Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν καλύπτει ψυχοθεραπείες ο εοπυ. Για να κάνεις ψυχοθεραπείες μέσω δημοσίου, χρειάζεται να πας στον δήμο σου αν υποστηρίζει, με δικούς τους θεραπευτές και για περιστατικά που θα ελέγξουν εκείνοι αν χρήζει θεραπείας. Δεν είναι για προσωπική ανάπτυξη αλλά για σοβαρά περιστατικά.

Επεξ/σία από antbyron
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, antbyron είπε

Όχι δεν καλύπτει ψυχοθεραπείες ο εοπυ. Για να κάνεις ψυχοθεραπείες μέσω δημοσίου, χρειάζεται να πας στον δήμο σου αν υποστηρίζει, με δικούς τους θεραπευτές και για περιστατικά που θα ελέγξουν εκείνοι αν χρήζει θεραπείας. Δεν είναι για προσωπική ανάπτυξη αλλά για σοβαρά περιστατικά.

Για ανηλίκους όμως νομίζω καλύπτει κανονικά κάποιες συνεδρίες ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
6 minutes ago, LawyerS said:

Για ανηλίκους όμως νομίζω καλύπτει κανονικά κάποιες συνεδρίες ή κάνω λάθος;

Δεν το γνωρίζω για ανήλικους. Παλιά δεν υποστήριζε, θα μου φαινόταν παράξενο αν το υποστηρίζει τώρα σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς. Μακάρι να κάνω λάθος!

Δημοσ.
Στις 8/11/2022 στις 1:18 ΜΜ, LawyerS είπε

Γνωρίζουμε αν αποζημιώνει ο ΕΟΠΥ Ψυχοθεραπείες ενηλίκων και αν ναι πια η διαδικασία;

μαλλον τα εχεις μπερδεψει: Αν πιστευεις οτι εχεις καποιο ψυχοσωματικο προβλημα μπορεις να πας σε καποιο νοσοκομειο δωρεαν να σε εξετασει ψυχιατρος. Αυτος θα κρινει αν θα παρεις καποια αγωγη.

Αν εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα τυπου στρες/αγχος τοτε θα πας σε ψυχολογο για συνεδριες. Δεν υπαρχουν ψυχολογοι στο ΕΟΠΥ/Νοσοκομεια παρα μονο απο πρωτοβουλιες οργανισμων/δημων/φορεων για δωρεαν (ψαξε κενρα ψυχικης υγειας στο δημο που ανηκεις ή γυρω απο αυτον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...