dimitrins Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Θα σου πρότεινα παπί ή scooter ποιοτικό δηλαδή honda πχ sh mode 125 Προφανώς διαμετρος ρόδας μεγάλη, 14 ή 16, οι δρόμοι είναι αστείοι Κρατάνε τιμή μεταπώλησης, καινούργιο ή μεταχειρισμένο Ta ηλεκτρικά είναι ψόφια στις ανηφόρες και αμφίβολο αν θα υπάρχει αντιπροσωπεία ή η εταιρεία μετά από μερικά χρόνια Ειδικά το παπί όσο και να μεγαλώσεις θα το έχεις πάντα Τα scooter ( με επίπεδο πάτωμα) πιό πολιτισμένα. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι επικίνδυνα, αργά και με λεπτή ρόδα, χωράει στις γραμμές του τραμ και πας σιδηρόδρομος (παθών) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 5 ώρες πριν, dimitrins είπε Θα σου πρότεινα παπί ή scooter ποιοτικό δηλαδή honda πχ sh mode 125 Προφανώς διαμετρος ρόδας μεγάλη, 14 ή 16, οι δρόμοι είναι αστείοι Κρατάνε τιμή μεταπώλησης, καινούργιο ή μεταχειρισμένο Ta ηλεκτρικά είναι ψόφια στις ανηφόρες και αμφίβολο αν θα υπάρχει αντιπροσωπεία ή η εταιρεία μετά από μερικά χρόνια Ειδικά το παπί όσο και να μεγαλώσεις θα το έχεις πάντα Τα scooter ( με επίπεδο πάτωμα) πιό πολιτισμένα. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι επικίνδυνα, αργά και με λεπτή ρόδα, χωράει στις γραμμές του τραμ και πας σιδηρόδρομος (παθών) Eχω μπλοκάρει τωρα... Σας διαβάζω προσεκτικά όλους σας και εχω προβληματιστει ειναι η αλήθεια. Τι να κανω; Βλέπετε δεν εχει ποτε της οδηγησει μηχανάκι. Μη παει και σκοτωθει πουθενα ρε γαμώτο.... Ειπα για κατι αυτοματο χωρις ταχύτητες. Βρήκα ενα σκουτεράκι μεταχειρισμένο από χερι αλλα εχει μικρες ροδες. Μου ειπαν οτι αυτα ειναι σκοτώστρες με μικρές ρόδες. Η γυναίκα μου θα πηγαίνει σε άσφαλτο μόνο που δεν εχει λακούβες. Ισα ισα στη δουλειά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Προφανώς και πριν απο οποιαδήποτε αποφαση θα την πας να κανει τεστ ride σε ολες τις υποψήφιες επιλογές και να αποφασίσει μόνη της. Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τη ΣΥΖΥΓΟ. Καθε αποφαση θετική ή αρνητική θα σε ακολουθεί χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, giorgos1966 said: Eχω μπλοκάρει τωρα... Σας διαβάζω προσεκτικά όλους σας και εχω προβληματιστει ειναι η αλήθεια. Τι να κανω; Βλέπετε δεν εχει ποτε της οδηγησει μηχανάκι. Μη παει και σκοτωθει πουθενα ρε γαμώτο.... Ειπα για κατι αυτοματο χωρις ταχύτητες. Βρήκα ενα σκουτεράκι μεταχειρισμένο από χερι αλλα εχει μικρες ροδες. Μου ειπαν οτι αυτα ειναι σκοτώστρες με μικρές ρόδες. Η γυναίκα μου θα πηγαίνει σε άσφαλτο μόνο που δεν εχει λακούβες. Ισα ισα στη δουλειά της. Θα σου πρότεινα honda sh mode 125 To γκάζι ανοίγει σιγά-σιγά, οι ταχύτητες αναβαίνουν, οι μικρές ρόδες δεν αγαπάνε σαμαράκια, λακούβες, ακόμα και είσοδο σε πλατεία σε λείο δρόμο. Σήμερα στην δουλειά της, όταν ξεθαρρέψει στις παραλίες. Από την άλλη το δίτροχο πέφτει, ακόμα και σταματημένο χωρίς εσένα επάνω, δεν είναι τετράτροχο, εύχομαι χωρίς συνέπειες. Πόσων χρονών η σύζυγος ? Και καλή τύχη Επεξ/σία 2 Μαϊου από dimitrins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Εάν υποθέσουμε ότι είναι άνω των 50-55 και λίγο γεματούλα, μην πας για βενζινοκίνητο, αυτά είναι βαριά και δεν θα μπορεί να τα κουμαντάρει, χώρια τη συντήρηση, τη θερμότητα που βγάζει ο κινητήρας και τα καυσαέρια. Προχθές οδηγούσα ένα σκουτεράκι 300cc και έλεγα πότε να το παρατήσω να ανέβω πάλι στο ηλεκτρικό. Ή θα την βάλεις να διαλέξει ένα από τα γυναικεία ηλεκτρικά ποδήλατα που είνα μια χαρά για τη Σκόπελο και το πολύ - πολύ στην ανηφόρα να πηγαίνει με 10Km/h ή θα πάρετε ένα ηλεκτρικό μοτοοποδήλατο όσο πιο ελαφρύ γίνεται, όπως αυτό το Segway που πρότεινα, το οποίο έχει και γκατζετιές πάνω και θα είναι πρώτη μούρη στο νησί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Philippe said: Εάν υποθέσουμε ότι είναι άνω των 50-55 και λίγο γεματούλα, μην πας για βενζινοκίνητο, αυτά είναι βαριά και δεν θα μπορεί να τα κουμαντάρει, χώρια τη συντήρηση, τη θερμότητα που βγάζει ο κινητήρας και τα καυσαέρια. Προχθές οδηγούσα ένα σκουτεράκι 300cc και έλεγα πότε να το παρατήσω να ανέβω πάλι στο ηλεκτρικό. Ή θα την βάλεις να διαλέξει ένα από τα γυναικεία ηλεκτρικά ποδήλατα που είνα μια χαρά για τη Σκόπελο και το πολύ - πολύ στην ανηφόρα να πηγαίνει με 10Km/h ή θα πάρετε ένα ηλεκτρικό μοτοοποδήλατο όσο πιο ελαφρύ γίνεται, όπως αυτό το Segway που πρότεινα, το οποίο έχει και γκατζετιές πάνω και θα είναι πρώτη μούρη στο νησί. Στην ανηφόρα θα σπρώχνει, καυσαέρια και θερμοκρασία μοτέρ δεν υπάρχει, αυτά είναι στην φαντασία. Προφανώς θα κάνεις service. Aς είμαι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μούρη στο νησί, αρκεί να είμαι όσο πιό ασφαλής γίνεται. Επεξ/σία 2 Μαϊου από dimitrins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Philippe είπε Εάν υποθέσουμε ότι είναι άνω των 50-55 και λίγο γεματούλα, μην πας για βενζινοκίνητο, αυτά είναι βαριά και δεν θα μπορεί να τα κουμαντάρει, χώρια τη συντήρηση, τη θερμότητα που βγάζει ο κινητήρας και τα καυσαέρια. Προχθές οδηγούσα ένα σκουτεράκι 300cc και έλεγα πότε να το παρατήσω να ανέβω πάλι στο ηλεκτρικό. Ή θα την βάλεις να διαλέξει ένα από τα γυναικεία ηλεκτρικά ποδήλατα που είνα μια χαρά για τη Σκόπελο και το πολύ - πολύ στην ανηφόρα να πηγαίνει με 10Km/h ή θα πάρετε ένα ηλεκτρικό μοτοοποδήλατο όσο πιο ελαφρύ γίνεται, όπως αυτό το Segway που πρότεινα, το οποίο έχει και γκατζετιές πάνω και θα είναι πρώτη μούρη στο νησί. 55 ετών, αδύνατη. Το θέμα είναι οι ανηφόρες που είναι 30% περίπου κλιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 6 ώρες πριν, dimitrins είπε Στην ανηφόρα θα σπρώχνει, καυσαέρια και θερμοκρασία μοτέρ δεν υπάρχει, αυτά είναι στην φαντασία. Προφανώς θα κάνεις service. Aς είμαι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μούρη στο νησί, αρκεί να είμαι όσο πιό ασφαλής γίνεται. Έχεις ηλεκτρικό και ξέρεις ότι στην ανηφόρα δεν τραβάει? Γιατί εγώ που έχω ξέρω ότι δεν με φτάνουν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα,ακόμα και δικαβαλο όταν είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vaggooss said: Έχεις ηλεκτρικό και ξέρεις ότι στην ανηφόρα δεν τραβάει? Γιατί εγώ που έχω ξέρω ότι δεν με φτάνουν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα,ακόμα και δικαβαλο όταν είμαι. Eχει φιλαράκος και μάλιστα το ηλεκτρικό του scooter έχει και όπισθεν (σκοτώστρα) Αλλη φίλη με ηλεκτρικό ποδήλατο το πούλησε γιατί δεν ανέβαινε ανηφόρα Εχω κι εγώ ηλεκτρικό ποδήλατο ιταλικό Πόσα πρέπει να δώσω για να ανεβαίνει και ανηφόρες ? 150 άλογα είναι το δικό σου ? Πόσο και πότε το πήρες ? Βάλε λινκ Επεξ/σία 3 Μαϊου από dimitrins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 8 ώρες πριν, dimitrins είπε Eχει φιλαράκος και μάλιστα το ηλεκτρικό του scooter έχει και όπισθεν (σκοτώστρα) Αλλη φίλη με ηλεκτρικό ποδήλατο το πούλησε γιατί δεν ανέβαινε ανηφόρα Εχω κι εγώ ηλεκτρικό ποδήλατο ιταλικό Πόσα πρέπει να δώσω για να ανεβαίνει και ανηφόρες ? 150 άλογα είναι το δικό σου ? Πόσο και πότε το πήρες ? Βάλε λινκ Η όπισθεν είναι σωτηρία. Όταν είμαι δικαβαλο και πρέπει να κάνω λίγο πίσω με σώζει. Η φίλη σου ίσως ήθελε να έχει απόδοση μηχανής και να μην έμεινε ικανοποιημένη λόγω λάθος ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ επιλογής. Άλλο το ηλεκτρικό ποδήλατο άλλο το ηλεκτρικό σκούτερ. Εννοείται αν πάρεις με πετάλια που έχει τελική 25 χιλ στην ανηφόρα θα πας με 20 μπορεί και 15 είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και το βενζινοκίνητο στην ανηφόρα αντί για 60 πάει 30 έχει μεγαλύτερη πτώση. Το δικό μου δεν θυμάμαι πρέπει να είναι 4 αλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Αρχικα δεν έχω τίποτα Ούτε μηχανάκι ούτε ηλεκτρικό σκούτερ ούτε ηλεκτρικό ποδήλατο Απλά θέλω να επισημάνω μια τάση η οποία έχει εντοπιστεί με έρευνες Όσοι έχουν μηχανακι (παπάκι, μηχανή κλπ) δεν πάνε σε ηλεκτροκίνητο (είτε σκούτερ , είτε ποδήλατο) Όσοι δεν έχουν τίποτα (ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανάκι) πάνε πάρα πολύ εύκολα πρώτα ως επιλογή σε ηλεκτρικό ποδήλατο και μετά σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο Όσοι έχουν αυτοκίνητο πάνε πρώτα σε ηλεκτρικό ποδήλατο και μάλιστα αλλάζουν 1 με 2 για να πετύχουν αυτό που θέλουν Τα παραπάνω έχουν φανεί σε έρευνες πωλήσεων, τοποθέτηση προϊόντος κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 20 ώρες πριν, giorgos1966 είπε 55 ετών, αδύνατη. Το θέμα είναι οι ανηφόρες που είναι 30% περίπου κλιση 30% ανεβαινουν μονο καθαροαιμα μονοκυλινδρα.. κοψε κατι. Χωρίς να θελω να με παρεξηγησεις, ειναι μεγαλη για να μαθει τωρα να οδηγαει μηχανακι. Καλυτερα να βρεις ενα μικρο αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 30% ανεβαινουν μονο καθαροαιμα μονοκυλινδρα.. κοψε κατι. Χωρίς να θελω να με παρεξηγησεις, ειναι μεγαλη για να μαθει τωρα να οδηγαει μηχανακι. Καλυτερα να βρεις ενα μικρο αυτοκινητο. Μπορει και να ειμαι λιγο υπερβολικός στην κλιση, οκ. Τωρα που λες φιλε μου για αμάξι....ακομα χειρότερα συν το οτι δεν υπάρχουν παραπάνω απο 1500 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 30% ανεβαινουν μονο καθαροαιμα μονοκυλινδρα.. κοψε κατι. Χωρίς να θελω να με παρεξηγησεις, ειναι μεγαλη για να μαθει τωρα να οδηγαει μηχανακι. Καλυτερα να βρεις ενα μικρο αυτοκινητο. Τα ηλεκτρικά έχουν άμεση ροπή και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ανηφόρα. Μόλις τώρα, vaggooss είπε Τα ηλεκτρικά έχουν άμεση ροπή και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ανηφόρα. Δες την διαφορά που έχουν τα ηλεκτρικά φορτηγά σε μια ανηφόρα σε σχέση με ένα θερμικό. Το ηλεκτρικό πηγαίνει σταθεράε 80 και το άλλο πέφτει στα μισά. Με πλήρες φορτίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα