Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, PhoneKiller είπε

Δουλεύει η γυναίκα μου σε παρόμοιο τμήμα και μπορεί να είναι άσχετοι οι call agents αλλά όταν δημιουργείτε παρόμοιο πρόβλημα με πελάτη είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ένα τέτοιο περιστατικό είναι ικανό να τους στοιχίσει ακόμα και την δουλειά τους

Απο περιεργεια. Γνωριζεις κανεναν υπαλληλο των 600€ που απολύθηκε γιατι εδωσε λαθος απάντηση? Καμια δουλεια δεν θα τους κοστισει και ο "προισταμενος" που ρωτησε , παιρνει 800€.
Μια χαρα θα την παρεις την "επιστροφη". Τσάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου σε ακυρες επικοινωνιες.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 2
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Απο περιεργεια. Γνωριζεις κανεναν υπαλληλο των 600€ που απολύθηκε γιατι εδωσε λαθος απάντηση? Καμια δουλεια δεν θα τους κοστισει και ο "προισταμενος" που ρωτησε , παιρνει 800€.
Μια χαρα θα την παρεις την "επιστροφη". Τσάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου σε ακυρες επικοινωνιες.

Έχεις δίκιο. Η γυναίκα μου δουλεύει σε  call center και συνήθως έχουν σύστημα που τους επιτρέπει έναν συγκεκριμένο αριθμό λαθών και ύστερα από αυτόν τον αριθμό χάνουν τα ενδεχόμενα bonus τους και όχι την δουλειά τους. Θα πάρω και στην Eurobank σήμερα τηλέφωνο γιατί εάν δεν ισχύει η επιστροφή θα φάω το κλιματιστικό και δεν έχω λεφτά για πέταμα. 

Δημοσ.

Αν το πάρει κάποιος σε 3 δόσεις με χρεωστική eurobank η επιστροφή γίνεται κάθε μήναε τη χρέωση η μόνο στη πρώτη δόση και στις επόμενες έχει λήξει η προσφορά???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε

Έχεις δίκιο. Η γυναίκα μου δουλεύει σε  call center και συνήθως έχουν σύστημα που τους επιτρέπει έναν συγκεκριμένο αριθμό λαθών και ύστερα από αυτόν τον αριθμό χάνουν τα ενδεχόμενα bonus τους και όχι την δουλειά τους. Θα πάρω και στην Eurobank σήμερα τηλέφωνο γιατί εάν δεν ισχύει η επιστροφή θα φάω το κλιματιστικό και δεν έχω λεφτά για πέταμα. 

Ουτε την Eurobank μην παρεις τηλεφωνο. Οτι ηταν να σου πει η Eurobank στο ειπε.
"20% €πιστροφή, στην αγορά μεγάλων & μικρών οικιακών συσκευών και κλιματιστικών συνολικής αξίας 199€ και άνω , 7/11/2022 έως και 16/11/2022"
Δεν ξερω γιατι εχεις κολλησει με το στικερακι στο site. Δεν σου φτανουν ολα τα υπολοιπα τα οποια ειναι γραπτα και ειναι και οι οροι της προωθητικης και ασχολεισαι με το στικερακι στο site.
Περιμενε να σου ερθει το κλιματιστικο και περιμενε την επιστροφη. Αν τυχον δεν μπει, τοτε παιρνεις τηλεφωνο την Eurobank και απλα τους υπενθυμιζεις οτι εχει αργησει να μπει η επιστροφή.
Εξάλλου εχεις και ολα τα screenshot, δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην μπει.
Να εισαι σιγουρος οτι κανεις υπαλληλος των 600€ στα public δεν εκατσε να διαβασει τους ορους. Τροπο να παει στην δουλεια εψαχνε να βρει και εβριζε θεους και δαιμονες με την 24ωρη απεργια χτες.

Βλέπω αυτη την σελίδα στον καναπέ μου αυτη την στιγμή.
https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public?d=6e11caf29c8475d7376abdb70a4453605c1c39976ba569d0cb971d3bf363f60f&theme=screencolor_purplered

Βάζω παπούτσια και πάω στο Public. Βλέπω κανένα στικεράκι στο site ?

Πιο ξεκάθαρους ορους δεν παιζει να εχω ξαναδει.

1. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και κλιματιστικών συνολικής αξίας από 199€ και πάνω, ανά συναλλαγή, που θα πραγματοποιηθούν από τα καταστήματα υπό το εμπορικό σήμα «Public» και «Public MediaMarkt», κατά το χρονικό διάστημα από 07.11.2022 έως και 16.11.2022 ή μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. Ισχύει τόσο στα φυσικά καταστήματα με το εμπορικό σήμα «Public» και «Public MediaMarkt», όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr.

θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και 23.12.2022.

Εγω αυτο θα εκανα παντως στην περιπτωση σου.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το έχει σχολιάσει ήδη κάποιος, πάντως ευτυχώς η σχετική πληροφορία / όρος υπάρχει και στο 1ο ποστ και επειδή το βλέπω να γίνεται "μόδα", λέω να στρέψω λίγο την προσοχή σας σε αυτό μην την πατήσει κανενας:

"Μόνο για διαθέσιμα ή άμεσα διαθεσιμα" προϊόντα.

Εντάξει θα μου πείτε, public είναι, ξέρουμε τι παίζει με το σύστημά του και τις διαθεσιμότητες και τα άκυρα που ρίχνει εκ των υστέρων. Αλλά από την άλλη τελευταία φορά που προσωπικά ψώνισα σε αντίστοιχη προωθητικη (από το Πλαίσιο βέβαια) δεν ίσχυε ο όρος αυτός και είναι ένα σημείο πιστεύω που πρέπει στο εξής να προσέχουμε για να έχουμε (€πιστροφη) και να μην τρώμε κανένα μεγαλοπρεπες άκυρο (γιατί ενδέχεται να το εφαρμόσουν κι άλλα μαγαζιά). 

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιστροφή είναι διαθέσιμη για εξαργύρωση σε οτιδήποτε? Η πρέπει να το υποστηρίζει η επιχείρηση? Δεν πιστώνονται νομίζω στο λογαριασμό τα χρήματα αλλά είναι κάτι σαν δωροκαρτα για εξαργυρωση

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.
23 ώρες πριν, giokspy είπε

Αν το πάρει κάποιος σε 3 δόσεις με χρεωστική eurobank η επιστροφή γίνεται κάθε μήναε τη χρέωση η μόνο στη πρώτη δόση και στις επόμενες έχει λήξει η προσφορά???

Ξέρει κανείς σίγουρα το γίνεται με την παραπάνω περίπτωση η πρέπει να βαλω ολο το ποσό στη κάρτα της eurobank σε μια δοση??? Δεν ξέρω και τι φάση είναι αυτή η επιλογή που έχει το public για 3 δόσεις με χρεωστικη

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giokspy είπε

Ξέρει κανείς σίγουρα το γίνεται με την παραπάνω περίπτωση η πρέπει να βαλω ολο το ποσό στη κάρτα της eurobank σε μια δοση??? Δεν ξέρω και τι φάση είναι αυτή η επιλογή που έχει το public για 3 δόσεις με χρεωστικη

Για να πάρεις κάτι με 3 δόσεις με χρεωστική, πρέπει να γίνει μέσω Klarna. Στους όρους της ενέργειας και συγκεκριμένα στο σημείο 5 αναφέρεται ότι:

https://www.public.gr/page/eurobank-epistrofh-oikiakes-suskseues-mikrosuskeues-klimatismos

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Klarna, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα Public συνεργατών.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bize είπε

Για να πάρεις κάτι με 3 δόσεις με χρεωστική, πρέπει να γίνει μέσω Klarna. Στους όρους της ενέργειας και συγκεκριμένα στο σημείο 5 αναφέρεται ότι:

https://www.public.gr/page/eurobank-epistrofh-oikiakes-suskseues-mikrosuskeues-klimatismos

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Klarna, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές διενεργούνται μεταξύ των πελατών και τρίτων ανεξάρτητων με τα Public συνεργατών.

Thanks. Το είχα υποψιαστεί. Οπότε θα το πάρω μετρητοίς.  Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και θα πάρω ενατ intesit με το ανακυκλώνω. Πιστεύω να ισχύει η επιστροφή με το προγραμμα

Δημοσ.

Εχθές για 3 ώρες 9-12 είχε την singles day με δώρο τον ΦΠΑ σε επιλεγμένες οικιακές συσκευές. Σε συνδυασμό με την αρχική έκπτωση και την επιστροφή 20% είχε κάποιες καλές ευκαιρίες. Πχ ψυγειοκαταψύκτη που κοιτάζω είχε ένα Bosch αρχική 870 με έκπτωση 589και δώρο φπα στο καλάθι 495. Αν βάλεις και το 20% επιστροφή έμμεσα πήγαινε 396. Το είδα αργά μισή ώρα πριν τελειώσει και μέχρι να δω το μοντέλο αν είναι καλό, πόσο κάνει γενικώς στην αγορά κτλ τελείωσε. Δεν ξέρω αν στην black friday βγει σε τέτοια τιμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, notist είπε

Εχθές για 3 ώρες 9-12 είχε την singles day με δώρο τον ΦΠΑ σε επιλεγμένες οικιακές συσκευές. Σε συνδυασμό με την αρχική έκπτωση και την επιστροφή 20% είχε κάποιες καλές ευκαιρίες. Πχ ψυγειοκαταψύκτη που κοιτάζω είχε ένα Bosch αρχική 870 με έκπτωση 589και δώρο φπα στο καλάθι 495. Αν βάλεις και το 20% επιστροφή έμμεσα πήγαινε 396. Το είδα αργά μισή ώρα πριν τελειώσει και μέχρι να δω το μοντέλο αν είναι καλό, πόσο κάνει γενικώς στην αγορά κτλ τελείωσε. Δεν ξέρω αν στην black friday βγει σε τέτοια τιμή. 

ψυγειο αρχικη 2600 , με δωρο το φπα , με 20% επιστροφη , με ανακυκλωση και εκπτωση 410 ευρω και οπως ειπε καποιος αγορα με τιμολογιο (το περνας στα εξοδα μετα αλλιως δεν παιρνεις την eurobank επιστροφη) ...... 

Αυτο και η 65αρα qled πριν λιγες μερες , ηταν οι καλυτερες προσφορες τα τελευταια 100 χρονια... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, notist είπε

Skroutz ποσο ομως; 440; Ποιο μοντελο ηταν; Γιατι ετσι οπως το λες με τις "αρχικες" που εχουν εκει που ειναι "στον Θεο", θα νομιζει κανεις οτι υπηρχαν τρελες τιμες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, notist είπε

Ήσουν τυχερός…

Μακριά από ψυγεία Bosch Πίτσος κλπ κλπ…

Ξέρεις τι είναι κάθε 3 και λίγο να κάνει κρότους (όταν προσπαθεί να μην πιάσει πάγο)…

Το διάβαζα σε σχόλια και δεν το πίστευα…

Μέχρι που πήγα σε χώρο με ψυγείο της παραπάνω εταιρίας…

Την πρώτη φορά τρόμαξα! Σα να ανατινάχτηκε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα ψυγειοκαταψύκτη (άμεσα διαθέσιμο), που είχα παραγγείλει προχθές! Σήμερα μπήκε και το 1% επιστροφή. Αναμένεται και το 19% μέχρι 23/12 σύμφωνα με τους όρους. 

Ευχαριστώ τον TS! (Με τη σκούπα τι έγινε; Την πήρες στη γυναίκα σου;) 

• Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kwma είπε

Παρέλαβα σήμερα ψυγειοκαταψύκτη (άμεσα διαθέσιμο), που είχα παραγγείλει προχθές! Σήμερα μπήκε και το 1% επιστροφή. Αναμένεται και το 19% μέχρι 23/12 σύμφωνα με τους όρους

Ολο και πιο μακρια τραβα η γιουρομπανκ εντομεταξυ την αποδοση ποντων ή κανω λαθος; Ειχε φτασει ποτε στο παρελθον να τους λεει στους ορους οτι θα τους δωσει σχεδον 1.5 μηνα μετα την ληξη της προωθητικης;!;! 

Συνηθως απο τις τραπεζες θυμαμαι να γραφουν στους ορους 5-10 εργασιμες, μερικες φορες αν δεν κανω λαθος η eurobank  εγραφε για καμια 20αρια ημερες μετα την ληξη.

Τωρα μηπως το τερματισε; 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...