Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aggelis6 είπε

Ποιοί ακριβώς  είναι οι περιορισμοί του COVID-19 ??? 😛

εκει οι κινέζοι μάλλον κάνουν λοκ-νταουν (καμία σχέση με τα δικά μας) με το που βλέπουν τα κρούσματα να ξεφεύγουν από διψήφιο αριθμό...

Επεξ/σία από silentstorm
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Αυτό εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανέναν λόγο αναβάθμισης φέτος εκτός αν είσαι 2-3+ χρόνια πίσω σε μοντέλο. Το dynamic island που το δούλεψα δεν είναι λόγος αναβάθμισης για μένα από τις λίγες φορές που δεν πάω για το καινούριο μοντέλο περιμένω για type C του χρόνου λοιπόν. Επίσης άτομα που δεν αγοράζουν κάθε χρόνο το νέο μοντέλο καλύτερα να περιμένουν μέχρι του χρόνου. 

δεν ειπε κανεις οτι το iphone 15 θα εχει type C παντως. Ο κανονισμος της ΕΕ ειναι μεχρι τελους του 2024

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geomrk είπε

δεν ειπε κανεις οτι το iphone 15 θα εχει type C παντως. Ο κανονισμος της ΕΕ ειναι μεχρι τελους του 2024

Σωστά δίνω ένα 80% 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Ναι μπορεί.Πάντως αυτός που ξέρω που πήρε το 256 δεν είχε άκρες και ίσα ίσα φτωχομπιτζές είναι :P με πλάνο δόσεων Κωτσόβολου το πήρε.

Δεν μίλησα για άκρες δικές μου !

Μίλησα για «άκρες» των καταστημάτων με τον επίσημο εισαγωγέα όταν ήρθαν τα πρώτα κομμάτια !

Δημοσ.
19 ώρες πριν, esertas είπε

Άραγε πόσο θα έφτανε η τιμή του αν κατασκευαζόντανε στις ΗΠΑ ή Ευρώπη;

Μάλλον θα το μάθουμε κάποια στιγμή στο μέλλον (χωρίς όμως να κατασκευάζονται Ευρώπη ή ΗΠΑ) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dmans1 είπε

Μετάφραση: Η apple ανακοινώνει αυξήσεις τιμών λόγω υπερβάλλουσας ζήτησης

Για πες και αλλά μελλούμενα, όχι να ξέρουμε τι μας περιμένει…

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Arkin είπε

Γιατι δεν το περνεις απο αυτα τα καταστηματα? 

Screenshot_2.png

Οι περισσότεροι όταν είναι να δώσουν 1.5-2Κ δεν εμπιστεύονται καταστήματα στο σκρουτζ ούτε θέλουν αποστολές.Πάνε στη μεγάλη αλυσίδα στην πόλη τους.

Επίσης γιατί να δώσουν και καπέλο ; 

Σημείωση , 50-50 αν το απόθεμα που δείχνουν μερικά απο αυτά είναι πραγματικό.Θυμάμαι πολλές φόλες στο παρελθόν ειδικά με κάρτες γραφικών. 

Δημοσ.

Πόσο να μειωθεί; Στα τάρταρα είναι, Δεν είναι διαθέσιμα πουθενά και όταν με το καλό γίνουν θα είναι 2-3-4 μήνες πριν το 15, οπότε καμία ουσία.

Δημοσ.

Προπαραγγελία σε 14 pro max 256 D.purple από 10-10 κατάστημα istorm (όχι εξόφληση) . Σε τηλ επικοινωνία θέλουν ακομα 3-4 εβδομάδες για παράδοση χωρίς να είναι και σίγουροι  . Τωρα όσο αφορά τις τιμές εάν θελήσει να την ανεβάσει 100-200€ εγώ προσωπικά θα αρνηθώ . 

Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 7:15 ΜΜ, SabotazNic είπε

Εγω περιμενω να το τσιμπησει ο κοσμος μεχρι τις γιορτες μπας και παρω το 13 προ μαξ φθηνα :P

κοιταξε που μας καταντησαν,ηθελα να παρω το μινι 13 αλλα οχι και 700ε...ειπαμε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...