Peleus17 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Όπως αναφέρω και στον τίτλο το μηχάνημα απλά δεν βλέπει απολύτως ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Ούτε στο finder ουτε στα utilities ουτε στο τερματικο με την οδηγια diskutil List. Εχω αλαξει τισ ρυθμισεισ στο Finder ωστε να φαινονται και οι εξωτερικοι δισκοι και εκει τιποτα. Πιστευα το προβλημα ειναι λογο Monterey αλλα και σημερα που εκανα αναβαθμιση σε Ventura τα ιδια παλι. Χρειαζομαι τα φωτα σασ παιδια ΣΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Peleus17 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Όπως αναφέρω και στον τίτλο το μηχάνημα απλά δεν βλέπει απολύτως ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Ούτε στο finder ουτε στα utilities ουτε στο τερματικο με την οδηγια diskutil List. Εχω αλαξει τισ ρυθμισεισ στο Finder ωστε να φαινονται και οι εξωτερικοι δισκοι και εκει τιποτα. Πιστευα το προβλημα ειναι λογο Monterey αλλα και σημερα που εκανα αναβαθμιση σε Ventura τα ιδια παλι. Χρειαζομαι τα φωτα σασ παιδια ΣΟΣ Μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις επανεγκατάσταση ? How to reinstall macOS - Apple Support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 τρέξε στο terminal, diskutil list με συνδεμένο το usb και πες μας τι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, nick0lis είπε τρέξε στο terminal, diskutil list με συνδεμένο το usb και πες μας τι λέει. Το εκανα και δείχνει μόνο το internal ssd Λες και δεν υπάρχει καμια θύρα αν και το υλικό λογισμικό βγάζει και τις δυο θύρες 3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Για τρέξε το Apple Diagnostics, μήπως πρόκειται για θέμα hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, epinki είπε Για τρέξε το Apple Diagnostics, μήπως πρόκειται για θέμα hardware. No issues found Reference Code ADP000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Peleus17 είπε No issues found Reference Code ADP000 Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το θέμα είναι software related. Για να δούμε .... Απλά για επιβεβαίωση, πες μου σε παρακαλώ· Στο Disk Utility προφανώς δεν βλέπεις το εικονίδιο του δίσκου και με αχνά γράμματα "Νot mounted". Σωστά ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, epinki είπε Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το θέμα είναι software related. Για να δούμε .... Απλά για επιβεβαίωση, πες μου σε παρακαλώ· Στο Disk Utility προφανώς δεν βλέπεις το εικονίδιο του δίσκου και με αχνά γράμματα "Νot mounted". Σωστά ;. BTW για ενημέρωση , έχω τον γνήσιο ανταπτορα της Apple από Type C σε USB 2.0/3.0 και ένα flash drive intense 64gb που δεν λειτουργεί στο Μακ. Επίσης έχω ένα SanDisk Type C που κουμπώνει κατευθείαν στο Μακ το οποίοι επίσης δεν λειτουργεί. Το USB 2.0 δοκιμάστηκε σε ένα Windows Laptop και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης σύνδεσα ένα ποντίκι της Logitech στον ανταπτορα και το Μακ το αναγνώρισε κατευθείαν και δούλεψε χωρίς κανέναν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Για κάνε login σε Ασφαλή Λειτουργία ώστε να μην φορτωθούν τα login items. Ίσως κάποιο από αυτά να είναι αλλοιωμένο ή οτιδήποτε άλλο και προκαλεί το θέμα. Απλά δε -αν και δεν το έχω συναντήσει- τρέξε το Malwarebytes μήπως και το θέμα προκαλείται από κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να έχει παρεισφρήσει στο σύστημα. Βλέπεις πρέπει να πάμε ψάχνοντας, ρίχνοντας στο τραπέζι την κάθε πιθανή αντιμετώπιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα και απο μενα, οντας και εγω καινουργιος χρηστης αντιμετωπιζω και εγω αντιστοιχο προβλημα με τις usb. Σε mac mini m1 αμα συνδεσω καποιο στικακι εχω προσεξει πως πολλες φορες κολλαει ολο το συστημα και βγαζει αυτη την ομπρελλα που φορτωνει, τωρα μιλαμε γενικα κολλαει το συστημα απλα αμα συνδεσω το στικακι και κανω αλλα πραγματα. Περα απο αυτο και η ταχυτητα μεταφορας δεδομενων ειναι πολυ αργη, τα στικακια αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε αλλους υπολογιστες λειτουργουν κανονικα. Και με εξωτερικο σκληρο τα ιδια, πηγα απο το transmission να κατεβασω κατι απευθειας στον σκληρο και μετα απο μισο λεπτο πεφτει η ταχυτητα και βγαζει την ομπρελλα που φορτωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το βλέπεις στο system information άμα επιλέξεις usb αλλά δεν το βλέπεις στο disk utility; Επίσης τι flash drive χρησιμοποιείς και τι format έχει; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thegray Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 8/11/2022 στις 3:53 ΜΜ, Peleus17 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Όπως αναφέρω και στον τίτλο το μηχάνημα απλά δεν βλέπει απολύτως ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Ούτε στο finder ουτε στα utilities ουτε στο τερματικο με την οδηγια diskutil List. Εχω αλαξει τισ ρυθμισεισ στο Finder ωστε να φαινονται και οι εξωτερικοι δισκοι και εκει τιποτα. Πιστευα το προβλημα ειναι λογο Monterey αλλα και σημερα που εκανα αναβαθμιση σε Ventura τα ιδια παλι. Χρειαζομαι τα φωτα σασ παιδια ΣΟΣ Εάν θέλεις τη γνώμη μου... Το μηχάνημά σου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την USB-C board. Παρά τον διαγνωστικό έλεγχο που έτρεξες, ενδέχεται το πρόβλημα να μην αναγνωρίζεται. Συμβαίνει συχνά καθώς το Diagnostics ανέκαθεν ήταν προβληματικό. Πάρε ένα τηλέφωνο στο service και πήγαινε το να το κοιτάξουν. Σε εξουσιοδοτημένο ακόμα καλύτερα εάν είσαι εντός εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα