yabanaki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα να σας περιγράψω κατι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες και να ζητήσω την γνώμη σας. Θα κάνω μια μικρή αναδρομή γιατί πιστεύω πώς έχει αξία για την καλύτερη κατανόηση του ποιού των ανθρώπων που εμπλέκονται. Είμαι ενοικιαστής ενός διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας, πριν 8 μήνες λοιπόν, έλαβα τηλεφώνημα απο τον μεσίτη ότι έχω 2 μήνες να φύγω απο το σπίτι, διότι ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει. Δεν έπεσα στην παγίδα και παρουσίασα το συμβόλαιο του σπιτιού όπου υπολοιπονταν ακόμα 1,2 χρόνια μέχρι την λήξη του. Φυσικά, ακολούθησε εκβιασμός με τηλεφώνημα και τραγικές απειλές. Το θέμα δεν πήρε διαστάσεις και ο καθένας συνέχισε τη ζωή του μέχρι και πριν μια βδομάδα που αρχίζουν τα καλύτερα. Τηλεφώνημα απο τον μεσίτη Πέμπτη 26/10 οτι το σπίτι πουλήθηκε κ θα πρέπει ενας μηχανικός να κάνει εναν τυπικό έλεγχο του διαμερίσματος για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο. Εκείνη την περίοδο εγω έλειπα εκτός Αθηνών και ενημέρωσα οτι θα είμαι διαθέσιμος να ανοίξω στον μηχανικό στις 05/11 που θα επέστρεφα. Σε κατάσταση σοκ ο μεσίτης με πίεζε να βρεθεί μια λύση διότι βιαζόταν! Μου πρότεινε να στείλω τα κλειδιά με κούριερ!!! Θέλοντας να δείξω καλή θέληση παρά τον τραμπουκισμο/εκβιασμό προ 8μηνου, είπα στον μεσίτη οτι θα συνεννοηθώ με φιλο μου, ο οποίος έχει κλειδιά του διαμερίσματος να ανοίξει το σπίτι 30/10 μιας κ ο ίδιος έλειπε σε διακοπές (28η). Έτσι έγινε λοιπόν κ όντως 30/10 στις 17:00 ο φίλος μου άφησε για λίγο την δουλειά του ώστε να ανοίξει στο μηχανικό. Ο μηχανικός εκείνη την ημέρα ζήτησε να δει κ την αποθήκη του σπιτιού ,από την οποία όμως ο φίλος μου δεν είχε κλειδιά, οπότε και έφυγε. Και τώρα το καλύτερο! Επιστροφή στην Αθήνα και τι να δω έξω απο την εξώπορτα? Ενα κλειδάκι πεταμένο κάτω απο το χαλάκι. Αμέσως κατάλαβα τι είχε γίνει κ το επιβεβαίωσα άμεσα. Αλλαγμένη κλειδαριά στην αποθήκη χωρίς καμια συνενόηση/αποδοχή απο πλευράς μου! Να σημειώσω οτι η αποθήκη είναι γεμάτη πράγματα! Και δεν εχω σιγουρευτεί ακόμα οτι δεν λείπει κάτι αξίας! Ακούω γνώμες για το πως να προσεγγίσω το θέμα. Ευχαριστώ. P.S. Φυσικά υπάρχουν ονόματα εμπλεκομένων αλλά και το όνομα του μεσιτικού γραφείου που προς το παρόν δεν θα αναφέρω. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καταγγελία μυνηση Ακόμα και αν πουληθεί το διαμέρισμα, ο νέος ιδιοκτήτης συνεχίζει να είναι υποχρεωμένος μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου Ο μεσίτης καίγεται γιατί θέλει να πάρει την προμήθεια του 2
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Για αρχή καλείς την αστυνομία δηλώνοντας διάρρηξη. 2
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Οι κόντρες δεν ωφελούν σε τίποτα, αν δεν συνεχιστούν αρμόδια ειναι μόνο τα δικαστήρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα