SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2022 στις 5:54 ΜΜ, giokspy είπε Ναι στο phone banking.Ένα ψυγείο. Τους είπα ποτέ έκανα αγορά κτλ και με παρέπεμψαν στο mail. Δεν είδαν τίποτα σε πραγματικό χρονο Εχεις europhone banking ή πως λεγεται? Σου εκαναν ταυτοποιηση? Μονο ετσι εχουν προσβαση στην καρτελα σου
gbouros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Ούτε εγώ πήρα ακόμα την επιστροφή για αγορά πλυντηρίου 8/11. Χθες πήρα τηλέφωνο και μια κοπέλα επιβεβαίωσε ότι δικαιούμαι επιστροφή και καταχώρησε αίτημα με αριθμό χχχχχ. Τώρα αναμένω απάντηση.
giokspy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχεις europhone banking ή πως λεγεται? Σου εκαναν ταυτοποιηση? Μονο ετσι εχουν προσβαση στην καρτελα σου Δεν έκανα ταυτοποίηση με την κάρτα γιατί κάπου μιλούσε και τελικά το σήκωσε ένας υπάλληλος που με παρέπεμψε στο mail. Τελευταία βέβαια έκανα αλλαγή στη διεύθυνση και τώρα στο e-banking ζητούσε επικαιροποιηση στοιχείων το οποίοι μέσω gov δε γινόταν και έστειλα το εκκαθαριστικό. Δε νομίζω βέβαια να ήταν αυτός ο λόγος που δεν πιστωσαν την επιστροφή αφού δεν άλλαξα κάρτα η κάτι αλλο
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, giokspy είπε Δεν έκανα ταυτοποίηση με την κάρτα γιατί κάπου μιλούσε και τελικά το σήκωσε ένας υπάλληλος που με παρέπεμψε στο mail. Τελευταία βέβαια έκανα αλλαγή στη διεύθυνση και τώρα στο e-banking ζητούσε επικαιροποιηση στοιχείων το οποίοι μέσω gov δε γινόταν και έστειλα το εκκαθαριστικό. Δε νομίζω βέβαια να ήταν αυτός ο λόγος που δεν πιστωσαν την επιστροφή αφού δεν άλλαξα κάρτα η κάτι αλλο Δεν ειπα οτι ηταν αυτος ο λογος που δεν παιρνεις την επιστροφη. Για τον λογο που σε παρεπεμψαν σε email/δεν ειδαν live τα στοιχεια σου Τακτοποιησε το γιατι μπορει να εχεις θεμα μελλοντικα 1
panos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Συγνώμη χωρίς κάρτα πως θα γίνει ταυτοποιηση; Γιαυτο σας παραπέμπουν σε email. Λογικο δεν ειναι; Σωστα το είπε ο φίλος από πάνω.
PhoneKiller Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχεις europhone banking ή πως λεγεται? Σου εκαναν ταυτοποιηση? Μονο ετσι εχουν προσβαση στην καρτελα σου Εμένα στο 2109555000 με τα στοιχεία τις κάρτας είδαν την αγορά που έχω κάνει. Με κάλεσαν μετά απο 1 βδομάδα και μου είπαν ακριβώς τι είχα αγοράσει και πως έχω επιστροφή που βέβαια δεν πήρα ακόμα. Και ΄εχτές που τους κάλεσα πάλι είδαν το αίτημά μου χωρίς να δώσω αριθμό πελάτη Europhone κτλ για να κάνουν ταυτοποίηση. Θα μπουν απο βδομάδα είπαν... Την άλλη εβδομάδα θα πουν μετά απο μια βδομάδα ακόμα και πάει λέγοντας. Απορώ τι κάνουν όσοι αγόρασαν προϊόντα πάνω απο 5 και 10 χιλιάρικα ίσως και πολύ πιο πάνω... Γιατί 3 επώνυμα κλιματιστικά να πάρεις το φτάνεις το 5χίλιαρο. Περιμένουν απαθείς πότε θα γουστάρει η τράπεζα να τους κάνει την επιστροφή?
giokspy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 πηρα ξανα σημερα εδωσα πληρη στοιχεια μιου ζητησαν σχεδον τα παντα και ειδαν τη παρταγγελια καταχωρησαν (παλι) το αιτημα και καποια στιγμη στο μελλον πιθανον να περαστει η επιστροφη!! Ας εβαζαν πλαφον αν δε μπορουσαν να πληρωσουν ολες τις επιστροφες 1
mataragas24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 On 27/12/2022 at 21:04, PhoneKiller said: Σήμερα κάλεσα την eurobank. Είδαν το ιστορικό του αιτήματός μου και εξέτασαν την αγορά που έγινε από Public και επιβεβαίωσαν και πάλι πως θα πάρω την επιστροφή... εντός της άλλης εβδομάδας. Δηλαδή απο το νέο χρόνο. Εαν αυτό δεν είναι αθέτηση των όρων τότε τι είναι? Υπάρχει κάποιος άλλος εκτός του @giokspyπου δεν έχει πάρει την επιστροφή ακόμα? Εαν κάποιος διαβάζει το Post μου και δεν την έχει πάρει ας απαντήσει plz. 11 κ 16 /11 - 2 Παραγγελίες , τπτ ακομα... 2
giokspy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ειναι απλα τραγικοι. Η υπαλληλος που μιλησα σημερα ηταν και στραβωμενη που πηρα τηλ. Καμμια ενημερωση για το ποτε θα μπουν (και αν). Βρηκε παντως την παραγγελια κανονικα 1
tutuyo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 7/11 ειχα βαλει παραγγελια για μια σκουπα Miele στα 200 ευρω με δοσεις. Προχτες μου μπηκε η επιστροφή του 20% ολοκληρο το ποσο των 40 ευρω. Σχεδον 2 μηνες. παντως εχω να πω οτι αυτη η Eurobank επιστροφη παραμενει προβληματικη. Και σε παλαιοτερη αντιστοιχη ενεργεια ειχα αγορασει ενα κινητο απο Γερμανο και τοτε περιμενα το 20% και μπηκε σε επιστροφη παλι μετα απο κανα διμηνο. Προσωπικα δεν θα ξαναπεσω στην παγιδα αυτου του κραχτη, ημαρτον. Θα επρεπε να μπαινουν με την αγορα. Ποσο δυσκολο ειναι αυτο? 1
Paris-surreal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Αγορά 14/11/22 ...ακόμα περιμένω επιστροφή από EUROBANK.Εχω κανει αίτημα για απάντηση αλλά κανένα νέο. 1
gbouros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σήμερα βρήκα email από eurobank που έλεγε: Σε συνέχεια του αιτήματος σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχε ιπραγματοποιηθεί η πίστωση των 94,81€ €πιστροφή, που αναλογούν στη συναλλαγή που πραγματοποιήσατε στην επιχείρηση «PUBLIC» και όντως τα λεφτά τα είδα στο app επιστροφή. Ελπίζω και η δική σας περίπτωση να είχε αίσια κατάληξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις