Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάμποσο καιρό που στα fb group δείχνει "κορυφαία" σχόλια αντί για "όλα τα σχόλια" (απο web μπαίνω ,δε χρησιμοποιώ εφαρμογή)

εκτός απο σπαστικό , κάποια σχόλια πολλές φορές δε φαίνονται

Υπάρχει καμια λύση μιας και όσο έψαξα δείχνει αυτή τη λύση που δε λειτουργεί

Αναφορά σε κείμενο

On the computer’s browser:

Open your Facebook account on your computer.
    Tap on your profile icon at the top.
    Select the option for Settings & Privacy.
    Click on “Settings.”
    Locate the option for Public Posts and click on it.
    Click the Edit button next to the Comment Ranking option.
    Click the Off option to save the changes.

Facebook will now display comments on your posts chronologically with no ranking involved.

Δημοσ.

Είχα το ίσιο ακριβώς πρόβλημα και την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να εμφανίζει το drop-down που μπορείς να διάλεξεις all comments. Δεν έκανα κάτι εγώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να εμφανίζει το drop-down που μπορείς να διάλεξεις all comments. Δεν έκανα κάτι εγώ 

μπορώ να επιλέξω σε κάθε δημοσίευση να δω όλα τα σχόλια , το πρόβλημα είναι οτι παλιά ήταν προεπιλεγμένο , τώρα πρέπει να το πατάω κάθε φορά αλλιώς μου δείχνει τα "κορυφαία"

Δημοσ.

Μπα δεν αλλαζει.

Εμενα τωρα τελευταια κανει και το αλλο σπαστικο. 1 στις τοσες που θα ανοιξω το app, αποφασιζει να μου δειχνει random video, sponsored, news κτλ αντι για φιλους, γκρουπ κτλ. Πρεπει να το ξανα ανοιξω για να συνελθει το αρχικο feed μου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Μπα δεν αλλαζει.

αυτό φοβάμαι , προσπαθούν όμως να το κάνουν όλο και πιο δύσχρηστο , καλά το πάνε 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

αυτό φοβάμαι , προσπαθούν όμως να το κάνουν όλο και πιο δύσχρηστο , καλά το πάνε 😁

Εδω δεν εχει προεπιλογη για τα tabs στο πανω μερος της εφαρμογης, που αλλαζουν αναλογα την χρηση, θα εχουν για τα σχολια? τσ τσ τσ

Παντως εχω παρατηρησει οτι αυτο με τα σχολια το κανει σε public pages. Σε private/closed groups τα εμφανιζει ολα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παντως εχω παρατηρησει οτι αυτο με τα σχολια το κανει σε public pages. Σε private/closed groups τα εμφανιζει ολα.

καλή φάση , εμένα το κάνει και σε private 😁

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...