PhoneKiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panos7 είπε Εγώ πάντως πήρα την κουζινομηχανή που ήθελα στα 799 ευρώ χωρίς να αναγράφεται κάτι και μάλιστα ήταν διαθέσιμο το προϊόν. Αύριο μεθαύριο θα την έχω. Θα μιλήσω με τη Eurobank. Θεωρώ ότι θα περάσει κανονικά αφού είναι ξεκάθαροι οι όροι στο site τους. Να αναφέρω για την ιστορία ότι μόλις έκλεισα την κουζινομηχανη και πλήρωσα η τιμή μετά από λίγο άλλαξε κατά 200 ευρώ πιο πάνω. Μάλλον κατάλαβαν ότι η τιμή σε συνδυασμό με την επιστροφή την παράκανε προσφορά. Θα ενημερώσω για κάθε εξέλιξη σχετικά με την επιστροφή. Καλές αγορές σε όλους. Να επιμείνεις να σου απαντήσουν υπεύθυνα εαν συμμετέχουν τα προϊόντα χωρίς ταμπελάκι παρότι δεν αναγράφουν οι όροι πως συμμετέχουν προϊόντα μόνο με κάποια σήμανση. Γιατί εμένα και οι 2 κοπέλες στο Public και η 3η στην Eurobank που κάλεσα στην αρχή είπαν πως συμμετέχουν όλα τα προϊόντα βάση των όρων αλλά όταν ζήτησα να το επιβεβαιώσουν με έβαλαν σε αναμονή και μετά απάντησαν πως έκαναν λάθος και όντως συμμετέχουν τα προϊόντα μόνο με το ταμπελάκι. Να επιμείνεις λοιπόν! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από PhoneKiller 1
music_lover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Να ρωτήσω, όταν πας να πληρώσεις με κάρτα eurobank το προϊόν που έχεις βάλει στο καλάθι, αναγράφει στο site λίγο πριν την πληρωμή ή μετά από αυτήν ότι δικαιούσαι την επιστροφή και το ακριβές ποσό αυτής?
lnoldori Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, music_lover είπε Να ρωτήσω, όταν πας να πληρώσεις με κάρτα eurobank το προϊόν που έχεις βάλει στο καλάθι, αναγράφει στο site λίγο πριν την πληρωμή ή μετά από αυτήν ότι δικαιούσαι την επιστροφή και το ακριβές ποσό αυτής? Επιστροφή δικαιούσαι στα προϊόντα τα οποία συμφωνούν με τους όρους που αναγράφονται για την σχετική προωθητική ενέργεια και τους οποίους μπορείς να δεις στο μέσο κάθε σελίδας. Τα προϊόντα που συμμετέχουν έχουν την ανάλογη ένδειξη με το κόκκινο σηματάκι του 20% επιστροφή. Το ποσό που θα σου γυρίσει στην κάρτα είναι το ποσό που θα πληρώσεις επί 0.2 και το οποίο θα σου επιστραφεί σε δύο δόσεις.
PhoneKiller Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, lnoldori είπε Επιστροφή δικαιούσαι στα προϊόντα τα οποία συμφωνούν με τους όρους που αναγράφονται για την σχετική προωθητική ενέργεια και τους οποίους μπορείς να δεις στο μέσο κάθε σελίδας. Τα προϊόντα που συμμετέχουν έχουν την ανάλογη ένδειξη με το κόκκινο σηματάκι του 20% επιστροφή. Το ποσό που θα σου γυρίσει στην κάρτα είναι το ποσό που θα πληρώσεις επί 0.2 και το οποίο θα σου επιστραφεί σε δύο δόσεις. και που ακριβώς στους όρους γράφει πως η προσφορά ισχύει μόνο για προϊόντα με κάποια σήμανση? Εδώ μάλιστα με κεφαλαία γράμματα γράφει πως συμμετέχουν όλες οι οικιακές συσκευές και κλιματιστικά https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public
lnoldori Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε και που ακριβώς στους όρους γράφει πως η προσφορά ισχύει μόνο για προϊόντα με κάποια σήμανση? Εδώ μάλιστα με κεφαλαία γράμματα γράφει πως συμμετέχουν όλες οι οικιακές συσκευές και κλιματιστικά https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public Παρέθεσα απλά τα όσα διάβασα και τα όσα μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο. Μακάρι να ισχύει για όλα τα προϊόντα όπως λες για να ρίξω ξανά μια ματιά αύριο μπας και με συμφέρει να πάρω κάτι άλλο. Βασικά μετά και από ανάγνωση ξανά των όρων ισχύει αυτό που λες και όχι με βάση την ένδειξη. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από lnoldori Προσθήκη κειμένου
music_lover Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, lnoldori είπε Επιστροφή δικαιούσαι στα προϊόντα τα οποία συμφωνούν με τους όρους που αναγράφονται για την σχετική προωθητική ενέργεια και τους οποίους μπορείς να δεις στο μέσο κάθε σελίδας. Τα προϊόντα που συμμετέχουν έχουν την ανάλογη ένδειξη με το κόκκινο σηματάκι του 20% επιστροφή. Το ποσό που θα σου γυρίσει στην κάρτα είναι το ποσό που θα πληρώσεις επί 0.2 και το οποίο θα σου επιστραφεί σε δύο δόσεις. Άλλο ρώτησα..σε προϊόντα που τηρούν τους όρους, έχουν καρτελάκι, κοστίζουν πάνω από 199 κτλ κτλ, αναγράφεται το ποσό της επιστροφής κατά την πληρωμή?
lnoldori Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Άλλο ρώτησα..σε προϊόντα που τηρούν τους όρους, έχουν καρτελάκι, κοστίζουν πάνω από 199 κτλ κτλ, αναγράφεται το ποσό της επιστροφής κατά την πληρωμή? Με βάση την δική μου παραγγελία όχι. 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 @matrixxx Τελικα ειχα δικιο 52 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Γιατί εμένα και οι 2 κοπέλες στο Public Στο Public δεν αναφερει πουθενα την λεξη "ολες", οποτε απο Public δεν μπορεις να ζητησεις κατι. Η σελιδα δεν εχει αλλαξει γιατι ειχα δει τους ορους και για το πανω ποστ σε αλλο θεμα https://www.public.gr/page/zise-to-spiti-me-ton-diko-sou-tropo 33 λεπτά πριν, music_lover είπε Να ρωτήσω, όταν πας να πληρώσεις με κάρτα eurobank το προϊόν που έχεις βάλει στο καλάθι, αναγράφει στο site λίγο πριν την πληρωμή ή μετά από αυτήν ότι δικαιούσαι την επιστροφή και το ακριβές ποσό αυτής? Σε ολα τα προιοντα δικαιουσαι 1% ετσι και αλλιως. Απλα, μεσω του συστηματος, συγκεκριμενοι κωδικοι προιοντων θα παρουν ακομα 19%. Σε καμια τραπεζα δεν γινεται αυτο. Εδω απλα παιρνεις τα €πιστροφη, Πειραιως yellows κτλ. Τα εξτρα απο τις προσφορες πιστωνονται παντα σε 2ο χρονο (νομιζω με τις αλφα καρτες, σε αγορα σε φυσικο καταστημα, πιστωνονται κατευθειαν ολοι οι ποντοι αν δεν κανω λαθος) btw εδω λινκ απο το web archive, θα σας χρειαστει https://web.archive.org/web/20221115224130/https%3A%2F%2Fwww.eurobank.gr%2Fel%2Fepistrofi%2Fprosfores-gia-esas%2Fprosfora-public 1 1
PhoneKiller Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε @matrixxx Τελικα ειχα δικιο Στο Public δεν αναφερει πουθενα την λεξη "ολες", οποτε απο Public δεν μπορεις να ζητησεις κατι. Η σελιδα δεν εχει αλλαξει γιατι ειχα δει τους ορους και για το πανω ποστ σε αλλο θεμα https://www.public.gr/page/zise-to-spiti-me-ton-diko-sou-tropo Σε ολα τα προιοντα δικαιουσαι 1% ετσι και αλλιως. Απλα, μεσω του συστηματος, συγκεκριμενοι κωδικοι προιοντων θα παρουν ακομα 19%. Σε καμια τραπεζα δεν γινεται αυτο. Εδω απλα παιρνεις τα €πιστροφη, Πειραιως yellows κτλ. Τα εξτρα απο τις προσφορες πιστωνονται παντα σε 2ο χρονο (νομιζω με τις αλφα καρτες, σε αγορα σε φυσικο καταστημα, πιστωνονται κατευθειαν ολοι οι ποντοι αν δεν κανω λαθος) btw εδω λινκ απο το web archive, θα σας χρειαστει https://web.archive.org/web/20221115224130/https%3A%2F%2Fwww.eurobank.gr%2Fel%2Fepistrofi%2Fprosfores-gia-esas%2Fprosfora-public Φίλε μου επειδή λες πως δεν γράφει πουθενά στο Public την λέξη "όλες" που ακριβώς γράφει πως ισχύει για προϊόντα με κάποια σήμανση? Εγώ στην σελίδα ΟΛΩΝ των προϊόντων βλέπω μια παράγραφο που μιλάει για το πρόγραμμα της επιστροφής. Επίσης όταν πατάς στο banner του promo στην αρχική σελίδα σε βγάζει στην λίστα με τις κατηγορίες που όταν πατάς θεωρητικά σε βγάζει στα προϊόντα που συμμετέχουν. Αμ δε! Απο την άλλη εγώ που μπήκα απευθείας στην σελίδα του προϊόντος απο το Google που ακριβώς καταλαβαίνω πως το προϊόν δεν συμμετέχει? Απεναντίας είμαι σίγουρος πως συμμετέχει καθώς το γράφει πιο κάτω στους όρους όπως προανέφερα ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ. Για δες το καλύτερα. Επίσης στην παράγραφο των όρων που αναφέρει ποια προϊόντα δεν συμμετέχουν δεν γράφει τίποτα για κάποια σήμανση ή ταμπελάκι. Γράφει μόνο περί διαθεσιμότητας. Και τέλος, το πρόγραμμα δεν είναι του Public είναι της eurobank σε συνεργασία με το public όπου στην σελίδα της eurobank γράφει την λέξη "όλες". Πατώντας στο banner της eurobank σε πάει παλι στην σελίδα με τις κατηγορίες που θεωρητικά όπως έγραψα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εαν όντως δεν συμμετέχουν όλα τα προϊόντα τελικά όπως αναφέρουν οι όροι τότε μιλάμε προφανώς για εκατοντάδες παραπλανημένους καταναλωτές.
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PhoneKiller είπε Φίλε μου επειδή λες πως δεν γράφει πουθενά στο Public την λέξη "όλες" που ακριβώς γράφει πως ισχύει για προϊόντα με κάποια σήμανση? Εγώ στην σελίδα ΟΛΩΝ των προϊόντων βλέπω μια παράγραφο που μιλάει για το πρόγραμμα της επιστροφής. Επίσης όταν πατάς στο banner του promo στην αρχική σελίδα σε βγάζει στην λίστα με τις κατηγορίες που όταν πατάς θεωρητικά σε βγάζει στα προϊόντα που συμμετέχουν. Αμ δε! Απο την άλλη εγώ που μπήκα απευθείας στην σελίδα του προϊόντος απο το Google που ακριβώς καταλαβαίνω πως το προϊόν δεν συμμετέχει? Απεναντίας είμαι σίγουρος πως συμμετέχει καθώς το γράφει πιο κάτω στους όρους όπως προανέφερα ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ. Για δες το καλύτερα. Αφου δεν γραφει "ολες", δεν εννοει "ολες". Σωστα γραφει το public μονο το περι ελαχιστης τιμης των 199 στο καλαθι. Δεν γραφει πουθενα "σε καθε προιον". 4 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Επίσης στην παράγραφο των όρων που αναφέρει ποια προϊόντα δεν συμμετέχουν δεν γράφει τίποτα για κάποια σήμανση ή ταμπελάκι. Γράφει μόνο περί διαθεσιμότητας. Και τέλος, το πρόγραμμα δεν είναι του Public είναι της eurobank σε συνεργασία με το public όπου στην σελίδα της eurobank γράφει την λέξη "όλες". Πατώντας στο banner της eurobank σε πάει παλι στην σελίδα με τις κατηγορίες που θεωρητικά όπως έγραψα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εαν όντως δεν συμμετέχουν όλα τα προϊόντα τελικά όπως αναφέρουν οι όροι τότε μιλάμε προφανώς για εκατοντάδες παραπλανημένους καταναλωτές. Ολα αυτα αναφερονται στην σελιδα της eurobank. Το public σωστα πηρε την διατυπωση του προγραμματος, και το εγραψε. Για καποιο λογο ομως η διατυπωση της eurobank ειναι λαθος και μονο εκει εχεις πατημα.
PhoneKiller Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αφου δεν γραφει "ολες", δεν εννοει "ολες". Σωστα γραφει το public μονο το περι ελαχιστης τιμης των 199 στο καλαθι. Δεν γραφει πουθενα "σε καθε προιον". Ολα αυτα αναφερονται στην σελιδα της eurobank. Το public σωστα πηρε την διατυπωση του προγραμματος, και το εγραψε. Για καποιο λογο ομως η διατυπωση της eurobank ειναι λαθος και μονο εκει εχεις πατημα. Φίλε μου εδώ είναι ένα προϊόν χωρίς το ταμπελάκι. https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/klimatistiko-inverter-inventor-comfort-mfvi-09mfvi-09-9000-btu-aa-me-ionisti-kai-wifi/1708868 Έχω μπει απο google και δεν έχω δει πως άλλα προϊόντα έχουν ταμπελάκι και άλλα όχι. Εαν πας λίγο πιο κάτω έχει την παρακάτω ένδειξη Και όταν πατήσεις "δες τους όρους εδώ" διαβάζεις "Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών & κλιματιστικών συνολικής αξίας από 199€ " και στην παράγραφο 4 γράφει "Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τα προϊόντα με την ένδειξη «διαθέσιμα» ή «άμεσα διαθέσιμα», " χωρίς να αναφέρει κάτι για ένδειξη "20% επιστροφή" Επίσης στην παράγραφο 5 που γράφει "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:" Δεν αναφέρει πουθενά πάλι κάτι για προϊόντα που δεν έχουν σήμανση - ταμπελάκι. Δεν είμαι ο μόνος που την πάτησα. Έχω ήδη μιλήσει με τουλάχιστον 10 άτομα, άλλα μέσα απο το forum εδώ και άλλοι απο το στενό μου περιβάλλον.
giokspy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μόλις πήρα ψυγείο με το ανακυκλωνω μου βγήκε περίπου 350. Οπότε λογικά θα μπει επιστροφή 70€ μέχρι 23/12 όπως λέει? Είχε την ένδειξη 20% επιστροφή για σιγουριά και ελπίζω να μην έχουν θέμα με το παλιό ψυγείο που είναι λίγο σαραβαλο. Είχα σκοπό να μην το πάρω μετρητοίς γιατί θέλω να πάρω και μια tx Ξέρει κανει αν σε πιστωτικές eurobank ισχύει η επιστροφή αν το πάρεις με δόσεις? Γίνεται ανά δόση αν ισχύει η εφάπαξ σε όλο το ποσό? Επίσης υποθέτω ότι εξαργυρώνεται σε συγκεκριμένες αλυσίδες και σουπερμάρκετ που είναι συμβεβλενες??
Lews Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, giokspy είπε Μόλις πήρα ψυγείο με το ανακυκλωνω μου βγήκε περίπου 350. Οπότε λογικά θα μπει επιστροφή 70€ μέχρι 23/12 όπως λέει? Είχε την ένδειξη 20% επιστροφή για σιγουριά και ελπίζω να μην έχουν θέμα με το παλιό ψυγείο που είναι λίγο σαραβαλο. Είχα σκοπό να μην το πάρω μετρητοίς γιατί θέλω να πάρω και μια tx Ξέρει κανει αν σε πιστωτικές eurobank ισχύει η επιστροφή αν το πάρεις με δόσεις? Γίνεται ανά δόση αν ισχύει η εφάπαξ σε όλο το ποσό? Επίσης υποθέτω ότι εξαργυρώνεται σε συγκεκριμένες αλυσίδες και σουπερμάρκετ που είναι συμβεβλενες?? Ναι γίνεται και με δόσεις και με εφαπαξ,με αυτό τον τρόπο αγόρασα τηλεόραση απο τα mediamarkt,7 μέρες έκαναν να μου βάλουν την επιστροφή,είχε μπεί το 1% μετά απο 3 ημέρες,τους πήρα τηλέφωνο και μετά απο 4 ημέρες μπήκε και το υπόλοιπο,γνώμη μου πάντα αν δούμε ότι δεν έχει μπεί η επιστροφή μετά από 3 ημέρες πάντα παίρνουμε το europhone banking και κάνουμε αίτημα για να είμαστε σίγουροι.
giokspy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πάντως στο κανονισμό λέει ότι πιστώνεται η επιστροφή μέχρι 23/12.
cdrov Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Τελικά ανακυκλώνω και 20% επιστροφή παίζουν μαζί? Χθες με τρόμαξε ο υπάλληλος καθώς ήταν κάθετος πως όχι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις