Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να ανακτήσεις βίντεο από καταγραφικό 11 μήνες πρίν.Το καταγραφικό πλέον δεν καταγράφει και όποτε ξεκινήσει μου κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει hdds are not found.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι μνήμη έχει αν και μου έβγαζε βίντεο από playback 3,4 μήνες μετά,τώρα πλέον δεν το εμφανίζει.
Charismo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το κάθε καταγραφικό αποθηκεύει αρχεία για όσο διάστημα το ρυθμίσεις και όσο του το επιτρέπει φυσικά ο δίσκος του. Το μήνυμα πάντως που σου εμφανίζει σημαίνει πως δεν βλέπει τους δίσκους. Αν χτύπησαν πιθανώς πρέπει να πάνε για ανάκτηση η οποία δεν είναι βέβαιο πως θα είναι επιτυχημένη. Αν το δει κάποιος τεχνικός ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο. Μπορεί να μην τους βλέπει για άλλο λόγο.
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Το κάθε καταγραφικό αποθηκεύει αρχεία για όσο διάστημα το ρυθμίσεις και όσο του το επιτρέπει φυσικά ο δίσκος του. Το μήνυμα πάντως που σου εμφανίζει σημαίνει πως δεν βλέπει τους δίσκους. Αν χτύπησαν πιθανώς πρέπει να πάνε για ανάκτηση η οποία δεν είναι βέβαιο πως θα είναι επιτυχημένη. Αν το δει κάποιος τεχνικός ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο. Μπορεί να μην τους βλέπει για άλλο λόγο. Το έκανα γρήγορο φορμάτ ανά διαστήματα,αλλά δεν ξέρω τι χωρητικότητα έχει.Τι εννοείς να χτύπησαν;Σε τι τεχνικό να πάω;
Charismo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να χτύπησε το hardware τους και να μην είναι αναγνώσιμοι. Το καταγραφικό στο πέρασε κάποιος τεχνικός που μπορείς να απευθυνθείς εκεί? Αλλιώς πολλοί που πιάνουν στα χέρια τους επισκευές Η/Υ κτλ. ασχολούνται και με καταγραφικά. Σε πρώτη φάση μπορεί απλά να δει αν κουμπώσει κάπου το δίσκο αν θα καταφέρει να διαβάσει τα αρχεία του. Επίσης, αν τον έκανες φορμάτ στους τελευταίους 11 μήνες χωρίς να κρατήσεις backup, τα αρχεία αυτά δεν μπορείς να τα ανακτήσεις. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από Charismo
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Charismo είπε Να χτύπησε το hardware τους και να μην είναι αναγνώσιμοι. Το καταγραφικό στο πέρασε κάποιος τεχνικός που μπορείς να απευθυνθείς εκεί? Αλλιώς πολλοί που πιάνουν στα χέρια τους επισκευές Η/Υ κτλ. ασχολούνται και με καταγραφικά. Σε πρώτη φάση μπορεί απλά να δει αν κουμπώσει κάπου το δίσκο αν θα καταφέρει να διαβάσει τα αρχεία του. Επίσης, αν τον έκανες φορμάτ στους τελευταίους 11 μήνες χωρίς να κρατήσεις backup, τα αρχεία αυτά δεν μπορείς να τα ανακτήσεις. Οι κάμερες μου κάνουν κάποια κόλπα δεν δείχνουν καλά,δεν καταγραφεί.Το καταγραφικό το πέρασε ο πατέρας μου.Σκεφτόμουν να το πάω στο irepair.Νομίζω είχα ξανακάνει φορμάτ και μπορούσα να δω το βίντεο,αλλά backup δεν έχω.Απλά διάβαζα ότι μπορείς να ανακτήσεις διεγραμένα αρχεία αλλά μάλλον θέλει να μην έχεις κάνει φορμάτ.
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Tradesman είπε Απλά διάβαζα ότι μπορείς να ανακτήσεις διεγραμένα αρχεία αλλά μάλλον θέλει να μην έχεις κάνει φορμάτ. αν έγινε γρήγορο format (το πιο πιθανό) γίνεται εύκολα ανάκτηση 1 λεπτό πριν, Tradesman είπε Οι κάμερες μου κάνουν κάποια κόλπα δεν δείχνουν καλά,δεν καταγραφεί αν οι κάμερες δε δουλεύουν φυσικά δε θα καταγράφτηκε κάτι
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tradesman είπε Οι κάμερες μου κάνουν κάποια κόλπα δεν δείχνουν καλά,δεν καταγραφεί.Το καταγραφικό το πέρασε ο πατέρας μου.Σκεφτόμουν να το πάω στο irepair.Νομίζω είχα ξανακάνει φορμάτ και μπορούσα να δω το βίντεο,αλλά backup δεν έχω.Απλά διάβαζα ότι μπορείς να ανακτήσεις διεγραμένα αρχεία αλλά μάλλον θέλει να μην έχεις κάνει φορμάτ. Αν κάνεις φορμάτ διαγράφονται αυτόματα όλα τα αρχεία στο δίσκο;
sphinxgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εν ολίγοις: Έχεις κάνει φορματ τους δίσκους Παράλληλα είναι χαλασμένοι οι δίσκοι Παράλληλα ότι είχε γραφεί πριν 11 μήνες, έχει διαγραφεί κ πάνω του έχει γραφεί νέο βίντεο... Είναι παραπάνω απο προφανές οτι δεν γίνεται απολύτως τίποτα. 1
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν έγινε γρήγορο format (το πιο πιθανό) γίνεται εύκολα ανάκτηση αν οι κάμερες δε δουλεύουν φυσικά δε θα καταγράφτηκε κάτι Πρέπει να ήταν γρήγορο format.Οι κάμερες δουλεύουν και δούλευαν και τότε όταν έκανα playback στο βίντεο το έδειχνε,απλά τώρα δεν καταγράφει και μου βγάζει hdd's are not found. 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εν ολίγοις: Έχεις κάνει φορματ τους δίσκους Παράλληλα είναι χαλασμένοι οι δίσκοι Παράλληλα ότι είχε γραφεί πριν 11 μήνες, έχει διαγραφεί κ πάνω του έχει γραφεί νέο βίντεο... Είναι παραπάνω απο προφανές οτι δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Αν έκανα γρήγορο format;Οι δίσκοι δεν επισκευάζονται;Δεν μπορείς να επαναφέρεις διεγραμένους δίσκους;
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tradesman είπε Πρέπει να ήταν γρήγορο format.Οι κάμερες δουλεύουν και δούλευαν και τότε όταν έκανα playback στο βίντεο το έδειχνε,απλά τώρα δεν καταγράφει και μου βγάζει hdd's are not found. θα το πας σε τεχνικό θα βγάλει τους δίσκους και θα τους δοκιμάσει . Αν πάθανε ζημιά υπάρχει περίπτωση (επι πληρωμή) να ανακτήσει κάποια δεδομένα
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε θα το πας σε τεχνικό θα βγάλει τους δίσκους και θα τους δοκιμάσει . Αν πάθανε ζημιά υπάρχει περίπτωση (επι πληρωμή) να ανακτήσει κάποια δεδομένα Μακάρι.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
sphinxgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, korakios είπε θα το πας σε τεχνικό θα βγάλει τους δίσκους και θα τους δοκιμάσει . Αν πάθανε ζημιά υπάρχει περίπτωση (επι πληρωμή) να ανακτήσει κάποια δεδομένα Πες του κ τιμούλα να έχει ιδεα!!!! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από sphinxgr
Tradesman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Πες του κ τιμούλα να έχει ιδεα!!!! Ας είναι,για μένα το συγκεκριμένο βίντεο θα με γλιτώσει από πολύ περισσότερα.
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tradesman είπε Ας είναι,για μένα το συγκεκριμένο βίντεο θα με γλιτώσει από πολύ περισσότερα. το να λέμε τιμές δεν έχει απολύτως κανένα νόημα , εξαρτάται τη ζημιά και τον τεχνικό . Φυσικά καλό είναι να μη δείξεις οτι καίγεσαι και σε μαδήσουν 😁 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από το συγκεκριμένο βίντεο που θες να ανακτήσεις, είχαν γεμίσει οι σκληροί? Αν ναι, τότε πολύ πολύ δύσκολα. Ακόμα και με το γρήγορο φορματ γίνεται να βρεις κάτι, αλλά μόνο αν δεν έχει γραφτεί κάτι πάνω στο συγκεκριμένο block που ήταν το βίντεο που ψάχνεις (που ας πούμε σίγουρα θα έχει γράφει αν έχει γεμίσει τουλάχιστον 1 φορα από τότε). Τσέκαρε και μόνος σου με το recuva. Περισσότερα εδώ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα