LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλημερες μου ανάβουν αυτά τα λεντακια στο καντράν του meriva b και σήμερα άναψαν χωρίς να κουνηθεί το αμάξι απλά το έβαλα μπροστά και μετά από λίγο άναψαν άλλες φορές μου ανάβουν στην πορεία χωρίς να κάτι κάτι ευθεία πάω. Σβήνουν μόνο αν σβήσω το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Πέφτει η απόδοση του αυτοκινήτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, bill999r είπε Πέφτει η απόδοση του αυτοκινήτου; Οχι τιποτα αν και κατι με την σταθεροτητα πρεπει να ειναι με την οδηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι τιποτα αν και κατι με την σταθεροτητα πρεπει να ειναι με την οδηγηση. 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλημερες μου ανάβουν αυτά τα λεντακια στο καντράν του meriva b και σήμερα άναψαν χωρίς να κουνηθεί το αμάξι απλά το έβαλα μπροστά και μετά από λίγο άναψαν άλλες φορές μου ανάβουν στην πορεία χωρίς να κάτι κάτι ευθεία πάω. Σβήνουν μόνο αν σβήσω το αμάξι. το esp ειναι αν αναφαιρεσαι στο εικονιδειο με το αμαξι που γλιστραει. Σε group PSA ειναι θεμα με την ηλεκτροβανα με τρελο κοστος συνηθως. Μακαρι απλως να ειναι ενα απλο σφαλμα του εγκεφαλου. Ειτε βαζεις σειριακη (αν ξερεις)obd1-2 για να δεις μονος σου ειτε πας σε συνεργειο. Ειδικα αν εσβησες κινητηρα και εμφανιζεται παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε το esp ειναι αν αναφαιρεσαι στο εικονιδειο με το αμαξι που γλιστραει. Σε group PSA ειναι θεμα με την ηλεκτροβανα με τρελο κοστος συνηθως. Μακαρι απλως να ειναι ενα απλο σφαλμα του εγκεφαλου. Ειτε βαζεις σειριακη (αν ξερεις)obd1-2 για να δεις μονος σου ειτε πας σε συνεργειο. Ειδικα αν εσβησες κινητηρα και εμφανιζεται παλι ODB 2 εχω αλλα δεν μου βγαζει προβλημα. Μου αναβει το traction control οπως διαβαζω εδω. https://autoagora.gr/news/data/agorazo/after-sales/Ti-einai-telika,-to-Traction-Control-sto-aytokinhto-kai-pws-leitoyrgei_186861.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Βιβλιαράκι εχεις να δεις τι σημαίνει το καθένα; Το κινείς κανονικά το αμάξι; Απο μπαταρία πως είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μου αναβει και το ESP και το T/C Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Βιβλιαράκι εχεις να δεις τι σημαίνει το καθένα; Το κινείς κανονικά το αμάξι; Απο μπαταρία πως είσαι; Πιστευω καλα ειναι παιρνει με την πρωτη μπροστα και στο ODB βλεπω 13.9V θα την μετρησω σε λιγο τωρα σβηστο να δω ποσα V βγαζει λογικα πρεπει αν βγαζει 12V Ειναι στα Ιταλικα και το βιβλιο service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε ODB 2 εχω αλλα δεν μου βγαζει προβλημα. Μου αναβει το traction control οπως διαβαζω εδω. https://autoagora.gr/news/data/agorazo/after-sales/Ti-einai-telika,-to-Traction-Control-sto-aytokinhto-kai-pws-leitoyrgei_186861.asp οπως σου εγραψαν δες το βιβλιο κατασκευαστη επισης συνηθως το esp που ανεφερα εχει και tcs δε ξερω στα opel τι ακριβως εχει https://www.autotrader.co.uk/content/advice/what-are-esp-and-traction-control αποψη μου οπως εγραψα 1)αν δεν εχει σφαλμα στο obd τοτε 2) δες μπαταρια (αν και χλωμο) 3)πηγαινε συνεργειο μπορει να εχει θεμα καποιος αισθητηρας ή απλως να θες αναβαθμιση εγκεφαλο (μου εχουν τυχει και τα 2) και οπως εγραψα στη χειροτερη εχει προβλημα καποιο εξαρτημα του esp/tcs. Ψαξε σε κανενα φορουμ αν υπαρχει θεμα με το μοντελο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μου αναβει και το ESP και το T/C Πιστευω καλα ειναι παιρνει με την πρωτη μπροστα και στο ODB βλεπω 13.9V θα την μετρησω σε λιγο τωρα σβηστο να δω ποσα V βγαζει λογικα πρεπει αν βγαζει 12V Ειναι στα Ιταλικα και το βιβλιο service Πιο ψηλά πρέπει να είναι,κοντά στο 12,7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πιο ψηλά πρέπει να είναι,κοντά στο 12,7 12.4 είναι με σβηστό το αμάξι 13.9 πάει όταν δουλεύει γιατί φορτίζει το δυναμό. Λάθος με πολύ μετρό 14.4 είναι όταν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Λογικά φίλε κάτι συμβαίνει με την μονάδα traction control. Όταν ανάβουν όλα μαζί συνήθως είναι εγκέφαλος. Στο καλό σενάριο ίσως είναι θέμα καλωδίωσης και βραχυκυκλωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Κάτι συμβαίνει με το σύστημα πρόσφυσης και esp. Συνήθως υπάρχει κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποιηση δες μήπως πατήθηκε κατά λάθος κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, doom26 είπε Κάτι συμβαίνει με το σύστημα πρόσφυσης και esp. Συνήθως υπάρχει κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποιηση δες μήπως πατήθηκε κατά λάθος κάτι. Οχι δεν το εχω πατησει ξερω ποιο κουμπι λες συν οτι οταν το παταω αυτο μου αναβει μονo το αμαξι που γλυστραει οχι το traction control Πηρα τον μηχανικο μου και μου λεει ισως πατησα σε τιποτα λασπες και θελει καθαρισμα ο αισθητηρας αλλα τωρα σε ποια ροδα μαλλον κανενα opcom θα το λεει γιατι το ODB που εχω στο προηγουμενο αμαξι που ειχε παθει ζημια ο εγκεφαλος του ηλεκτρικου τιμονιου δεν μου εβγαζε βλαβη ενω οταν το πηγα στην Opel με το δικο τους μηχανημα ειδαν οτι δεν δινει ρευμα στο μοτερ του τιμονιου ο εγκεφαλος. Λοιπόν σε ξένο site διάβασα πως ίσως να φταίει ο πολλαπλασιαστης και έλυσα τον δικό μου γιατί είχα κάτι ενδείξεις πως δεν έχω σπίθα ενώ είναι καινούρια τα μπουζί και ιριδιου. Είχε οξείδωση. Τα καθάρισα και βλεπουμε. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Σε A3 σε παρόμοιο πρόβλημα ήταν μονάδα abs. Άκουσα τρέλα ποσά για αντικατάσταση αλλά για καλή μου τύχη είχε βγεί ανάκληση για την οποία δεν ήξερα και αντικαταστάθηκε χωρίς κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikthanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 αν πατήσεις το κουμπί για το esp ανάβει το TC, αν το κρατήσεις πατημένο για λίγο τα απενεργοποιεί όλα τα ηλεκτρονικά. το πατάς και ενεργοποιούνται πάλι. αν δεν αλλάζουν κατάσταση έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα