samsunglife Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Εχει απο προχθες που εβαλα μια παραγγελια για μια σκουπα Miele. Η τιμη δεν ηταν κατι φοβερο, 209 ευρω αλλα με 20% θα εβγαινε 167 και εκμεταλλευτικα και τις 12 ατοκες δοσεις. Ακομη ειναι σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενω πλεον δεν την βγαζει ως διαθεσιμο προϊόν Επειδη την κοβω την δουλεια να μην παραλαμβανω τελικα, σε περιπτωση ακυρωσης της παραγγελιας, επιστρεφεται το ποσο και διακοπτονται οι δοσεις? Εχω αντίστοιχη εμπειρία όχι όμως με eurobank, αλλά Alpha. Ακυρώθηκε η παραγγελία που είχε μπει σε δόσεις, αλλά το ποσό δεν επιστράφηκε ούτε διακόπηκαν οι δόσεις. Απλά κάθε μήνα με χρεώνει το ποσό της δόσης και στον ίδιο λογαριασμό μου αφαιρεί το ίδιο ποσό🤪 Το άσχημο είναι ότι το αρχικό ποσό αγοράς (αφαιρουμενων των δόσεων που ακολουθούν) υπολογίζεται στο χρηματικό όριο αγορών της κάρτας... 1 1
kavaliotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν μπορούμε να συνδυάσουμε την κρατική έκπτωση από το ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ με το -20% από την EUROBANK? 3 σελίδες και δεν έχει απαντηθεί το βασικό. Φίλος πήρε τηλέφωνο στο support και του είπανε ότι ΙΣΩΣ γίνεται.. Όταν ακούς ίσως απλά κλείνεις το τηλέφωνο γιατί καταλαβαίνεις ότι απλά δεν ξέρει. Υ.Γ.: Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τα προϊόντα με την ένδειξη «διαθέσιμα» ή «άμεσα διαθέσιμα» ΕΛΕΟΣ, ότι θέλω το έχουν Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
Giama Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kavaliotis είπε Μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν μπορούμε να συνδυάσουμε την κρατική έκπτωση από το ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ με το -20% από την EUROBANK? 3 σελίδες και δεν έχει απαντηθεί το βασικό. Φίλος πήρε τηλέφωνο στο support και του είπανε ότι ΙΣΩΣ γίνεται.. Όταν ακούς ίσως απλά κλείνεις το τηλέφωνο γιατί καταλαβαίνεις ότι απλά δεν ξέρει. Υ.Γ.: Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τα προϊόντα με την ένδειξη «διαθέσιμα» ή «άμεσα διαθέσιμα» ΕΛΕΟΣ, ότι θέλω το έχουν Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας Στην προηγουμενη ολοιδια προωθητικη ενεργεια απο το πλαισιο με 20% eurobank επιστροφη για οικιακες συσκευες πριν λιγες εβδομαδες εγραφε στους ορους ξεκαθαρα για αυτη την περιπτωση οτι συνδυαζονται αλλα επιστροφη παιρνεις για το ποσο μετα την εκπτωση απο το προγραμμα ανακυκλωνω. Σε αυτη την ενεργεια δεν γραφει κατι στους ορους, θα ημουν επιφυλακτικος. UPDATE: Τελικά στους όρους της προσφοράς στη σελίδα της Eurobank αναγράφει κανονικά ότι συνδυάζεται με το πρόγραμμα ανακυκλώνω. Αναφορά σε κείμενο 5. Ρητώς ορίζεται ότι στο πλαίσιο της παρούσας ενέργειας μπορεί να γίνει χρήση voucher «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή» , με εξαργύρωση του/των σχετικού/κών κουπονιού/ών, ωστόσο ρητά διευκρινίζεται ότι δε θα συνυπολογίζεται κατά την απόδοση των ευρώ €πιστροφή της παρούσας ενέργειας η αξία αυτού του voucher «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή» ως προς τα προϊόντα που αυτό εφαρμόζεται. Επομένως, η απόδοση του 20% €πιστροφή θα υπολογίζεται επί της συνολικής αξίας που θα χρεωθεί τελικά στην κάρτα σας (για συνολικές αγορές πάνω από 199€) και σε κάθε περίπτωση μετά την αφαίρεση της αξίας του voucher «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» που θα χρησιμοποιηθεί από εσάς. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Giama
gpapadakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Η Eurobank επιστρέφει 20% του ότι χρεωθεί στην κάρτα. Το πότε θα έρθει το προϊόν και θα σας παραδοθεί δεν έχει σημασία, σημασία έχει να γίνει η πληρωμή στην κάρτα εντός του χρονικού περιθωρίου της προσφοράς, για να έχετε την επιστροφή. Ειδικά για τα ψυγεία ρωτήστε για τη μεταφορά, γιατί κάποιοι τα μεγαλα τα παραδίδουν με ανυψωτικό με χρέωση κάνα 100ρικο.
kavaliotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Giama είπε Στην προηγουμενη ολοιδια προωθητικη ενεργεια απο το πλαισιο με 20% eurobank επιστροφη για οικιακες συσκευες πριν λιγες εβδομαδες εγραφε στους ορους ξεκαθαρα για αυτη την περιπτωση οτι συνδυαζονται αλλα επιστροφη παιρνεις για το ποσο μετα την εκπτωση απο το προγραμμα ανακυκλωνω. Σε αυτη την ενεργεια δεν γραφει κατι στους ορους, θα ημουν επιφυλακτικος. UPDATE: Τελικά στους όρους της προσφοράς στη σελίδα της Eurobank αναγράφει κανονικά ότι συνδυάζεται με το πρόγραμμα ανακυκλώνω. Οπότε για ένα κλιματιστικό που κοστίζει 699€, με την κρατική έκπτωση 35% που πήραν οι περισσότεροι πάει στα 454€ και η €πιστροφή 20% εφαρμόζεται σε αυτά τα 454€ (άρα 90,8€), όποτε πάμε στα 363,2€. Συνολική έκπτωση 48%. Not bad.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tutuyo είπε Εχει απο προχθες που εβαλα μια παραγγελια για μια σκουπα Miele. Η τιμη δεν ηταν κατι φοβερο, 209 ευρω αλλα με 20% θα εβγαινε 167 και εκμεταλλευτικα και τις 12 ατοκες δοσεις. Ακομη ειναι σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενω πλεον δεν την βγαζει ως διαθεσιμο προϊόν Επειδη την κοβω την δουλεια να μην παραλαμβανω τελικα, σε περιπτωση ακυρωσης της παραγγελιας, επιστρεφεται το ποσο και διακοπτονται οι δοσεις? Δυστυχώς θα γίνεται επιστροφή μια μια οι δόσεις κάθε μήνα .
tutuyo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δυστυχώς θα γίνεται επιστροφή μια μια οι δόσεις κάθε μήνα . 19 ώρες πριν, samsunglife είπε Εχω αντίστοιχη εμπειρία όχι όμως με eurobank, αλλά Alpha. Ακυρώθηκε η παραγγελία που είχε μπει σε δόσεις, αλλά το ποσό δεν επιστράφηκε ούτε διακόπηκαν οι δόσεις. Απλά κάθε μήνα με χρεώνει το ποσό της δόσης και στον ίδιο λογαριασμό μου αφαιρεί το ίδιο ποσό🤪 Το άσχημο είναι ότι το αρχικό ποσό αγοράς (αφαιρουμενων των δόσεων που ακολουθούν) υπολογίζεται στο χρηματικό όριο αγορών της κάρτας... καταπληκτικα! ακομη ενας λογος να μην ξαναψωνισω απο αυτους. Παλαιοτερα, ειχα ψωνισει ηλεκτρικη κουζινα και την επιταγη της ανακυκυκλωσης ακομη την παιρνω. Εγω φταιω που ξανασχολουμαι με τον μικρο οικο ανοχης τους Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από tutuyo
notist Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μου έσκασε ζημιά σε ψυγείο καταψύκτη neff που δεν συμφέρει να το φτιάξω. Πέρα από την τωρινή ζημιά είχε πέσει στο πάτωμα όλη η πάνω πόρτα, είχε κρεμάσει η πόρτα του καταψύκτη. Είναι 15 χρόνια έχουν σπάσει τα συρτάρια και σίγουρα έχουν χαλαρώσει τα λάστιχα. Επειδή δεν τα παρακολουθώ και είμαι επιλαχών στο πρόγραμμα αλλά πολύ χαμηλά στα μόρια 32χιλιαδες στην Αττική και δεν πρόκειται να πάρω επιδότηση, αξίζει τίποτα με την επιστροφή που έχω eurobank η μπα ? Τα έχουν πάει στο Θεό απ ότι διαβάζω? Να περιμένω black friday η δεν βάζουν ψυγειοκαταψυκτες πάρα μόνο ηλεκτρονικά είδη? Υγ Από εμπειρία του δικού μου neff της αδερφής μου Bosch και του πατέρα μου, ποτέ ξανά το team αυτό. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από notist
liakjim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά δεν είναι ΟΛΕΣ οι συσκευές, παρά μόνο όσες έχουν τα ταμπελάκι. 1
ShadowGame Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, liakjim είπε Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά δεν είναι ΟΛΕΣ οι συσκευές, παρά μόνο όσες έχουν τα ταμπελάκι. Επειδή πήγα σε κατάστημα και ρώτησα αυτό δεν ισχύει. Οι ταμπέλες έχουν μπεί για να κατευθύνουν τον κόσμο σε προιόντα που θέλουν να προωθήσουν-πουλήσουν. Ζήτησα κλιματιστικό στα 650 που δεν είχε το ταμπελάκι και το προχώρησαν κανονικά στο σύστημα τους.
PhoneKiller Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ShadowGame είπε Επειδή πήγα σε κατάστημα και ρώτησα αυτό δεν ισχύει. Οι ταμπέλες έχουν μπεί για να κατευθύνουν τον κόσμο σε προιόντα που θέλουν να προωθήσουν-πουλήσουν. Ζήτησα κλιματιστικό στα 650 που δεν είχε το ταμπελάκι και το προχώρησαν κανονικά στο σύστημα τους. Αγόρασα εχτές ένα κλιματιστικό και ύστερα είδα πως δεν είχε ταμπελάκι με ένδειξη 20% επιστροφή. Έτσι κάλεσα σήμερα το πρωϊ στην εξυπηρέτηση του public eshop και μου είπαν πως όντως δεν συμμετέχει στην προσφορά ούτε αυτό ούτε κανένα προϊόν απο αυτά που δεν έχουν το ταμπελάκι. Σε ποιο κατάστημα σου είπαν πως ισχύει για όλα τα κλιματιστικά?
ShadowGame Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Αγόρασα εχτές ένα κλιματιστικό και ύστερα είδα πως δεν είχε ταμπελάκι με ένδειξη 20% επιστροφή. Έτσι κάλεσα σήμερα το πρωϊ στην εξυπηρέτηση του public eshop και μου είπαν πως όντως δεν συμμετέχει στην προσφορά ούτε αυτό ούτε κανένα προϊόν απο αυτά που δεν έχουν το ταμπελάκι. Σε ποιο κατάστημα σου είπαν πως ισχύει για όλα τα κλιματιστικά? Για αρχή μην καλείς στις αλυσίδες για πρόμο της τράπεζας. Τα παιδιά αυτά που δουλεύουν εκεί μέσα για 600-700 ευρώ δεν έχουν ιδέα και με το δίκιο τους. Κατα δεύτερον το πρόμο είναι ξεκάθαρο "20% €πιστροφή, στην αγορά μεγάλων & μικρών οικιακών συσκευών και κλιματιστικών συνολικής αξίας 199€ και άνω , 7/11/2022 έως και 16/11/2022" Και στους όρους μέσα δεν αναφέρεται πουθενά οτι ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα προιόντα. Για την περίπτωση μου μπορώ να σου πώ οτι πήγα για το κλιματιστικό INVENTOR Corona Plus στα 649Ε και παρόλο που δεν έχει ταμπελάκι ούτε για το πρόγραμμα "αλλάζω συσκευή" ούτε για την επιστροφή, έπαιρνε στο σύστημα τους κανονικά το voucher και έχει μέσα στο προιόν έλεγε οτι συμμετέχει κανονικά στο πρόμο της επιστροφής 20% Για δικούς μου λόγους δεν προχώρησα σε αγορά και γενικά η όλη εμπειρία που είχα με έκανε να μην θέλω να ψωνίσω καν και ας πάει χαμένο το voucher.
PhoneKiller Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ShadowGame είπε Για αρχή μην καλείς στις αλυσίδες για πρόμο της τράπεζας. Τα παιδιά αυτά που δουλεύουν εκεί μέσα για 600-700 ευρώ δεν έχουν ιδέα και με το δίκιο τους. Κατα δεύτερον το πρόμο είναι ξεκάθαρο "20% €πιστροφή, στην αγορά μεγάλων & μικρών οικιακών συσκευών και κλιματιστικών συνολικής αξίας 199€ και άνω , 7/11/2022 έως και 16/11/2022" Και στους όρους μέσα δεν αναφέρεται πουθενά οτι ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα προιόντα. Για την περίπτωση μου μπορώ να σου πώ οτι πήγα για το κλιματιστικό INVENTOR Corona Plus στα 649Ε και παρόλο που δεν έχει ταμπελάκι ούτε για το πρόγραμμα "αλλάζω συσκευή" ούτε για την επιστροφή, έπαιρνε στο σύστημα τους κανονικά το voucher και έχει μέσα στο προιόν έλεγε οτι συμμετέχει κανονικά στο πρόμο της επιστροφής 20% Για δικούς μου λόγους δεν προχώρησα σε αγορά και γενικά η όλη εμπειρία που είχα με έκανε να μην θέλω να ψωνίσω καν και ας πάει χαμένο το voucher. Δεν είναι promo αποκλειστικά της τράπεζας. Η προωθητική ενέργεια είναι του public σε συνεργασία με την Eurobank. Όντως οι όροι το γράφουν ξεκάθαρα και μάλιστα η σελίδα της eurobank το γράφει ακόμα πιο ξεκάθαρα πως συμμετέχουν όλα τα κλιματιστικά -> https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public Η call agent που μίλησα με έβαλε σε αναμονή και ρώτησε προφανώς κάποιον ανώτερό της. Όταν επέμεινα να μου δώσει το 20% με βάση τους όρους μου ζήτησε να το κλείσουμε για να με πάρει πίσω αργότερα όπως και έκανε. Προφανώς μίλησε πάλι με κάποιον υπεύθυνο που γνωρίζει καλύτερα και μου απάντησε πως έχω δίκιο πως θα έπρεπε να το αναφέρουν στους όρους αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο να ακυρώσουν την παραγγελία. Είπα δεν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και πως θα απευθυνθώ στον Συνήγορο του Καταναλωτή και μου είπε να στείλω email στο [email protected] με το ίδιο request και τις λεπτομέρειες που τις ανέφερα ώστε να το δουν και να απαντήσουν οι υπεύθυνοι. Όπως και έκανα. 2 φορές λοιπόν ρώτησε ανώτερό της και είχε την ίδια απάντηση. Δεν νομίζω να μην γνώριζε και να κινδύνεψε την θέση της για μια πληροφορία που την έβγαλε απο το κεφάλι της αφού κατάλαβε πως δεν παίζω και θα το φτάσω στο τέρμα. Ούτε θα μου έλεγε να στείλω στο [email protected] για να εκτεθεί. Δουλεύει η γυναίκα μου σε παρόμοιο τμήμα και μπορεί να είναι άσχετοι οι call agents αλλά όταν δημιουργείτε παρόμοιο πρόβλημα με πελάτη είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ένα τέτοιο περιστατικό είναι ικανό να τους στοιχίσει ακόμα και την δουλειά τους. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από PhoneKiller
elpenor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγκυκλοπαιδικά εγώ όταν έκανα την αγορά μου μόλις ξεκίνησε το promo δεν είδα κανένα ταμπελάκι σαν αυτά που βλέπω τώρα να γράφουν τώρα 20% επιστροφή. Δεν ξέρω αν υπήρχε ταμπελάκι σε άλλες κατηγορίες και προϊόντα που δεν είδα αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι σε αυτά που με ενδιέφεραν δεν υπήρχε ενώ τώρα υπάρχει. 37 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε Η call agent που μίλησα με έβαλε σε αναμονή και ρώτησε προφανώς κάποιον ανώτερό της. Όταν επέμεινα να μου δώσει το 20% με βάση τους όρους μου ζήτησε να το κλείσουμε για να με πάρει πίσω αργότερα όπως και έκανε. Προφανώς μίλησε πάλι με κάποιον υπεύθυνο που γνωρίζει καλύτερα και μου απάντησε πως έχω δίκιο πως θα έπρεπε να το αναφέρουν στους όρους αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο να ακυρώσουν την παραγγελία. Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι αν δεν ακυρώσεις την παραγγελία και παραλάβεις το προϊόν θα έχεις κανονικά το 20% επιστροφή γιατί δεν έχει σχέση με το Public αλλά με τη Eurobank που είναι σοβαρή εταιρεία. Το τι λέει τώρα ο υπάλληλος του Public είναι αδιάφορο. Ο μόνος όρος που βάζει η Eurobank είναι: Αναφορά σε κείμενο Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τα προϊόντα με την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμα» και όχι για αυτά που φέρουν την ένδειξη «κατόπιν παραγγελίας» με την προϋπόθεση ότι θα εξοφληθεί το σύνολο της αξίας αγοράς μικρών ή/και μεγάλων οικιακών συσκευών ή/και κλιματιστικών (συνολικής αξίας 199€ και άνω ανά συναλλαγή) μέχρι και τις 16.11.2022. Το άλλο που αντιλαμβάνομαι με βάση την παραγγελία που έκανα τώρα και αυτές που είχα κάνει παλαιότερα είναι ότι πάλι δεν θα παραλάβω ποτέ γιατί ενώ γράφει παράδοση 8/11 με 11/11 ακόμα είναι στην "εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των 500 προμηθευτών μας" όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία 2 χρόνια και μου έχουν ακυρώσει όλες τις παραγγελίες. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από elpenor 1
PhoneKiller Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, elpenor είπε Εγκυκλοπαιδικά εγώ όταν έκανα την αγορά μου μόλις ξεκίνησε το promo δεν είδα κανένα ταμπελάκι σαν αυτά που βλέπω τώρα να γράφουν τώρα 20% επιστροφή. Δεν ξέρω αν υπήρχε ταμπελάκι σε άλλες κατηγορίες και προϊόντα που δεν είδα αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι σε αυτά που με ενδιέφεραν δεν υπήρχε ενώ τώρα υπάρχει. Επίσης οι τιμές στα 6-7 προϊόντα που κοιτούσα ήταν 25% χαμηλότερες από ότι είναι τώρα που μπήκε το καρτελάκι. Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι αν δεν ακυρώσεις την παραγγελία και παραλάβεις το προϊόν θα έχεις κανονικά το 20% επιστροφή γιατί δεν έχει σχέση με το Public αλλά με τη Eurobank που είναι σοβαρή εταιρεία. Το άλλο που αντιλαμβάνομαι με βάση την παραγγελία που έκανα τώρα και αυτές που είχα κάνει παλαιότερα είναι ότι πάλι δεν θα παραλάβω ποτέ γιατί ενώ γράφει παράδοση 8/11 με 11/11 ακόμα είναι στην "εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των 500 προμηθευτών μας" όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία 2 χρόνια και μου έχουν ακυρώσει όλες τις παραγγελίες. Υποθέτω αυτή είναι η μοίρα όποιου είναι γρήγορος και προλαβαίνει να αγοράσει μόλις αρχίζει η προσφορά και πριν ανεβάσουν 25%-30% τις τιμές. Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε ξένο επώνυμο προϊόν σε καλή τιμή; Εγώ το κλιματιστικό που αγόρασα ήταν σε πάρα πολύ καλή τιμή εαν ισχύει όντως το 20% επιστροφή. Ίσως να έχεις δίκιο και να ανέβασαν τις τιμές μόνο σε όσα έβαλαν ταμπελάκι αλλά να ισχύει για όλα η προσφορά. Ελπίζω οι υπεύθυνοι που ρώτησε η κοπέλα που μίλησα να ήταν και αυτοί άσχετοι. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Εαν δεν απαντήσει αύριο το Public θα μιλήσω με την τράπεζα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω και εδώ τι έγινε τελικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις