elise Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 καλησπέρα στην παρέα, υπάρχει το εξής σύστημα intel core i3-6100 asrock H170M pro 46 Ram : 16GB SSD: M2 samsung 256GB GPU : RX 570 και ενα 400αρι τροφοδοτικο το προβλημα μας ειναι: οταν παίζουμε PUBG σε full αναλυση, μετα απο λιγο το Pc κανει restart αν κατεβασουμε αναλυση, ολα δουλευουν οκ. που ακριβως έχω το προβλημα; υπαρχει bottleneck επεξεργαστη / καρτας γραφικων; η GPU εχει καποιο προβλημα; το τροφοδοτικο ειναι "λιγο" και δεν σηκωνει; τι πρεπει να αναβαθμιστει; σας ευχαριστω
greekfragma Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 ποιο είναι το 400άρι και πόσο καιρό δουλεύει; βάλε φωτο να το δούμε καλά αν βαριέσαι να γράψεις όλα όσα λέει στο αυτοκόλλητο 3
elise Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 δεν ειναι τοσο απλο να το βγαλω φωτογραφια. δεν ειναι καποιο παντως της προκοπης προκοπης....
greekfragma Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 minutes ago, elise said: δεν ειναι τοσο απλο να το βγαλω φωτογραφια. δεν ειναι καποιο παντως της προκοπης προκοπης.... θελουμε τα στοιχεια του για να βοηθησουμε. αλλιως μενουμε εδω . γιορ τσοης 3
nickol-us Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, elise είπε δεν ειναι τοσο απλο να το βγαλω φωτογραφια. δεν ειναι καποιο παντως της προκοπης προκοπης.... Δεν είναι τόσο απλή επίσης η βοήθεια μέσω φόρουμ, πόσο μάλλον με ελλειπές στοιχεία. Το 400αρι -άγνωστης προέλευσης- τροφοδοτικό είναι σημαντικός υποψήφιος. Η κάρτα που έχεις είναι κάπως ενεργοβόρα και ένα κακό τροφοδοτικό ενδεχομένως να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε πλήρη φορτία. 3
leros2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, elise είπε που ακριβως έχω το προβλημα; υπαρχει bottleneck επεξεργαστη / καρτας γραφικων; η GPU εχει καποιο προβλημα; το τροφοδοτικο ειναι "λιγο" και δεν σηκωνει; τι πρεπει να αναβαθμιστει; σας ευχαριστω Ξεκίνα με τα εύκολα πρώτα: 1) Τσεκάρεις τις μνήμες αν είναι σωστά τοποθετημένες: 2) Αφήνεις το πλαινό καπάκι ανοιχτό και δοκιμάζεις pubg με full ανάλυση. Πάτα και ctrl shift ομικρον για να βλέπεις temps 3) Αν συνεχίζει το ίδιο, τότε πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό είναι ο πρώτος ύποπτος 4) Μετά μένει η κάρτα. 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Πόσα διαθέτετε για νέο; Αμέσως εσύ να πονέσει η τσέπη του 1
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αμέσως εσύ να πονέσει η τσέπη του Δεν θα πάει χαμένο όμως! 2
leros2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, elise είπε Δεν είναι εντελώς κακό... Τσέκαρε πρώτα αυτά που σου έγραψα παραπάνω
greekfragma Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, leros2004 said: Δεν είναι εντελώς κακό... Τσέκαρε πρώτα αυτά που σου έγραψα παραπάνω από τη δικιά μου εμπειρία τα VS που πουλήθηκαν μεταξύ 2015-2018 ήταν τα χειρότερα επώνυμα τροφοδοτικά που έβγαλε μια εταιρία του μεγέθους της corsair. αστοχούσαν πάνω από 50% μετά από χρήση 3-4 ετών μάξιμουμ και σε λιγότερο απαιτητικές συνθέσεις από αυτή που συζητάμε εδώ. 3
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 με την 570 που εχεις παρε και εναν πυροσβεστηρα με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο. Κατεβαζεις τα settings και δουλευει , απολυτως λογικο γιατι δεν φουλαρει η καρτα σου να του ρουφηξει τα υπολοιπα ρευματα που του εμειναν 1
elise Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 αρα να αλλαχθεί το τροφοδοτικό με ένα προφανως μεγαλύτερο και ισως καλύτερο. οκ, και εγω εκει ειχα το μυαλο μου να πω την αληθεια.
triplex1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, elise είπε αρα να αλλαχθεί το τροφοδοτικό με ένα προφανως μεγαλύτερο και ισως καλύτερο. οκ, και εγω εκει ειχα το μυαλο μου να πω την αληθεια. Πριν καταληξεις σε καποιο ξαναρωτα να σε πουμε μη κανεις καμια ξερή 2
jgeorgiou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 το υπόλοιπο pc καιει λίγο , οπότε το 450W αν δουλεύει σωστά δεν σου προξενεί το πρόβλημα γιατί είναι "άνετο" για την RX570 περισσότερες πιθανότητες το πρόβλημα σου να είναι αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα