Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι είπε ο @SabotazNic.
Btw, μου έχει σώσει τον ΛΟΚΩ άπειρες φορές το recuva. 
Βέβαια υπήρχαν περιπτώσεις που μερικά αρχεία είχαν καταστραφεί εντελώς, αλλά τα περισσότερα σώθηκαν 😛 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Μετά από το συγκεκριμένο βίντεο που θες να ανακτήσεις, είχαν γεμίσει οι σκληροί? Αν ναι, τότε πολύ πολύ δύσκολα. Ακόμα και με το γρήγορο φορματ γίνεται να βρεις κάτι, αλλά μόνο αν δεν έχει γραφτεί κάτι πάνω στο συγκεκριμένο block που ήταν το βίντεο που ψάχνεις (που ας πούμε σίγουρα θα έχει γράφει αν έχει γεμίσει τουλάχιστον 1 φορα από τότε). 

Τσέκαρε και μόνος σου με το recuva. 

Περισσότερα εδώ 

Κοίτα,στο hdd management που έχει το καταγραφικό γράφει model,capacity,used,status,format,έχει τσεκαρισμένο το overwrite και από κάτω έχει auto delete old files custom 30 days ago.Τώρα,δεν μου εμφανίζει τον σκληρό.Φορμάτ δεν μπορώ να κάνω.

1 ώρα πριν, HateMe είπε

Ότι είπε ο @SabotazNic.
Btw, μου έχει σώσει τον ΛΟΚΩ άπειρες φορές το recuva. 
Βέβαια υπήρχαν περιπτώσεις που μερικά αρχεία είχαν καταστραφεί εντελώς, αλλά τα περισσότερα σώθηκαν 😛 

Ναι αλλά το recuva κάνει για καταγραφικό με κάμερες;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

αν έγινε γρήγορο format (το πιο πιθανό) γίνεται εύκολα ανάκτηση

αν οι κάμερες δε δουλεύουν φυσικά δε θα καταγράφτηκε κάτι

Αυτό παίζει μόνο αν η ανάκτηση γίνει αμέσως μετά το φορμάτ και αν δεν έχει γραφεί τίποτα επάνω στον δίσκο.

11 μήνες μετά και με διάφορα φορμάτ που έκανε στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσει βίντεο.

25 λεπτά πριν, Tradesman είπε

Κοίτα,στο hdd management που έχει το καταγραφικό γράφει model,capacity,used,status,format,έχει τσεκαρισμένο το overwrite και από κάτω έχει auto delete old files custom 30 days ago.Τώρα,δεν μου εμφανίζει τον σκληρό.Φορμάτ δεν μπορώ να κάνω.

Ναι αλλά το recuva κάνει για καταγραφικό με κάμερες;

Κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος πέθανε, είναι λογικό να συμβαίνει διότι στα καταγραφικά δουλεύουν ασταμάτητα και έχουν φθορά.
Υπάρχει ειδική κατηγορία μοντέλων για τέτοιες δουλειές αν κοιτάξεις στο skroutz.

Ακόμα και αν ήταν οκ πάντως μην περιμένεις να ανακτήσεις παλιά αρχεία, μόλις γραφεί κάτι νέο από πάνω πάπαλα.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αυτό παίζει μόνο αν η ανάκτηση γίνει αμέσως μετά το φορμάτ και αν δεν έχει γραφεί τίποτα επάνω στον δίσκο.

11 μήνες μετά και με διάφορα φορμάτ που έκανε στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσει βίντεο.

Κατάλαβα,οπότε την μαμ..με..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dpolal είπε

σωστά , απλά νόμιζα οτι του έβγαλε σφάλμα τότε , έκανε format ανεπιτυχώς και μετά δεν ξαναέγραψε

32 λεπτά πριν, Tradesman είπε

,έχει τσεκαρισμένο το overwrite και από κάτω έχει auto delete old files custom 30 days ago.Τώρα,δεν μου εμφανίζει τον σκληρό.Φορμάτ δεν μπορώ να κάνω.

αν εννοείς οτι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε τότε το πιο πιθανό είναι να έχουν γραφτεί απο πάνω , οπότε δεν ....

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

σωστά , απλά νόμιζα οτι του έβγαλε σφάλμα τότε , έκανε format ανεπιτυχώς και μετά δεν ξαναέγραψε

αν εννοείς οτι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε τότε το πιο πιθανό είναι να έχουν γραφτεί απο πάνω , οπότε δεν ....

Πριν λίγο χρονικό διάστημα στο video playback έβαζα ημερομηνία και ώρα,έκανε ώρα να φορτώσει και μου έβγαζε ένα πράσινο στις ώρες κάτω στην αναζήτηση αλλά δεν έκανε playback.Τώρα ούτε αυτό κάνει.

1 λεπτό πριν, Tradesman είπε

Πριν λίγο χρονικό διάστημα στο video playback έβαζα ημερομηνία και ώρα,έκανε ώρα να φορτώσει και μου έβγαζε ένα πράσινο στις ώρες κάτω στην αναζήτηση αλλά δεν έκανε playback.Τώρα ούτε αυτό κάνει.

Οπότε και ο δίσκος είναι για πέταμα μάλλον ε;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tradesman είπε

Να τα βάλουμε με τη σειρά

Θες βίντεο που είχε καταγραφεί πριν 11 μήνες

Απλή ερώτηση : Το μηχάνημα μέχρι πόσους μήνες πριν έγραφε ? (δεν παίζει σημασία η αναπαραγωγή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Charismo είπε

Το κάθε καταγραφικό αποθηκεύει αρχεία για όσο διάστημα το ρυθμίσεις και όσο του το επιτρέπει φυσικά ο δίσκος του.

Το μήνυμα πάντως που σου εμφανίζει σημαίνει πως δεν βλέπει τους δίσκους. Αν χτύπησαν πιθανώς πρέπει να πάνε για ανάκτηση η οποία δεν είναι βέβαιο πως θα είναι επιτυχημένη. Αν το δει κάποιος τεχνικός ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο. Μπορεί να μην τους βλέπει για άλλο λόγο.

οπως το ειπες ειναι τα πράγματα...... κατά πάσα πιθανότητα χτύπησε ο δίσκος.... η ανάκτηση κοστίζει χρυσό (απο 500 ξεκινάμε), το καταγραφικό κατά πάσα πιθανότητα τα γράφει κρυπτογραφημένα..... που σημαίνει ανεβαίνει και άλλο το κόστος για να δει τι ειχε μέσα (αν το καταφέρουν κιόλας) στην ελλαδα παντος μονο μια εταιρεια υπαρχει.... so

τωρα ειδα οτι εχει κανί και format..... απο μένα good luck να πάρει κάτι από εκεί....... τα καταγραφικά έχουν δικο τους partition table δικο τους file system κλπ

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

Να τα βάλουμε με τη σειρά

Θες βίντεο που είχε καταγραφεί πριν 11 μήνες

Απλή ερώτηση : Το μηχάνημα μέχρι πόσους μήνες πριν έγραφε ? (δεν παίζει σημασία η αναπαραγωγή)

Δεν θυμάμαι να σου πω.Χθες που το έψαχνα ξεκίνησε να κάνει εγγραφή πάλι και μέσα σε ένα λεπτό έκανε επανεκκίνηση και μου έβγαλε hdd's are not found.Αντε να έκανε κάνα 3μηνο πριν και πάλι με διακοπές.

1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

οπως το ειπες ειναι τα πράγματα...... κατά πάσα πιθανότητα χτύπησε ο δίσκος.... η ανάκτηση κοστίζει χρυσό (απο 500 ξεκινάμε), το καταγραφικό κατά πάσα πιθανότητα τα γράφει κρυπτογραφημένα..... που σημαίνει ανεβαίνει και άλλο το κόστος για να δει τι ειχε μέσα (αν το καταφέρουν κιόλας) στην ελλαδα παντος μονο μια εταιρεια υπαρχει.... so

Ποια εταιρία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tradesman είπε

Δεν θυμάμαι να σου πω.Χθες που το έψαχνα ξεκίνησε να κάνει εγγραφή πάλι και μέσα σε ένα λεπτό έκανε επανεκκίνηση και μου έβγαλε hdd's are not found.Αντε να έκανε κάνα 3μηνο πριν και πάλι με διακοπές.

τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν γραφτεί απο πάνω άλλα κομμάτια

αν είσαι τυχερός θα είναι ανέπαφο το βίντεο που θες (με ανάκτηση και αν γίνεται )

θα σου πούνε τεχνικοί που θα ρωτήσεις τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει στο δίσκο , μακάρι να το βρεις το βιντεάκι

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν γραφτεί απο πάνω άλλα κομμάτια

αν είσαι τυχερός θα είναι ανέπαφο το βίντεο που θες (με ανάκτηση και αν γίνεται )

θα σου πούνε τεχνικοί που θα ρωτήσεις τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει στο δίσκο , μακάρι να το βρεις το βιντεάκι

Ε σίγουρα έχουν γραφτεί κομμάτια από πάνω,πιθανόν να έχει διαγραφεί και το βίντεο,το θέμα είναι να μπορεί να γίνει ανάκτηση αλλά αν μου λέτε ότι έχει και πρόβλημα ο σκληρός,δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tradesman είπε

Ε σίγουρα έχουν γραφτεί κομμάτια από πάνω,πιθανόν να έχει διαγραφεί και το βίντεο,το θέμα είναι να μπορεί να γίνει ανάκτηση αλλά αν μου λέτε ότι έχει και πρόβλημα ο σκληρός,δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Το σίγουρα έχουν γραφτεί κομμάτια από επάνω γιατί το λές; Στα περισσότερα καταγραφικά που ξέρω, ο δίσκος επανεγγράφεται μόλις γεμίσει. Αυτό με τις 30 ημέρες που σου έχει σαν επιλογή ήταν κάπως τσεκαρισμένο, ήταν επιλεγμένο; Αν λοιπόν το καταγραφικό είχε έναν δίσκο 4TB και 2 κάμερες που γράφουν σε 720p με motion detection, μπορεί να είχε και 2 χρόνια πίσω ιστορικό. Εξαρτάται λοιπόν από τις συνθήκες και το hardware. Αυτό που σου κάνει μπορεί να μην είναι καν από τον δίσκο και να έχει πρόβλημα ο controller. Πήγαινε το σε κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tradesman είπε

Ποια εταιρία;

https://www.northwind.gr/gr/

απλα να ξέρεις βάση αυτόν που έγραψες οτι έχει δουλέψει από την στηγμη που έχει γίνει καταγραφή κλπ κλπ πιθανότητες να πάρεις αυτο που θέλεις ειναι κάτω απο 0,01%

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
11 ώρες πριν, argimeg είπε

Το σίγουρα έχουν γραφτεί κομμάτια από επάνω γιατί το λές; Στα περισσότερα καταγραφικά που ξέρω, ο δίσκος επανεγγράφεται μόλις γεμίσει. Αυτό με τις 30 ημέρες που σου έχει σαν επιλογή ήταν κάπως τσεκαρισμένο, ήταν επιλεγμένο; Αν λοιπόν το καταγραφικό είχε έναν δίσκο 4TB και 2 κάμερες που γράφουν σε 720p με motion detection, μπορεί να είχε και 2 χρόνια πίσω ιστορικό. Εξαρτάται λοιπόν από τις συνθήκες και το hardware. Αυτό που σου κάνει μπορεί να μην είναι καν από τον δίσκο και να έχει πρόβλημα ο controller. Πήγαινε το σε κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι. 

Εχω την εντύπωση ότι έτσι είναι και το δικό μου.Δεν είναι τσεκαρισμένο απλά γράφει,auto delete old files και από κάτω custom 30 days ago.4 κάμερες έχει,έχει motion detection.Δεν γνωρίζω κάποιον αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το πάω.Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tradesman είπε

Εχω την εντύπωση ότι έτσι είναι και το δικό μου.Δεν είναι τσεκαρισμένο απλά γράφει,auto delete old files και από κάτω custom 30 days ago.4 κάμερες έχει,έχει motion detection.Δεν γνωρίζω κάποιον αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το πάω.Ευχαριστώ για την απάντηση.

1 terabyte είναι ο δίσκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...