Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vagosd είπε

Μάλλον τα νούμερα πωλήσεων δεν είναι τα αναμενόμενα και προσπαθεί να το αποδώσει στην χαμηλή προσφορά . Αρκεί κανεις να βάλει στο Σκρουτζ καταστήματα με άμεσα διαθεσιμα iPhone 14 για να καταλάβει ότι δεν υπάρχει έλλειψη στην Ελλάδα τουλάχιστον . Αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε από τις τελευταίες αγορές μάλλον για να έφτασαν σε εμάς καλύφθηκε η μεγάλη ζήτηση από εξωτερικό. 

δεν μπορω να καταλαβω καν τον συλλογισμο σου. απλα δες στις μεγαλες αλυσιδες δεν υπαρχει πουθενα iphone 128gb

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Faros_ είπε

Αυτό ότι θα έχει έλλειψη το έχουν κάνει καραμέλα. Έχω αρχίσει  πλέον να πιστεύω ότι το λένε για να ανέβει η ζήτηση δήθεν έλλειψης και να ανεβάσουν τις τιμές. 

100% φιλε μου, ξαφνικα ολες οι εταιρείες αυτο παθαινουν... Μια η ελλειψη chips, μια  το τσουναμι, μια ο σεισμος, μια μετεωριτης... Χαμηλα stocks (και καλα) +υψηλη ζητηση= Τιμες στο peak... Προσφατο παράδειγμα η nvidia που εκει που δεν υπήρχε δειγμα rtx 3000, ξανικα πριν βγει η νεα σειρα βρωμισαμε με δαύτες και γελαστε... Σε τιμες ΤΩΡΑ msrp, μετα απο 2 χρονια δηλ, που θα πρεπε να χουν υποστει σοβαρη μειωση... Γελαμε

Επεξ/σία από Plebas86
  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Δεν γνώριζα οτι τα κινητά μπορούν να κολλήσουν covid. 

Δημοσ.

Ε βέβαια. Για όλα υπάρχει μια δικαιολογία.

Πάλι καλά που δε μας είπαν ότι ευθύνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία επειδή είναι η μεγαλύτερη παραγωγός IPhone στον κόσμο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, geomrk είπε

δεν μπορω να καταλαβω καν τον συλλογισμο σου. απλα δες στις μεγαλες αλυσιδες δεν υπαρχει πουθενα iphone 128gb

Επεξ/σία από Plebas86
Δημοσ.

Νομίζω ότι με την ακρίβεια που υπάρχει παντού και παγκοσμίως θα δούμε τα επόμενα χρόνια την Apple να διατηρεί τις γνώριμες τιμές της αλλά να χάνει πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Θα γίνει μια εταιρεία για λίγους όπως ήταν παλιά με σημαντική συρρίκνωση κερδών. Αλλά τα προϊόντα της θα διατηρήσουν την φήμη του καλού και εκλεπτυσμένου.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, geomrk είπε

Ναι για να ξεστοκαρουν τα παλιά iPhone που έχουν για πώληση, και να φύγουν και τα iPhone 14 κ 14 plus, που έκαναν την μ@λ@κια να βάλουν τον παλιό επεξεργαστή… χρόνια τώρα βάζανε ίδιο επεξεργαστή, τωρα τους έπιασε να τον αλλάξουν… 

6 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε

Νομίζω ότι με την ακρίβεια που υπάρχει παντού και παγκοσμίως θα δούμε τα επόμενα χρόνια την Apple να διατηρεί τις γνώριμες τιμές της αλλά να χάνει πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Θα γίνει μια εταιρεία για λίγους όπως ήταν παλιά με σημαντική συρρίκνωση κερδών. Αλλά τα προϊόντα της θα διατηρήσουν την φήμη του καλού και εκλεπτυσμένου.

Δεν θα χάσει εκτιμώ. Η ακρίβεια πάντα υπήρχε αλλά το iPhone το αγοράζαμε ακόμα κ αν δεν είχαμε λεφτά για καρτα.. απλά η αλλαγή αντί να γίνεται κάθε ένα η δυο χρόνια όπως στην Αμερική, εδώ γίνεται κάθε 3-5 χρόνια στην πλειονότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει γινει δηλαδη η τεχνητη ελλειψη σε ολα τα ηλεκτρονικα ειδη απαραιτητη οπως το τζατζικι στο πιτογυρο ενα πραγμα..

Το σημειωνω οταν την επομενη φορα αποφασισω να αγορασω κατι.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Δε βρίσκω λόγω αγοράς iPhone 14 όταν έχει λίγες διαφορές με το 13, τα δορυφορικά μηνύματα έκτακτης ανάγκης έτσι και αλλιώς δεν ξέρουμε πότε και αν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα.

Προφανώς και υπήρξαν πολλές προπαραγγελίες αλλά το περίεργο είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε, εξαφανίστηκαν τα iPhone 13 από παντού και μάλιστα το iStorm και τα μεγάλα καταστήματα αύξησαν την τιμή του +100€ που ισχύει και μέχρι σήμερα.

Δημοσ.

Ότι να ναι γράφει ο καθένας εδώ μέσα .

Μείνετε στον μικρόκοσμο σας ελπίζοντας να κλείσει η Apple αφού δεν πουλάει .

Στο διαταυτα τώρα και την ωμή πραγματικότητα .

Αυτή την στιγμή στο «μαϊμού» Apple Store στο Κολωνάκι μου είπαν για την έκδοση 256 του 14 pro Max αναμονή ίσως πάνω από μήνα .

Σε δυο Γερμανούς διατηρώ φιλικές σχέσεις με τους υπεύθυνους καταστημάτων Καλλιθέα και Ελευσίνα επίσης μου είπαν πως πάμε μάλλον για Δεκέμβριο .

Επαναλαμβάνω πως εγώ θέλω έκδοση 256..

Αν πας για 128 (πιο οικονομικό) η αναμονή ίσως είναι και μεγαλύτερη .

Από το να γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας πηγαίνετε σε μια αλυσίδα και δηλώστε ενδιαφέρον να μάθετε την πικρή (για μας που πραγματικά ενδιαφερόμαστε) αλήθεια 

• Like 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Αυτή την στιγμή στο «μαϊμού» Apple Store στο Κολωνάκι μου είπαν για την έκδοση 256 του 14 pro Max αναμονή ίσως πάνω από μήνα .

Σε δυο Γερμανούς διατηρώ φιλικές σχέσεις με τους υπεύθυνους καταστημάτων Καλλιθέα και Ελευσίνα επίσης μου είπαν πως πάμε μάλλον για Δεκέμβριο .

Από το να γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας πηγαίνετε σε μια αλυσίδα και δηλώστε ενδιαφέρον να μάθετε την πικρή (για μας που πραγματικά ενδιαφερόμαστε) αλήθεια 

Τι ψάχνεις τώρα κι εσύ, κλασική συνταγή να γράφει ο κάθε τυχάρπαστος σε θέμα της  (επίτηδες βάζω και το icon για να μη μπορούν να το δουν 😏) που δεν έχει ιδέα. 2 σελίδες posts και μόνο του @AtiX είναι σοβαρό.

Στα διπλανά φόρουμ γίνεται χαμός από τη γκρίνια των μελλοντικών κατόχων που περιμένουν έως και 2 μήνες και ακόμη δεν έχουν παραλάβει…!!

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Μιλάς για μικρόκοσμο και κλαίγεσαι που θα πάρεις το κινητό 2 μήνες αργότερα λες και με το τωρινό σου δε μπορείς να κανεις τη δουλειά σου …. 
ακριβως για κάποιους σαν εσένα βγήκε αυτή η ανακοίνωση …

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagosd είπε

Μιλάς για μικρόκοσμο και κλαίγεσαι που θα πάρεις το κινητό 2 μήνες αργότερα λες και με το τωρινό σου δε μπορείς να κανεις τη δουλειά σου …. 
ακριβως για κάποιους σαν εσένα βγήκε αυτή η ανακοίνωση …

Το ότι επιβεβαιώνει βέβαια τα γραφόμενα του άρθρου και “αδειάζει” τις εικασίες σου κουβέντα όμως…

Την επόμενη φορά έξω από το γήπεδο plz, είναι πιο θεαματικό…

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...