NikosKarag2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Γεια χαρά στην ομάδα. Πρόσφατα έκανα μερικές αιτήσεις για τη θέση τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στη Cosmote e-value (remote). Ξέρει κανείς τι μισθό δίνουν; Ρωτάω γιατί με ανησύχησε ένα παλαιότερο thread όπου σχολίαζαν μισθό 360 ευρώ για 6 ώρες. Ένα σχόλιο του 2019 έλεγε πως τον αύξησαν στα 410 ευρώ. Όλες οι απαντήσεις δεκτές.
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Λογικά βασικός για το 8ωρο. Αναλόγως κάνεις τον υπολογισμό για 6ωρο.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Εσυ τι φαντάζουν ότι δίνουν και κανείς την ερώτηση; 1
geodimis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ακριβώς ότι προβλέπει ο βασικός, στο 4ωρο φυσικά. Γράφει η αγγελία για 8ωρο; Έχω μείνει στην εποχή που όλοι ξεκινάνε με 4ωρο στα μεγάλα cc και μόνο οι καλοί/βύσματα γίνονται 6ωροι.
NikosKarag2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εσυ τι φαντάζουν ότι δίνουν και κανείς την ερώτηση; Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Ποιο είναι το βασικό ωρομίσθιο; 15 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Λογικά βασικός για το 8ωρο. Αναλόγως κάνεις τον υπολογισμό για 6ωρο. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω ποιο είναι το βασικό ωρομίσθιο. 12 ώρες πριν, geodimis είπε Ακριβώς ότι προβλέπει ο βασικός, στο 4ωρο φυσικά. Γράφει η αγγελία για 8ωρο; Έχω μείνει στην εποχή που όλοι ξεκινάνε με 4ωρο στα μεγάλα cc και μόνο οι καλοί/βύσματα γίνονται 6ωροι. Όχι, η αγγελία γράφει για 6ωρο στάνταρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα