Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Χωρις να κανετε αιτημα δηλαδη οσοι γραψατε μετα τον gbouros; 2 μηνες για να μπει η €πιστροφη δηλαδη; 7 Νοεμβρη ειναι το τοπικ, 11 και 12 Ιανουαριου σας μπηκαν;
JohnTss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Και σε εμένα μπήκαν προχθες, μετά από αίτημα. (αγορά 16/11)
tollisth Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 20 ώρες πριν, matrixxx είπε Χωρις να κανετε αιτημα δηλαδη οσοι γραψατε μετα τον gbouros; 2 μηνες για να μπει η €πιστροφη δηλαδη; 7 Νοεμβρη ειναι το τοπικ, 11 και 12 Ιανουαριου σας μπηκαν; Μετα από αίτημα 12 Ιανουάριου μπήκαν και αγορά 7/11
twindrop Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, matrixxx είπε Χωρις να κανετε αιτημα δηλαδη οσοι γραψατε μετα τον gbouros; 2 μηνες για να μπει η €πιστροφη δηλαδη; 7 Νοεμβρη ειναι το τοπικ, 11 και 12 Ιανουαριου σας μπηκαν; Όχι εγώ έκανα αίτημα για να τα πάρω. Δεν ξέρω τι έγινε behind the scenes
mataragas24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Εγω δεν εχω κανει αιτημα και δεν εχω παρει τπτ ακομα.. θα παρω Δευτέρα, δεν παει αλλο.. τραγικοι...!
alex52 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Εγώ έκανα αίτημα και μου είπε η τράπεζα να τους δώσω τον αριθμό παραγγελίες γιατί μου είπαν και καλά δεν μπορούσαν να το ταυτοποιήσουν από το public απλά γελοίοι ,,, και το public απάτη ,, ακού δεν βλέπουν την παραγγελία από την στιγμή που υπάρχει το ποσό της αγοράς αυτό πως έγινε δια μαγείας !!
mataragas24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 On 14/01/2023 at 23:57, mataragas24 said: Εγω δεν εχω κανει αιτημα και δεν εχω παρει τπτ ακομα.. θα παρω Δευτέρα, δεν παει αλλο.. τραγικοι...! μετα από αίτηση στην τράπεζα μου τα εβαλαν μετα απο 3 εργασιμες..
spocky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Επειδη δεν ειχε δικο του θεμα θα ηθελα να ρωτησω εδω. Ετρεχε στο praktiker η ιδια προσφορα eurobank επιστροφη 20% για αφυγραντηρες. Αγορασα 2 και ειχα καποιους ποντους στην καρτα τους οποιους με ρωτησε η υπαλληλος αν θελω να τους αφαιρεσουν απο το ποσο (εβγαινε παλι πανω απο το οριο που ειχε για να παρω το 20%). Επειδη αργησε να φανει η επιστροφη ανοιξα αιτημα στην eurobank και με πηραν πισω μετα απο 2 βδομαδες και μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπει η επιστροφη γιατι κατα την αγορα χρησιμοποιηθηκαν προηγουμενοι ποντοι. Ανοιξα παλι αιτημα. Εχει συμβει σε αλλον αυτο?
kavaliotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, spocky είπε Επειδη δεν ειχε δικο του θεμα θα ηθελα να ρωτησω εδω. Ετρεχε στο praktiker η ιδια προσφορα eurobank επιστροφη 20% για αφυγραντηρες. Αγορασα 2 και ειχα καποιους ποντους στην καρτα τους οποιους με ρωτησε η υπαλληλος αν θελω να τους αφαιρεσουν απο το ποσο (εβγαινε παλι πανω απο το οριο που ειχε για να παρω το 20%). Επειδη αργησε να φανει η επιστροφη ανοιξα αιτημα στην eurobank και με πηραν πισω μετα απο 2 βδομαδες και μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπει η επιστροφη γιατι κατα την αγορα χρησιμοποιηθηκαν προηγουμενοι ποντοι. Ανοιξα παλι αιτημα. Εχει συμβει σε αλλον αυτο? Άμα έχεις κάνει χρήση των πόντων δεν δικαιούσαι επιστροφή. Δυστυχώς την πάτησες.
spocky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, kavaliotis είπε Άμα έχεις κάνει χρήση των πόντων δεν δικαιούσαι επιστροφή. Δυστυχώς την πάτησες. Το γραφει δλδ στους ορους? Θα το ψαξω
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, spocky είπε Το γραφει δλδ στους ορους? Θα το ψαξω https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores Το λεει ακομα και στην ενεργεια που τρεχει για το πλαισιο. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει: ... Όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις