Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NickTG είπε

Για αυτό άλλωστε δεν το χρησιμοποιούν παρά μόνο gamers. 

Λειτουργικό υπό εξαφάνιση πρακτικά. 

Δεν το χρησιμοποιούν μόνο gamers μην λες ότι σου κατέβει....ένας υπολογιστής με Microsoft μπορεί να ξεκινήσει και από 200-300€ σε Mac τέτοια τιμή θα δεις σε μοντέλα του 2008.

Επίσης ένας που κάνει video editing θα κοιτάξει να πάρει κανα cpu/gpu δυνατό για να τελειώνει τσακ μπαμ δεν λέω καλά τα macbook και εγώ έχω αλλά το σταθερό δυστυχώς δεν το φτάνει. 

Δεν θα μπω στον κόπο να πω για cracked apps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i5 12th gen , i7 12th gen ιδιοι ή καλύτεροι σε πολλα benchmarks απο M1 και Μ1 Max αντίστοιχα , ειπαμε αλλο το ένα άλλο το άλλο σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια , οσο για το mac mini καλο για το σπίτι αλλα οχι για εταιρικο / business δύσκολο να το ανοίξεις και να το αναβαθμίσεις και να το συντηρήσεις γενικα , ενα  mini pc το ανοίγεις χωρις κατσαβίδι και αναβαθμίζεις άμεσα οτι θες , 

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
21 ώρες πριν, AtiX είπε

Πες μας ότι εκεί θες να πας την συζήτηση και όχι στο γιατί να επενδύσουν σε κάτι που ξέρουν ότι οι εφαρμογές των windows, ακόμα και σήμερα, δεν είναι συμβατές…

Μα και τα MacOS με emulator τρέχουν σε ARM. 

Κάποιος, όχι εγώ, θα μπορούσε να πει ότι σε MacOS τα πράγματα είναι τόσο περιορισμένα και απλοποιημένα που σιγά την "μετάφραση" που χρειάζονται. Από την άλλη σε Windows ένα φεγγάρι μέχρι και τα DLL του λειτουργού πείραζες αν γούσταρες ή τα έτρεχες σε ΑΤΜ και σου έβγαζαν λεφτά. Παρόλα αυτά, Windows σε ARM είδαμε πρώτα. Ποιος μπορεί να υποτιμήσει τα Windows CE για την εποχή τους, όταν ο Jobs ήταν απολυμένος και έπαιζε με την next που κάνενας πότε δεν έπιασε προϊόν της (εκτός αμερικής). 

Δεν έχω και γαμώ τα επιχείρηματα; Θα έπρεπε να είμαι o Mike Ross του Κούγια, χαραμίζομαι εδώ μέσα λολ! 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, LIGHT1NG said:

Δεν το χρησιμοποιούν μόνο gamers μην λες ότι σου κατέβει...

big bang theory sarcasm GIF

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, LIGHT1NG said:

Δεν το χρησιμοποιούν μόνο gamers μην λες ότι σου κατέβει....ένας υπολογιστής με Microsoft μπορεί να ξεκινήσει και από 200-300€ σε Mac τέτοια τιμή θα δεις σε μοντέλα του 2008.

Επίσης ένας που κάνει video editing θα κοιτάξει να πάρει κανα cpu/gpu δυνατό για να τελειώνει τσακ μπαμ δεν λέω καλά τα macbook και εγώ έχω αλλά το σταθερό δυστυχώς δεν το φτάνει. 

Δεν θα μπω στον κόπο να πω για cracked apps.

Παιδιά αρχίζω και ανησυχώ. 

Πόσο πιο υπερβολικός να γίνω για να φανεί ότι ειρωνεύομαι!? :P

• Like 3
Δημοσ.
Στις 8/11/2022 στις 3:11 ΜΜ, Devil9697 είπε

Windows 11 PC με 15 ωρες μπαταρία και υψηλές επιδόσεις θα ηταν όνειρο! Νομιζει απέχει 3-4 χρόνια ακομη δυστυχώς

16+

ExpertBook B9450 | The master of lightness and power (asus.com)

LG LG gram 14'' Ultra-Lightweight Laptop with 10th Gen Intel® Core™ Processor w/Intel Iris® Plus® (14Z90N-U.ARW5U1) | LG USA

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NickTG είπε

Παιδιά αρχίζω και ανησυχώ. 

Πόσο πιο υπερβολικός να γίνω για να φανεί ότι ειρωνεύομαι!? :P

Με τόσα που έχω διαβάσει στο ινσομνια τίποτα δεν μου φαίνεται παράξενο, σορρυ :D 

Δημοσ.

To MacOs είναι BSD πρακτικά.  Έχει πολλές native εφαρμογές για app λόγω ipad. Η μετάβαση του ipad σε Laptopisia χωράφια επέτρεψε την apple να παρουσιάσει πιο αναίμακτα ARM λειτουργικό. 

Θυμίζω πως πλέον δεν κάνει emulate αλλά το ventura είναι ARM based. 

Απόδειξη, το γεγονός πως όλοι οι mac με Apple Silicon έχουν ανάγκη το Roseta ένα API που κάνει το emulate ή καλύτερα να το πούμε interpreter των x86 εντολών σε ARM για να τρέξουν x86 apps. 

ΥΓ. Τώρα αν είναι να θυμηθούμε next, windows CE κλπ για την ιστορία ας αναφέρουμε τότε και την xerox και τον apple II :P 

Στις 9/11/2022 στις 3:25 ΜΜ, Volga είπε
  • Battery life test configuration: Intel® Core i7-10510U, 16GB RAM, FHD display, 2TB PCIe® 3.0 x4 SSD, 66Whr. Battery tests conducted by ASUS in November 2019 using the MobileMark® 2014 Office Productivity scenario. Test settings: Wi-Fi enabled, display brightness set to 150nits. Actual battery life may vary depending on product configuration, usage, operational conditions and power management settings. Battery life will decrease over the lifetime of the battery.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...