 και γω μέσω newsletter. Συγγνώμη, ξεχάστηκα να το γράψω από τη λαχτάρα μου που ήρθε επιτέλους 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris_9 είπε

Ναι, φίλε μου, παρέλαβα και γω το Σάββατο μεσημέρι. Στα 89.90 και γω μέσω newsletter. Συγγνώμη, ξεχάστηκα να το γράψω από τη λαχτάρα μου που ήρθε επιτέλους 

Ωραια, καλοριζικος! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...