Προς το περιεχόμενο

προβλημα συγχρονισμού στο premiere

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν κανω import ένα mpeg στο premiere, μετά to rendering, εικόνα και ήχος δεν ειναι συγχρονισμένα, ενώ το αρχικό αρχείο επαιζε κανονικά με οποιοδήποτε player.

Όταν κάνω import κάποια avi στο premiere, δεν έχω πρόβλημα. Γιατί έτσι με τα mpeg??????

Δημοσ.

αν τα mpeg τα μετατρέψω σε avi πριν τα κάνω import στο premiere θα βρω λύση στο πρόβλημά μου? Θα ειναι πιο συμβατά έτσι?????

Δημοσ.

E3artatai poio premiere xrhsimopoieis an kai ola ta version nomizw oti xwris karta mpeg den uposthrizei import se mpeg arxeio. An ta kaneis avi kai meta import sto premiere den 8a exeis kanena problhma! To idio kanw ki egw!

Δημοσ.

Έχω το premiere PRO 7.0. Κάνει import τα mpeg αρχεία, αλλά χαλάει τον συγχρονισμό του ήχου με την εικόνα.

με ποιο πρόγραμμα να κάνω avi απο mpeg και τι codec να χρησιμοποιήσω? ο Divx 5.11 μου έκοβε frames την τελευταία φορά που τον δοκίμασα. βρήκα πολλά προγράμματα, αλλά ποιο μου προτείνετε?

Δημοσ.

Den dokimazw kan na balw mpeg arxeio sto premiere dioti tis perissoteres fores crasharei h den 8a paizei ka8olou o hxos! Isws ofeiletai sto oti den uparxei kapoia karta na to uposthri3ei to mpeg gi'auto kai na sou xalaei ton sugxronismo xwris na eimai sigouros! Gia na kaneis mpeg se avi uparxoun polla, xrhsimopoihse auto pou sou kanei thn douleia sou, egw xrhsimopoiw diafora, opws to max mpeg to avi, virtualdubmod, canopus procoder!

Δημοσ.

λεγοντας virtualdubmod εννοείς το virtualdub. ΔΕν μου ανοίγει τα mpeg αρχεία

"No video frames found in mpeg file" γραφει.

Με το WinMPG μετέτρεψα ένα MPEG σε AVI και μου έφτιαξε ένα αρχείο αvi και ένα wav.

Το παράδοξο ειναι ότι το wav διαρκεί λίγο περισσότερο απο το avi. Όταν τα βάζω μαζί, είναι ένα μπάχαλο!!!! Ήμαρτον

Δημοσ.

Tο Premiere 7 ΠΑΙΖΕΙ Mpeg αρχεία ΚΑΙ με ήχο. Απλά χρειάζεστε τον κατάλληλο codec για να παίξει. Ο LSX MPEG Suite 2 είναι από τους καλύτερους (ψάξτε το σε κάνα Kazaa ή DC++), αλλά και πάλι δεν χάνονται τα προβλήματα δυστυχώς. Και αν δεν κάνω λάθος, θα το δείτε στο export, (πέρα από τα αμέτρητα errors κατά την διάρκεια εργασίας).

Δημοσ.

φιλε να σαι καλα για την απαντηση σου. Όμως τα προβλήματα ασυγχρονισμού υπάρχουν στο βιντεάκι πριν το κάνω export απο το premiere. Κάνω rendering ένα μικρό κομμάτι του και ειναι ασυγχρονισμένο. παρατηρώ επίσης ότι όσο παίζει το βιντεάκι, ο ήχος απομακρύνεται όλο και περισσότερο απο την εικόνα

Δημοσ.

Τι μου λες... :P

Tι να πω κι εγώ! Προσπαθούσαμε να μοντάρουμε ταινία μικρού μήκους για να προβληθεί σε φεστιβάλ και επειδή δεν είχαμε χώρο το κάναμε σε Mpeg2, και όταν πήγαινα στην κωδικοποίηση σε Mpeg2 και στο export, έβγαζε άλλες σκηνές από αυτές που είχαμε κάνει trim (παρόλο που οι χρόνοι ήταν σωστοί!!! :P)! Μόνο σε DV Avi έβγαινε με λίγότερα προβλήματα... Παραδώσαμε προβληματική ταινία :D . Βάλε τον codec που σου λέω και αν έχεις πάλι πρόβλημα ξαναπόσταρε να δούμε.

Δημοσ.

Dokimase auto pou sou leei o Panahs kai an den bgaleis akrh kane to tote convert se avi, epe3ergasou to sto premiere kai meta kanto export se oti 8eleis! egw pantws den exw pai3ei pote me mpeg sto premiere giati mou kanei diafora, enw me avi ola mia xara! Pantws gnwstos mou pou exei karta realtime mpeg den exei kanena apolutws problhma!

Δημοσ.

παιδια ένα έχω να πώ: Ήμαρτον!!! Ξαφνικά αποφάσισε το premiere να μην έχει μημαντικά προβλήματα με τα MPEG. Κάποια που είχαν τα συγχρόνισα με time streching, και τώρα τα κάνω όλα μαζί export. Το πρόβλημά μου τώρα είναι πως μπορώ να υπολογίζω πόσο θα βγεί το τελικό αρχείο. έχει το premiere Κανενα calculator?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...