nightsky Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εκανα αιτηση για τακτικο επιδομα ανεργιας πρωτη φορα 5/10/22, αυτα ειναι τα ενσημα μου απο το 20 και για καποιο λογο απορριφθηκε γιατι δεν πραγματοποιησα 80 ημ/σθια κατα το πριν της εναρξης της επιδοτησης, οπως τα μετρησα μονος βλεπω οτι ειναι ολα καλα. Ο λογιστης μου ειναι περα βρεχει ο οαεδ δεν απανταει τηλ. εννοειτε. Υπαρχει καποιος να μου πει αν οντως εχω θεμα η αν μπορω να κανω ενασταση/ξανα την αιτηση? Ευχαριστω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Για δες εδω: Καποιοι λεγαν οτι πρεπει να εχεις 80 ενσημα σε καθε ετος απο τα 2 προηγουμενα δλδ το 20 & 21 για εσενα. Αλλα τελικα του ανθρωπου του απαντησαν απο τον ΟΑΕΔ οτι ειχαν κανει λαθος. Για στειλε κανα mail και εσυ
nightsky Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ναι αμα θελει και του 20 δεν εχω καθολου, αλλα θα προσπαθησω νε επικοινωνησω με ΟΑΕΔ δεν θα βγει ακρη ετσι.
MikeJ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Σε email έχω παρατηρήσει ότι απαντάνε πολύ γρήγορα σε 2 γραφεία ΟΑΕΔ τουλάχιστον που ξέρω (ενώ τηλέφωνα δε σηκώνουν). Γενικά πάντως δύσκολα να κάνουν λάθος σε κάτι τέτοιο γιατί είναι ψιλο αυτοματοποιημένη η διαδικασία. Υπάρχουν ονλαιν αναρτημένες οι προϋποθέσεις. Λέει κάτι του στυλ ότι εξαιρούνται τα ένσημα των 2 τελευταίων μηνών πχ και ότι υπάρχουν 2 σενάρια όταν πας για πρώτη φορά επιδότηση.
Helen118 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 μαλλον εκανες λαθος ημερομηνια την αίτηση εχεις δικαιωμα να κανεις την αίτηση 60 ημερες μετα την απολυση ή ληξη της σύμβασης απο την ημερομηνια της αιτησης μετρας πισω 12 μηνες οπου πρεπει να εχεις 80 ενσημα δηλαδη αν εκανες αίτηση 5 οκτωβριου 2022 τοτε 5/10/2022εως 5/10/21 πρεπει να εχεις 80 ενσημα και 5/10/2021εως 5/10/20 ακομη 80 ενσημα. (εδω δεν τα συμπηρωνεις) Ενω αν ειχες κανει την αιτηση αργοτερα πιθανον να τα συμπηρωνες δεν γνωριζω αν μπορει να γινει κατι τωρα
tsioulak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνεις ταμείο ανεργίας θα πρέπει να έχεις 80 ένσημα από 10/20 έως και 10/21 και άλλα 80 ένσημα από 10/21 έως και 10/22. Από όσο βλέπω δεν έχεις τα πρώτα 80.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα