Deathy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως πηρες 8 αφου εγραφε οτι δινουν ενα δισκο για καθε πελατη? Εχεις 8 διαφορετικα ονοματα? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Deathy
venuets Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Deathy είπε Πως πηρες 8 αφου εγραφε οτι δινουν ενα δισκο για καθε πελατη? Εχεις 8 διαφορετικα ονοματα? Έβαλα τους 8 με το που βγήκε η προσφορά και τους πλήρωσα με την μια. Δεν είχε κανένα όριο εκείνη τι στιγμή. Μετά που έβαλε Απλα εκανα με το ίδιο λογαριασμό ένα ένα κομμάτι και τα πλήρωνα με κάρτα. Δεν μου μπλόκαρε τίποτα και δεν μου ακύρωσαν τίποτα γιατί θα έπρεπε να κάνουν και επιστροφή χρημάτων.
tasanton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, turbat0s είπε Και ποιον πήρες? 980 Pro, το έγραψα και κάπου πιο πάνω...
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Deathy είπε Πως πηρες 8 αφου εγραφε οτι δινουν ενα δισκο για καθε πελατη? Εχεις 8 διαφορετικα ονοματα? Συνήθως όταν εννοούν πελάτη, εννοούν διαφορετική απόδειξη. Και σε σούπερ πχ να πας να πάρεις κάτι με όριο, βγαίνεις, το αφήνεις στο αμάξι και μπαίνεις να πάρεις πάλι
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Eσεις το κανατε παλι σα τα κ@λοχαρτα στο lockdown που ειχαν πεσει ακριδες 1
venuets Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 για οσους εχουν δει και απο αλλα θεματα οταν παιρνω κατι σε ποσοτητα παιρνω γιατι εξυπηρετω και φιλους ! εαν καποιος δεν παραλαβει το ξανα βαζω εδω και το δινω στην τιμη που το παρελαβα ! Εαν καποιος δεν αγορασε - δεν προλαβε - δεν ειχε τα χρηματα η οτιδιποτε δεν ειναι δικο μας θεμα! Εχω χασει και εγω προσφορες οπως Elden Ring ακομη το ψαχνω μπας και αλλα δεν το βρισκω 1
Deathy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για 15 ευρω προσφορα μας παιζει το e-shop! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από Deathy
venuets Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουν παραλάβει αρκετά άτομα. Όσοι Παράγγειλαν τελευταίες 2 μέρες θα παραλάβουν μετά της 9/12. Κάντε ένα κόπο να διαβάζεται. Εάν φτάσει 9/12 πάρεις τηλ και σου πουν άλλη ημερομηνία ελάτε ξανά γράψτε. 9/12 παραλαμβάνει το e-shop άρα στης επόμενες 2-3 μέρες όλοι θα παραλάβουμε ότι έχουν παραγγείλει θελω να πιστεύω. Θα ζητήσω ποσοστά από το eshop Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από venuets
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, venuets είπε Έχουν παραλάβει αρκετά άτομα. Όσοι κατάγγειλαν τελευταίες 2 μέρες θα παραλάβουν μετά της 9/12. Κάντε ένα κόπο να διαβάζεται. Κανουμε κοπο, αλλα μαλλον ναι, δεν διαβαζεται. 😛
venuets Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Κανουμε κοπο, αλλα μαλλον ναι, δεν διαβαζεται. 😛 Το διόρθωσα νομίζω😛😛😛 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, venuets είπε Το διόρθωσα νομίζω😛😛😛 Οχι ακομα V1.0 22 λεπτά πριν, venuets είπε Όσοι κατάγγειλαν τελευταίες 2 μέρες θα παραλάβουν μετά της 9/12. Κάντε ένα κόπο να διαβάζεται. V1.01 Αναφορά σε κείμενο Όσοι Παράγγειλαν τελευταίες 2 μέρες θα παραλάβουν μετά της 9/12. Κάντε ένα κόπο να διαβάζεται. V2.0 Αναφορά σε κείμενο Οσοι παρηγγειλαν τις τελευταιες 2 ημερες θα παραλαβουν μετα τις 9/12. Καντε ενα κοπο να διαβασετε. Αυτο ηθελες να πεις μαλλον. (Τονους δεν βαζω μονιμως, αλλιως θελει και τονους, μην πεταχτει κανεις πονηρος 😛 ) Φιλικα, απλα ειχα διαθεση για ενα πειραγμα. Sorry για την παρεμβαση, δεν εχω γραψει στο τοπικ, συνεχιστε. Καλα κουραγια.
venuets Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οχι ακομα V1.0 V1.01 V2.0 Αυτο ηθελες να πεις μαλλον. (Τονους δεν βαζω μονιμως, αλλιως θελει και τονους, μην πεταχτει κανεις πονηρος 😛 ) Φιλικα, απλα ειχα διαθεση για ενα πειραγμα. Sorry για την επεμβαση, δεν εχω γραψει στο τοπικ, συνεχιστε. Καλα κουραγια. Κανένα θέμα. Αφού δεν έγραψα το και με ε μια χαρα είναι
Deathy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Guys εγω παρηγγειλα στις 22 το πρωι , αλλο ενα ατομο παρηγγειλε στις 17 απο εδω μεσα και ακομα τζιφος. Σε εμενα ελεγε παραλαβη στις 24, μετα τις 24 πηγε στις 29 και μετα ουτε αυτοι ξερουν. Αρα το υπερκαταστημα e-shop εκτος απο το ξεκαρφωμα που εριξε για τις διπλες παραγγελιες και που δεν εκανε το κοπο να διασταυρωσει εχει μπερδευτει και με τη σειρα των παραγγελιων. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από Deathy
venuets Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Έχω παραλάβει τις παραγγελίες που έκανα στις οκτώ του μήνα. Αυτά που παράγγειλα στις 14 και στις 15 έρχονται. Δε νομίζω ότι κάποιος παρήγγειλε μετά από σένα και έχει παραλάβει.
Fatu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ προσωπικά πεςριμένω από 17/11, αλλά δεν αγχώνομαι.. Πάνω από 12-13 χρόνια παραγγέλνω από e-shop, και είναι πάντα σωστοί. Νομίζω είναι λογικό να παίζουν καθυστερήσεις, μιας και παίζει να γινε χαμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις