Προς το περιεχόμενο

Τι είναι αυτό; (λεντακια στο καντράν)

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, nikthanos είπε

αν πατήσεις το κουμπί για το esp ανάβει το TC, αν το κρατήσεις πατημένο για λίγο τα απενεργοποιεί όλα τα ηλεκτρονικά. το πατάς και ενεργοποιούνται πάλι. αν δεν αλλάζουν κατάσταση έχεις πρόβλημα 

Όταν δεν ανάβει από μόνο του λειτουργεί κανονικά το κουμπί αν όμως ανάψει από μόνο του ο μόνος τρόπος για να σβήσουν τα λαμπάκια είναι να σβήσω το αμάξι.

Πάντως το μεσημέρι που πήρα την κόρη από το νήπιο και τώρα που έφερα τον μικρό χωραφα για ποδόσφαιρο δεν άναψε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου αμάξι (Chevrolet Cruze) είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν μερικά χρόνια. Συνήθως συνέβαινε όταν έστριβα το τιμόνι τέρμα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη μεριά. Τελικά ήταν ο αισθητήρας του ABS στον έναν τροχό. Τους άλλαξα και τους δύο και ησύχασα.

Btw, τα ταμπλώ μας είναι πολύ ίδια.

Επεξ/σία από kalogeros

20 λεπτά πριν, kalogeros είπε

Στο δικό μου αμάξι (Chevrolet Cruze) είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν μερικά χρόνια. Συνήθως συνέβαινε όταν έστριβα το τιμόνι τέρμα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη μεριά. Τελικά ήταν ο αισθητήρας του ABS στον έναν τροχό. Τους άλλαξα και τους δύο και ησύχασα.

Btw, τα ταμπλώ μας είναι πολύ ίδια.

Αφου OPEL και Chevrolet ειναι ιδια εταιρια πλεον μπορει να φοραμε και το ιδιο μοτερ.

https://www.cnbc.com/2019/05/17/why-general-motors-sold-opel-and-vauxhall-brands-in-europe.html

So the automaker sold the business to PSA Group, the French automaker that owns the Peugeot and Citroen brands.

2 λεπτά πριν, unforgiven είπε

To ίδιο ανάβει πού και πού στο Insignia που έχω.
Στη μεσαία οθόνη γράφει πως είναι αισθητήρας ESP. 90€ έχει.

Έναν έχει η ένα σε κάθε ρόδα;

Εμένα πάντως δεν μου άναψε ξανά και αν άναβε επειδή είχε οξείδωση ο πολλαπλασιαστής είναι χαζό το σύστημα της opel

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Έναν έχει η ένα σε κάθε ρόδα;

Εμένα πάντως δεν μου άναψε ξανά και αν άναβε επειδή είχε οξείδωση ο πολλαπλασιαστής είναι χαζό το σύστημα της opel

Νομίζω πως ναι, έχει έναν σε κάθε τροχό.
Πάντως, όπως ανέφερε κάποιος πιο πριν, στην αρχή άναβε μόλις έστριβα τέρμα το τιμόνι. Μετά ανάβει σε ξεκάρφωτα σημεία, όποτε το θυμάται.

16 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Νομίζω πως ναι, έχει έναν σε κάθε τροχό.
Πάντως, όπως ανέφερε κάποιος πιο πριν, στην αρχή άναβε μόλις έστριβα τέρμα το τιμόνι. Μετά ανάβει σε ξεκάρφωτα σημεία, όποτε το θυμάται.

Εμένα μου άναβε σε ευθεία ξεκάρφωτα χωρίς να κάνω η γίνει κάτι άλλα τις τελευταίες δύο φορές μου άναψε χωρίς να κουνήσω το αμάξι απλά έβαλα μπροστά και μετά από λίγο άναψε πριν ξεπαρκάρω.

2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμένα μου άναβε σε ευθεία ξεκάρφωτα χωρίς να κάνω η γίνει κάτι άλλα τις τελευταίες δύο φορές μου άναψε χωρίς να κουνήσω το αμάξι απλά έβαλα μπροστά και μετά από λίγο άναψε πριν ξεπαρκάρω.

Μάλλον ψόφησε εντελώς, όπως και ο δικός μου.

Ίσως λέω βλακειες, από αέρα στα λαστιχα πως είσαι; μου είχε ανάψει το esp επειδή ένα απ τα 4 λάστιχα είχε χαμηλότερη πίεση, μολις συμπλήρωσα αέρα δεν το ξαναειδα

39 λεπτά πριν, gazp είπε

Ίσως λέω βλακειες, από αέρα στα λαστιχα πως είσαι; μου είχε ανάψει το esp επειδή ένα απ τα 4 λάστιχα είχε χαμηλότερη πίεση, μολις συμπλήρωσα αέρα δεν το ξαναειδα

Δεν ξερω δεν εχω 2 μηνες που αλλαξα και εβαλα ranflat λαστιχα, θα παω αυριο να τα δω αν και απο τοτε που καθαρισα την οξειδωση στον πολλαπλασιαστη δεν μου αναψε ξανα.

• Like 1

29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ξερω δεν εχω 2 μηνες που αλλαξα και εβαλα ranflat λαστιχα, θα παω αυριο να τα δω αν και απο τοτε που καθαρισα την οξειδωση στον πολλαπλασιαστη δεν μου αναψε ξανα.

O πολλαπλασιαστής που κολλάει;

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

O πολλαπλασιαστής που κολλάει;

Ελα ντε;

Και ομως διαβασα σε πολλα site που ειχαν το προβλημα με αυτες τις ενδειξεις ηταν προβλημα η πολλαπλασιαστη η μπουζι και επειδη ο εγκεφαλος δεν βλεπει το σωστο ρευμα στα μπουζι κοβει ρευμα απο τους αισθητηρες για να το δωσει στα μπουζι οι αισθητηρες δεν λειτουργουν η υπολειτουργουν και αναβουν τα λεντακια στο καντραν.

Θα βρω που τα διαβασα και θα τα ανεβασω.

https://www.google.com/search?q=traction+control+coil+pack&client=firefox-b-d&sxsrf=ALiCzsZY6nAEf8tdZs_VIrjCYOYT6xw25A%3A1668105533938&ei=PUVtY5nFOMTc7_UPlY-8-AU&ved=0ahUKEwjZ17CuoaT7AhVE7rsIHZUHD18Q4dUDCA4&uact=5&oq=traction+control+coil+pack&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIHCCEQoAEQCjIHCCEQoAEQCjIHCCEQoAEQCjIHCCEQoAEQCjIHCCEQoAEQCjIICCEQFhAeEB06CggAEEcQ1gQQsAM6DQgAEOQCENYEELADGAE6BQghEKABOgQIIRAVSgQITRgBSgQIQRgASgQIRhgBUMADWPEVYOkYaAFwAXgAgAGYA4gB2AiSAQkwLjIuMC4xLjGYAQCgAQHIAQ3AAQHaAQYIARABGAk&sclient=gws-wiz-serp

• Like 1

Γενικά εχε κατά νου ότι τα διαγνωστικα του δεκάρικου δε θα σου διαβάσουν όλες τις βλάβες αφενος και δε βλέπουν όλους τους εγκεφάλους αφετέρου :) 

κ εμένα για αισθητήρας esp μου μυρίζει αλλά μακάρι να είναι αυτό που δοκίμασες κ πέτυχε (αν κ είναι κουλό όπως ήδη ειπώθηκε)

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Γενικά εχε κατά νου ότι τα διαγνωστικα του δεκάρικου δε θα σου διαβάσουν όλες τις βλάβες αφενος και δε βλέπουν όλους τους εγκεφάλους αφετέρου :) 

κ εμένα για αισθητήρας esp μου μυρίζει αλλά μακάρι να είναι αυτό που δοκίμασες κ πέτυχε (αν κ είναι κουλό όπως ήδη ειπώθηκε)

Μου εβγαλε το οργανακι obd2 misfire detect συν οτι και ο μηχανικος μου που τον ρωτησα αφου ρωτησε τον ηλεκτρολογο μου ειπε να κοιταξω μηπως βγαζει βλαβη ο πολλαπλασιαστης.

Ναι ξερω ειναι εντελως βλαμμενο να εχεις προβλημα στον πολλαπλασιαστη η σε καποιο μπουζι και να σου αναβει λαμπακι που εχει σχεση με την σταθεροτητα του αμαξιου

https://www.mokkaownersclub.co.uk/threads/traction-control-and-engine-light-on-with-misfire-mokka-1-4-t-2014.8589/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...