elpenor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, nikos121 είπε Καλημερα σας κυριε Έλπενορ, από τα πάμπλικ σας καλουμε. Η παραγγελια σας ακυρώθηκε Άρχισαν ήδη τα κουλά. Από την πρώτη στιγμή έγραφε παράδοση από Τρίτη μέχρι Παρασκευή. Σήμερα έβαλε μήνυμα ότι ψάχνουμε να βρούμε το προϊόν στους προμηθευτές μας. Πραγματικά δεν υπάρχουν χειρότεροι......
thodoris_9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Άρχισαν ήδη τα κουλά. Από την πρώτη στιγμή έγραφε παράδοση από Τρίτη μέχρι Παρασκευή. Σήμερα έβαλε μήνυμα ότι ψάχνουμε να βρούμε το προϊόν στους προμηθευτές μας. Πραγματικά δεν υπάρχουν χειρότεροι...... Εγώ προσωπικά τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι τους μεγάλους
elpenor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, thodoris_9 είπε Εγώ προσωπικά τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι τους μεγάλους Έχοντας εξοπλίσει 3 σπίτια και 6 ενοικιαζόμενα έχω αποκτήσει διαφορετική άποψη.
thodoris_9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, elpenor είπε Έχοντας εξοπλίσει 3 σπίτια και 6 ενοικιαζόμενα έχω αποκτήσει διαφορετική άποψη. Ισως ήσουν τυχερή, στα δύσκολα φαίνονται. Το σημερινό μου το επιβεβαίωσε πάντως
makis269 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) γελάω με τις προσφορές που έχουν ........... https://www.public.gr/product/oikiakes-mikrosyskeyes/proino/kafetieres/kafetieres-espresso/mhxanh-espresso-delonghi-stilosa-ec235bk-1100-w-pieshs-15bar-mayro/1512982 https://www.skroutz.gr/s/22696034/Delonghi-Stilosa-EC235-BK-Μηχανή-Espresso-1100W-Πίεσης-15bar-Μαύρη.html Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από makis269
Doubt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, armagedwnn είπε Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το επιστροφή (δεν έχω Eurobank) αλλά έχει μία φίλη και μπορέι να εξυπηρετήσει. Θέλω να πάρω αυτή την κουζίνα https://www.public.gr/product/oikiakes-syskeyes/kouzines-fournakia/kouzines/ilektriki-kouzina-pitsos-pha005090-71lt-me-emagie-esties-kafe/1375830 Στην τιμή που βλ΄πεω έχω δηλαδή επιστροφή 80+ ευρώ ? Θα μου βγει γύρω στα 340? 3 ώρες πριν, james01gr είπε στην κάρτα της φίλης σου μετά από κάποιες ημέρες θα πιστωθούν 83 ευρώ. δεν γίνεται έκπτωση απευθείας με την αγορά. έμμεσα ναι σου βγαίνει στα 340. Δεν είναι έτσι ακριβώς, τα 83 ευρώ θα μπορούν να ξοδευτούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μόνο. Δεν εμφανίζονται σε λογαριασμό τράπεζας, δεν μεταβιβάζονται, ούτε μπορεί να γίνει ανάληψη, ούτε να ξοδευτούν οπουδήποτε. 1
kondoras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ShadowGame είπε Πως εξηγούνται αυτές οι ξαφνικές αυξήσεις? Ασφαλώς θα οφείλονται στον πόλεμο της Ουκρανίας... Λογικά υπάρχει δυαρχία στα πάμπλικ. Ένας σκέφτηκε να βγάλει μια καλή προσφορά, αλλά ο άλλος βρήκε πως δεν τον συμφέρει. Ή είναι ένας, οπότε μιλάμε για διχασμένη προσωπικότητα, κάτι σαν τον Σμίγκολ.
Giannislo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στους φυγραντηρες ισχύει η προσφορά; Γιατί δεν το αναγραφει όπως στις άλλες συσκευές.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από Giannislo
james01gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς, τα 83 ευρώ θα μπορούν να ξοδευτούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μόνο. Δεν εμφανίζονται σε λογαριασμό τράπεζας, δεν μεταβιβάζονται, ούτε μπορεί να γίνει ανάληψη, ούτε να ξοδευτούν οπουδήποτε. super market πάνε όλοι, σε ένα από αυτά γίνεται η εξαργύρωση άνετα. ή σε πρατήριο καυσίμων 4 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Να το θέσω αλλιώς τότε, πρόκειται για νόμιμη αισχροκέρδεια! Μπορεί να σου φαίνεται αδόκιμος ο όρος αλλά ισχύει. Οι έννοιες της προσφοράς και της ζήτησης δεν έχουν καμία εφαρμογή φυσικά στην μπανανια μας. Μόνο η ευκαιρία για κέρδος, ακόμα και στα όρια του παράνομου. Προσωπικά, δεν αγοράζω ποτέ από μεγάλες αλυσίδες, μια χαρά έχω βολευτεί με Αμαζον, σκρουτζομαγαζα κτλ κτλ. Μπορώ να γράψω πολλά άλλα μην σπαμαρω άλλο το θέμα. Δεν εκνευρίζομαι για μένα, πάντα κάνω λεπτομερή έρευνα αγοράς στα προϊόντα που αγοράζω, λυπάμαι όσους τσιμπάνε από τα καθρεφτάκια των μεγάλων. Μεγάλη βοήθεια το ίντερνετ πια, ακόμα και γι'αυτους, ξυπνάνε σιγά σιγά... δεν λέω πως δεν είναι και το λογικό είναι να μην ψωνίζουμε από αυτούς που το κάνουν. δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την τιμωρία αυτή. προφανώς κάνουμε έρευνα αγοράς πριν αγοράσουμε οτιδήποτε δεν διαφωνώ. αλλά αυτό που κάνουν, να ανεβάζουν την τιμή δεν είναι παράνομο. παράνομο είναι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων να ανεβάζεις την αρχική τιμή και να δείχνεις και καλά πως κάνεις εκπτώσεις. αλλά και πάλι αυτό είναι δύσκολο να το αποδείξεις.
thodoris_9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, james01gr είπε super market πάνε όλοι, σε ένα από αυτά γίνεται η εξαργύρωση άνετα. ή σε πρατήριο καυσίμων δεν λέω πως δεν είναι και το λογικό είναι να μην ψωνίζουμε από αυτούς που το κάνουν. δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την τιμωρία αυτή. προφανώς κάνουμε έρευνα αγοράς πριν αγοράσουμε οτιδήποτε δεν διαφωνώ. αλλά αυτό που κάνουν, να ανεβάζουν την τιμή δεν είναι παράνομο. παράνομο είναι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων να ανεβάζεις την αρχική τιμή και να δείχνεις και καλά πως κάνεις εκπτώσεις. αλλά και πάλι αυτό είναι δύσκολο να το αποδείξεις. Συμφωνούμε. Αλλά και στο τελευταίο που αναφέρεις είναι γνωστή η καραμέλα τους, αρκεί μια βόλτα στα σοσιαλ να δεις τι απαντάνε: "Ήταν ενδιάμεσες/φθινοπωρινες κτλ εκπτώσεις και επανήλθε το προϊόν στην τιμή του" και μετά το "ξανακατεβαζουν". Δεν τους πιάνεις πουθενά, μόνη τιμωρία αυτό που λες το οποίο και τηρώ
Doubt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, james01gr είπε super market πάνε όλοι, σε ένα από αυτά γίνεται η εξαργύρωση άνετα. ή σε πρατήριο καυσίμων Άλλο αυτό κι άλλο εκείνο που έγραψες αρχικά και μάλιστα πρόκειται για τρίτο άτομο που θα χρεωθεί την αγορά.
gbouros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 thx TS Το Σάββατο ήρθε ο τεχνικός για το πλυντήριο ρούχων και διέγνωσε σπασμένο κάδο και 300€+ η επισκευή. Χθες έδωσα παραγγελία για ένα 9κιλο bosch και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι θα το φέρουν 13:00-16:00 και τελικά θα βγει 10-15% πιο φτηνά από σκρουντζ. Not bad 1
SilverCloak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, elpenor είπε Έχοντας εξοπλίσει 3 σπίτια και 6 ενοικιαζόμενα έχω αποκτήσει διαφορετική άποψη. Υιοθετείτε/ παντρεύεστε; Εδώ είμαστε! Εν τω μεταξύ κάνετε συγκρίσεις public/mediamarkt λες και είναι άλλη εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω αυτό το : "οι αλήτες, αισχροκερδούν". Είναι έμποροι. Ο σκοπός τους είναι να κοροϊδέψουν τον καταναλωτή ώστε να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Είναι ο ορισμός του εμπόρου. Και ο λόγος που πλουτίζει. Αν τα αγαθά πωλούνταν απλώς με ένα εύλογο κέρδος δεν θα το λέγαμε καπιταλισμό το σύστημά μας. Το καλό του καπιταλισμού είναι η επιλογή. Όσο δεν υπάρχουν καρτέλ πάντα. Anyhoo, απλώς μαύρο στους μαυραγορίτες. Όποιος ξέρει γλιτώνει. Και ευχαριστώ και όσους μοιράζονται τη γνώση, εδώ και αλλού. Όποιος δεν ξέρει, λυπάμαι που ανακαλύψατε τώρα ότι το αόρατο χέρι της αγοράς είναι με το μέρος σας σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού μόνο. Δηλαδή κάπου αλλού.
tutuyo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Εχει απο προχθες που εβαλα μια παραγγελια για μια σκουπα Miele. Η τιμη δεν ηταν κατι φοβερο, 209 ευρω αλλα με 20% θα εβγαινε 167 και εκμεταλλευτικα και τις 12 ατοκες δοσεις. Ακομη ειναι σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενω πλεον δεν την βγαζει ως διαθεσιμο προϊόν Επειδη την κοβω την δουλεια να μην παραλαμβανω τελικα, σε περιπτωση ακυρωσης της παραγγελιας, επιστρεφεται το ποσο και διακοπτονται οι δοσεις?
elpenor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, SilverCloak είπε Εν τω μεταξύ κάνετε συγκρίσεις public/mediamarkt λες και είναι άλλη εταιρεία. Δεν έκανα τέτοια σύγκριση.... δεν ανέφερα καν ονόματα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.... απλά είπα ότι έχω την χειρότερη εμπειρία από το Public. 42 λεπτά πριν, SilverCloak είπε Anyhoo, απλώς μαύρο στους μαυραγορίτες. Όποιος ξέρει γλιτώνει. Και ευχαριστώ και όσους μοιράζονται τη γνώση, εδώ και αλλού. Όποιος δεν ξέρει, λυπάμαι που ανακαλύψατε τώρα ότι το αόρατο χέρι της αγοράς είναι με το μέρος σας σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού μόνο. Δηλαδή κάπου αλλού. Τα πράγματα έχουν μπλέξει πολύ με τις παραεισαγωγές και τα μικρομάγαζα που δουλεύουν από μία αποθήκη και κλέβουν την εφορία, δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβει κάποιος ποια θα έπρεπε να είναι η κανονική τιμή με ένα λογικό κέρδος. Λόγω της δουλειάς μου έχω πρόσβαση σε πολλές λίστες από αποθήκες/χονδρέμπορους/αντιπροσωπείες και όλη την ώρα βλέπω στο skroutz να πωλούνται προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που πωλούνται χονδρική από τους επίσημους αντιπροσώπους. Αυτό που λες "μαύρο στους μαυραγορίτες" δεν έχει ιδιαίτερο νόημα γιατί θα πρέπει να ρίξεις μαύρο σε άπειρο κόσμο: α. Στο Amazon και σε πελώριες επιχειρήσεις γιατί δεν είναι λογικό το 1% να μαζεύει όλο το χρήμα (πέρα από το πόσο κακοί εργοδότες είναι και πόσο υπεράνω νόμου λόγου του lobbying και της ισχύς τους). β. Στις κατασκευάστριες εταιρείες που πουλάνε απευθείας, κρατάνε και το κέρδος της λιανικής και μετά κάνουν τριγωνικές συναλλαγές ώστε να μην πληρώνουν φόρους με αποτέλεσμα να μην μένουν λεφτά στην χώρα. γ. Στους μικρούς που φοροδιαφεύγουν, κάνουν παραεισαγωγές και δεν παρέχουν την νόμιμη διετή εγγύηση (από εκεί που έχουν κάνει την παραεισαγωγή υπάρχει εγγύηση 1 έτους) γιατί νοιώθουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. δ. Στους μεσαίους που φοροδιαφεύγουν γιατί έχουν αχυρανθρώπους και απλά μόλις γίνει κάτι βαράνε ένα κανόνι και ανοίγουν με άλλο όνομα. ε. Στις αλυσίδες που κάνουν διαφημίσεις με κράχτες και μετά σου πλασάρουν προϊόντα που τα εισάγουν μόνο αυτοί ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις το βαθμό που τα υπερκοστολογούν. κλπ κλπ Η γνώμη μου είναι ότι η μόνη σωτηρία μπορεί να έρθει από έξυπνους και ικανούς πολιτικούς που φυσικά για να εκλεγούν θα πρέπει να υπάρχουν έξυπνοι και εκπαιδευμένοι πολίτες, από forum που ο καθένας μοιράζεται αυτά που ξέρει και από site που κάποιος μπορεί να συγκρίνει τιμές, χαρακτηριστικά και να διαβάσει reviews. Αν κρίνω όμως από τα σημερινά αποτελέσματα των Αμερικάνικων εκλογών επαληθεύεται ακόμα μια φορά ότι έρχονται μαύρα χρόνια. 19 λεπτά πριν, tutuyo είπε Εχει απο προχθες που εβαλα μια παραγγελια για μια σκουπα Miele. Η τιμη δεν ηταν κατι φοβερο, 209 ευρω αλλα με 20% θα εβγαινε 167 και εκμεταλλευτικα και τις 12 ατοκες δοσεις. Ακομη ειναι σε "εκτεταμενη αναζητηση" ενω πλεον δεν την βγαζει ως διαθεσιμο προϊόν Επειδη την κοβω την δουλεια να μην παραλαμβανω τελικα, σε περιπτωση ακυρωσης της παραγγελιας, επιστρεφεται το ποσο και διακοπτονται οι δοσεις? Ενημέρωσε μας αν θέλεις για το τι θα κάνει τελικά το Public γιατί είναι ένα πονεμένο θέμα η ακύρωση όταν έχουν μπει δόσεις. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις