tarantino2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε «μαϊμού» Apple Store στο Κολωνάκι γιατί "μαϊμού" ;;;
Chris_BMW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, vagosd είπε Μιλάς για μικρόκοσμο και κλαίγεσαι που θα πάρεις το κινητό 2 μήνες αργότερα λες και με το τωρινό σου δε μπορείς να κανεις τη δουλειά σου …. ακριβως για κάποιους σαν εσένα βγήκε αυτή η ανακοίνωση … Χαχαχαχα ναι ακριβώς για μένα βγήκε . Γνώσεις οικονομίας μηδαμινές … Άκου πως δουλεύει μια κερδοφόρα εταιρεία . Βγαζει ένα προϊόν το οποίο για τους λόγους του είναι υπερκοστολογημένο Για να πουλήσει αυτό το ακριβό προϊόν μεταξύ όλων των συνιστωσών είναι και ο αρχικός ενθουσιασμός του υποψηφίου αγοραστή . Με το να καθυστερεί σκόπιμα μόνο χαμένη βγαίνει . Ποσο μάλλον όταν η καθυστέρηση αυτή συμπεφτει με την ανακοίνωση του κυριότερου ανταγωνιστή του σε αυτήν την premium κατηγορία . Μάθετε μπαλίτσα και μετά σχολιάστε 10 λεπτά πριν, tarantino2004 είπε γιατί "μαϊμού" ;;; Ε μαϊμού είναι ! Επίσημο δεν έχουμε Ελλάδα ! 2 ώρες πριν, vagosd είπε Αρκεί κανεις να βάλει στο Σκρουτζ καταστήματα με άμεσα διαθεσιμα iPhone 14 για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει έλλειψη στην Ελλάδα τουλάχιστον . Επίσης φίλε αύριο κιόλας θέλω να μου υποδείξεις ένα από αυτά τα καταστήματα το οποίο έχει άμεσα διαθέσιμο το 14 pro Max σε τιμή επίσημη και όχι με καπέλο 20% και το αγοράζω επι τόπου περιμένω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Chris_BMW 1
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Ότι να ναι γράφει ο καθένας εδώ μέσα . Μείνετε στον μικρόκοσμο σας ελπίζοντας να κλείσει η Apple αφού δεν πουλάει . Στο διαταυτα τώρα και την ωμή πραγματικότητα . Αυτή την στιγμή στο «μαϊμού» Apple Store στο Κολωνάκι μου είπαν για την έκδοση 256 του 14 pro Max αναμονή ίσως πάνω από μήνα . Σε δυο Γερμανούς διατηρώ φιλικές σχέσεις με τους υπεύθυνους καταστημάτων Καλλιθέα και Ελευσίνα επίσης μου είπαν πως πάμε μάλλον για Δεκέμβριο . Επαναλαμβάνω πως εγώ θέλω έκδοση 256.. Αν πας για 128 (πιο οικονομικό) η αναμονή ίσως είναι και μεγαλύτερη . Από το να γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας πηγαίνετε σε μια αλυσίδα και δηλώστε ενδιαφέρον να μάθετε την πικρή (για μας που πραγματικά ενδιαφερόμαστε) αλήθεια Γιατι δεν το περνεις απο αυτα τα καταστηματα? Αμεσα διαθεσιμο το εχουν αυριο θα το εχεις. Και σε 128gb μοντελα εχουν παρα πολλα καταστηματα αμεσα διαθεσιμο. Ειδικα απο terrabyte εχω παρει πολλες φορες και με τιμολογιο με αφαιρεσαν το φπα αμεσως ειναι απο τα αξιοπιστα καταστηματα για αγορα κινητου tablet. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Arkin 1
barman_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δεν θα διαφωνήσω με όλους τους προλαλησαντες περί δημιούργημενης ζήτησης κτλ. Ωστόσο τα πράγματα Κίνα πλευρά δεν είναι όπως εδώ.. Με πολιτική μηδενικών κρουσμάτων κτλ, εύκολα παίζουν καθυστερήσεις κτλ.. Το περίεργο είναι πως καμία άλλη εταιρεία δεν έχει ελλείψεις.. Και ειδικά εφόσον έχουν περάσει 2 μήνες από το release του μοντέλου..
Chris_BMW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Γιατι δεν το περνεις απο αυτα τα καταστηματα? Αμεσα διαθεσιμο το εχουν αυριο θα το εχεις. Και σε 128gb μοντελα εχουν παρα πολλα καταστηματα αμεσα διαθεσιμο. Ειδικα απο terrabyte εχω παρει πολλες φορες και με τιμολογιο με αφαιρεσαν το φπα αμεσως ειναι απο τα αξιοπιστα καταστηματα για αγορα κινητου tablet. Δεν σκοπεύω φίλε να πληρώσω από 50 έως 150€ καπέλο για ένα ήδη ακριβό τηλέφωνο Ακόμα και αν το παίρνω με τιμολόγιο . Θα περιμένω όπως περίμενα και πέρσι και πρόπερσι . Αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω . Πέρσι το 13 pro max 256 το παρέλαβα 5 Δεκέμβρη . Εν μέσω Covid . Ε δεν νομίζω να υπερβούμε φέτος αυτήν την ημερομηνία 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Δεν σκοπεύω φίλε να πληρώσω από 50 έως 150€ καπέλο για ένα ήδη ακριβό τηλέφωνο Ακόμα και αν το παίρνω με τιμολόγιο . Θα περιμένω όπως περίμενα και πέρσι και πρόπερσι . Αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω . Πέρσι το 13 pro max 256 το παρέλαβα 5 Δεκέμβρη . Εν μέσω Covid . Ε δεν νομίζω να υπερβούμε φέτος αυτήν την ημερομηνία Επίσης κάτι πολύ σημαντικό για την μεταπώληση είναι τα δυο χρόνια της εγγύησης την οποία την χάνεις από αυτά τα καταστήματα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Chris_BMW
Jake07 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tarantino2004 είπε γιατί "μαϊμού" ;;; Επειδή δεν έχουμε Apple Store στην Ελλάδα μήπως;;;
vagosd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Χαχαχαχα ναι ακριβώς για μένα βγήκε . Γνώσεις οικονομίας μηδαμινές … Άκου πως δουλεύει μια κερδοφόρα εταιρεία . Βγαζει ένα προϊόν το οποίο για τους λόγους του είναι υπερκοστολογημένο Για να πουλήσει αυτό το ακριβό προϊόν μεταξύ όλων των συνιστωσών είναι και ο αρχικός ενθουσιασμός του υποψηφίου αγοραστή . Με το να καθυστερεί σκόπιμα μόνο χαμένη βγαίνει . Ποσο μάλλον όταν η καθυστέρηση αυτή συμπεφτει με την ανακοίνωση του κυριότερου ανταγωνιστή του σε αυτήν την premium κατηγορία . Μάθετε μπαλίτσα και μετά σχολιάστε Ε μαϊμού είναι ! Επίσημο δεν έχουμε Ελλάδα ! Επίσης φίλε αύριο κιόλας θέλω να μου υποδείξεις ένα από αυτά τα καταστήματα το οποίο έχει άμεσα διαθέσιμο το 14 pro Max σε τιμή επίσημη και όχι με καπέλο 20% και το αγοράζω επι τόπου περιμένω Φίλε μου με γνώσεις οικονομίας , το καπέλο που αναφέρεσαι προκύπτει γιατί υπάρχουν κάποιοι που για να πάρουν το καινούριο μοντέλο 1 μήνα νωρίτερα είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν . Αν εσυ δε θες να το πληρωσεις μάλλον δε θες το κινητό τόσο πολύ, όταν έρθει θα το πάρεις και λογικά θα ζήσεις και χωρίς αυτό ένα μήνα παραπάνω 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Δεν σκοπεύω φίλε να πληρώσω από 50 έως 150€ καπέλο για ένα ήδη ακριβό τηλέφωνο Ακόμα και αν το παίρνω με τιμολόγιο . Θα περιμένω όπως περίμενα και πέρσι και πρόπερσι . Αρχές Δεκεμβρίου θα το έχω . Πέρσι το 13 pro max 256 το παρέλαβα 5 Δεκέμβρη . Εν μέσω Covid . Ε δεν νομίζω να υπερβούμε φέτος αυτήν την ημερομηνία Επίσης κάτι πολύ σημαντικό για την μεταπώληση είναι τα δυο χρόνια της εγγύησης την οποία την χάνεις από αυτά τα καταστήματα Αν το πάρεις με τιμολόγιο χάνεις τα 2 χρόνια εγγύησης έτσι κι αλλιώς οποτε δεν είναι πρόβλημα. 1
ntarlas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Έχω παραγγείλει το 14 pro max 29 Σεπτεμβρίου και ακόμα περιμένω … άμα το ξέραμε παίζει και να μην το προπλήρωνα ……
arxontas2323 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Αμερική στα Apple store δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα μοντέλο απο το 14 pro ή 14 pro max...τους φέρνουν καθε μέρα απο ελάχιστα μοντέλα και φεύγουν αμέσως...
Chocobo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, farcry33 είπε Ξέρω ήδη πάνω από 4 άτομα που περιμένουν να έρθει στις μεγάλες αλυσίδες όποτε ίσως έχει μια δόση αλήθειας. Αυτό.3 συνάδελφοι περιμένουν ενώ προ παρήγγειλαν. Βέβαια εδώ είναι και το catch της υπόθεσης , όλοι περιμένουν pro max 128 !!! Άλλοι που πήγαν σε 256 το πήραν άμεσα.. p.s αστείο αλλά δεν ξέρω κανέναν εως σήμερα που να επέλεξε απλό 14ρι ή plus , ούτε καν pro για την ακρίβεια.Όλοι στο δικό μου κύκλο πήγαν για pro max !!! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από Chocobo 2
x8diesel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 τρέξτε να προλάβετε πριν τελειώσουν τα αποθέματα!!11!!11!!11!11!1!
farcry33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Αυτό.3 συνάδελφοι περιμένουν ενώ προ παρήγγειλαν. Βέβαια εδώ είναι και το catch της υπόθεσης , όλοι περιμένουν pro max 128 !!! Άλλοι που πήγαν σε 256 το πήραν άμεσα.. p.s αστείο αλλά δεν ξέρω κανέναν εως σήμερα που να επέλεξε απλό 14ρι ή plus , ούτε καν pro για την ακρίβεια.Όλοι στο δικό μου κύκλο πήγαν για pro max !!! Αυτό εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανέναν λόγο αναβάθμισης φέτος εκτός αν είσαι 2-3+ χρόνια πίσω σε μοντέλο. Το dynamic island που το δούλεψα δεν είναι λόγος αναβάθμισης για μένα από τις λίγες φορές που δεν πάω για το καινούριο μοντέλο περιμένω για type C του χρόνου λοιπόν. Επίσης άτομα που δεν αγοράζουν κάθε χρόνο το νέο μοντέλο καλύτερα να περιμένουν μέχρι του χρόνου.
Chris_BMW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Άλλοι που πήγαν σε 256 το πήραν άμεσα. Εγώ 256 περιμένω .. Εννοείτε πως (όπως έγραψα στο δικό μου σχόλιο) οποίος περιμένει μεγαλύτερες ή πολύ μεγαλύτερες εκδόσεις σε χωρητικότητα πιθανόν εξυπηρετήθηκε ή θα εξυπηρετηθεί γρηγορότερα αλλά δεν είναι απόλυτο . Όπως είπα εγω ακόμη περιμένω . Νομίζω πιο πολύ έχει να κάνει με τις άκρες του καταστήματος που έγινε η εκδήλωση ενδιαφέροντος με τον επίσημο εισαγωγέα Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από Chris_BMW
Chocobo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Εγώ 256 περιμένω .. Εννοείτε πως (όπως έγραψα στο δικό μου σχόλιο) οποίος περιμένει μεγαλύτερες ή πολύ μεγαλύτερες εκδόσεις σε χωρητικότητα πιθανόν εξυπηρετήθηκε ή θα εξυπηρετηθεί γρηγορότερα αλλά δεν είναι απόλυτο . Όπως είπα εγω ακόμη περιμένω . Νομίζω πιο πολύ έχει να κάνει με τις άκρες του καταστήματος που έγινε η εκδήλωση ενδιαφέροντος με τον επίσημο εισαγωγέα Ναι μπορεί.Πάντως αυτός που ξέρω που πήρε το 256 δεν είχε άκρες και ίσα ίσα φτωχομπιτζές είναι με πλάνο δόσεων Κωτσόβολου το πήρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα