Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό diesel αυτοκίνητο (1300κκ) με 220+ χιλ χλμ. περίπου. Έβγαζε από την εξάτμιση άσπρους καπνούς και το πήγα για καθαρισμό dpf φίλτρου. Ο μάστορας (που το πηγαίνω εκεί χρόνια τώρα) το κράτησε 3 μέρες, το καθάρισε, το δοκίμασε, το πήγε βόλτα να δει αν θα ξανα μπουκώσει, του έβαλε και ένα ειδικό καθαριστικό όπως μου είπε. Το κόστος είναι στα 200€ περίπου. Είναι λογική η τιμή ή είναι πολλά; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, antirix024 είπε

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό diesel αυτοκίνητο (1300κκ) με 220+ χιλ χλμ. περίπου. Έβγαζε από την εξάτμιση άσπρους καπνούς και το πήγα για καθαρισμό dpf φίλτρου. Ο μάστορας (που το πηγαίνω εκεί χρόνια τώρα) το κράτησε 3 μέρες, το καθάρισε, το δοκίμασε, το πήγε βόλτα να δει αν θα ξανα μπουκώσει, του έβαλε και ένα ειδικό καθαριστικό όπως μου είπε. Το κόστος είναι στα 200€ περίπου. Είναι λογική η τιμή ή είναι πολλά; 

Εξαρταται απο το τι δουλεια εκανε , αν το ξηλωσε και το εστειλε για καθαρισμο και ειναι σαν καινουργιο ειναι καλα.

Αν δεν εγινε σωστα δουλεια και σου ξαναβουλωσει σε λιγο καιρο ειναι πολλα

Τι αυτοκινητο ειναι?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antirix024 είπε

'Οπως είπαν, αν στο έβγαλε από το αμάξι να στο στείλει σε συνεργείο να το καθαρίσουν είναι πολύ καλά.

Αν πάλι απλά έριξε χημικά και το έβαλε μέσω διαγνωστικού να κάνει αναγέννηση τότε είναι πάρα πολλα.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ideal09 είπε

'Οπως είπαν, αν στο έβγαλε από το αμάξι να στο στείλει σε συνεργείο να το καθαρίσουν είναι πολύ καλά.

Αν πάλι απλά έριξε χημικά και το έβαλε μέσω διαγνωστικού να κάνει αναγέννηση τότε είναι πάρα πολλα.

Ένα Opel Corsa 1300κκ είναι. Έχει πάνω από 200χιλ χλμ. Το κράτησε 3 μέρες συνολικά. Μου είχε πει από την αρχή ότι έχει δουλειά. Δεν μου είπε τι έκανε, απλά μου είπε ότι τώρα είναι 80% καθαρό και ότι έριξε και ένα καθαριστικό και να το πάω μετά από 3000χλμ να το ξαναδει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antirix024 είπε

Ένα Opel Corsa 1300κκ είναι. Έχει πάνω από 200χιλ χλμ. Το κράτησε 3 μέρες συνολικά. Μου είχε πει από την αρχή ότι έχει δουλειά. Δεν μου είπε τι έκανε, απλά μου είπε ότι τώρα είναι 80% καθαρό και ότι έριξε και ένα καθαριστικό και να το πάω μετά από 3000χλμ να το ξαναδει. 

Ότι σου εγραψαν οι προηγουμενοι .  Τα χημικά για καθαρισμό - πλύσεις τα βρίσκεις απο 50-70 . Χρειάζεται να μείνει και μια μέρα με το φάρμακο μέσα αλλιώς το στέλνουν σε συνεργείο που έχει θάλαμο για πλύσιμο .

Το αμάξι το βγάζεις σε ανοικτό δρόμο? Σε αυτό το μοντέλο και εάν έχει και το a13dte καθάρισε και την egr βαλβίδα εάν δε εχει γίνει ήδη

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, antirix024 είπε

Άρα λογικά δεν το κατέβασε. Κρίμα. Πολλά λεφτά. Κανένα χρόνο θα σου βγάλει, αλλά καθαρισμός τον 200 ευρώ δεν είναι. Του 100αρικου(άντε120) ναι.

23 ώρες πριν, antirix024 είπε

πήγε βόλτα να δει αν θα ξανα μπουκώσει

Με μια βόλτα για να μπουκώσει σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Τέλος πάντων. Σου καίει και λάδια μηπως;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, meletis_m είπε

Το αμάξι το βγάζεις σε ανοικτό δρόμο? Σε αυτό το μοντέλο και εάν έχει και το a13dte καθάρισε και την egr βαλβίδα εάν δε εχει γίνει ήδη

Ναι κάθε μήνα πάω στο χωριό. Μου είπε να το πηγαίνω για 20 λεπτά στις 3χιλ στροφές για να καθαρίζει. 

34 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Άρα λογικά δεν το κατέβασε. Κρίμα. Πολλά λεφτά. Κανένα χρόνο θα σου βγάλει, αλλά καθαρισμός τον 200 ευρώ δεν είναι. Του 100αρικου(άντε120) ναι.

Με μια βόλτα για να μπουκώσει σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Τέλος πάντων. Σου καίει και λάδια μηπως;

Μου είπε να το πάω μετά από 3000 χιλιόμετρα να το ξαναδεί. Όχι δεν καίει λάδια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...