vaggelis7172 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας παιδια!!Θελω να ρωτησω,εχω το xiaomi redmi note 7,οι ενημερωσεις ασφαλειας σταματησαν για το συγκεκριμενο μοντελο.Εχω e-banking απο τρεις τραπεζες στο κινητο.Θα ηταν καλυτερο να αγοραζα ενα καινουργιο?ή μια πληρωμενη σουιτα mobile antivirus θα με καλυπτε για το θεμα των e-banking πρωτιστως και αφ'ετερου για το κινητο γενικα? Ευχαριστω. Edit: εχω το free avg.
GATE123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλύτερα καινούργιο. Τώρα αυτό είναι μόνο για τα βασικά (κλήσεις/μηνύματα/YouTube κλπ). Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
Mr_Terror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ειμαι ιδια περιπτωση με το παιδι που ανοιξε το θεμα.Εχω και το ιδιο κινητο.Χρησιμοποιω πολυ το ebanking.Εκτος απο την αγορα νεου κινητου πως μπορουμε να προφυλακτουμε με ποιον τροπο?
GATE123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Εκτος απο την αγορα νεου κινητου πως μπορουμε να προφυλακτουμε με ποιον τροπο? Εάν ήταν θα το λέγαμε .
dkmaster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δεν χρειάζεται να τρέξετε ν' αλλάξετε συσκευές. Απλά θα πρέπει να μην χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα wifi ή καταστημάτων (άρα μόνο τα δεδομένα σας για να πληρώνετε), θα πρέπει να κατεβάζετε εφαρμογές μόνο από το Play store και να μην κάνετε sideload και να κατεβάζετε γνωστές εφαρμογές όχι ό,τι να 'ναι. Τα παραπάνω είναι αρκετά καθώς οι ενημερώσεις ασφαλείας στην ουσία κλείνουν κενά ασφαλείας που μπορεί να βρουν/έχουν βρει hackers αλλά για να μπει hacker στο κινητό σας θα πρέπει να έχετε κάνει κάτι που δεν πρέπει να κάνετε, όπως τα αντίθετα από αυτά που έγραψα, συν ότι δεν πατάμε σε συνδέσμους άκυρους, phising mail/sms, και διαφημίσεων. 2 1
kyriakidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Κανείς bootloader unlock και περνάς custom aosp rom από xda 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα