Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα.

Samsung με android 11, παρεπιπτοντως.

Οταν ειναι σε lock screen ή με σβηστη οθονη, το μονο notification που παιζει, ειναι δονηση. Αν την πιασει το αυτι σου, εχει καλως. Αλλιως απο ηχο τιποτε.

Δεν χρειαζεται να πω, οτι εχω ψαξει, οτι ρυθμιση υπαρχει, σε permissions, σε notifications, ρυθμισεις εντος του καθε application κλπ κλπ κλπ Ομως, ισως κατι μου ξεφευγει.

Πως μπορω να εχω ηχους, με σβηστη οθονη και lock screen; Εχω αρχισει να χανω κλησεις και sms και δυσκολευει η κατασταση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα.

Samsung με android 11, παρεπιπτοντως.

Οταν ειναι σε lock screen ή με σβηστη οθονη, το μονο notification που παιζει, ειναι δονηση. Αν την πιασει το αυτι σου, εχει καλως. Αλλιως απο ηχο τιποτε.

Δεν χρειαζεται να πω, οτι εχω ψαξει, οτι ρυθμιση υπαρχει, σε permissions, σε notifications, ρυθμισεις εντος του καθε application κλπ κλπ κλπ Ομως, ισως κατι μου ξεφευγει.

Πως μπορω να εχω ηχους, με σβηστη οθονη και lock screen; Εχω αρχισει να χανω κλησεις και sms και δυσκολευει η κατασταση.

factory reset αν τα έχεις δοκιμασει όλα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

factory reset αν τα έχεις δοκιμασει όλα.

Εχω δεινοπαθησει να το σεταρω εστω ως εδω που το εχω φτασει, περιπου στα μετρα μου. Δεν μπορω να το κανω αυτο. Ειναι σαν να εχω ενα μετριο προβλημα, και ο αλλος σου λεει 'κανε format'!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Εχω δεινοπαθησει να το σεταρω εστω ως εδω που το εχω φτασει, περιπου στα μετρα μου. Δεν μπορω να το κανω αυτο. Ειναι σαν να εχω ενα μετριο προβλημα, και ο αλλος σου λεει 'κανε format'!

μέτριο πρόβλημα να μην εχεις ήχο;Οκ

Ψαξε και τις εφαρμογές που πέρασες πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Το 'εμφάνιση προεπιλεγμένων και αθόρυβων συζητήσεων', πρέπει να είναι το 'alert and silent notifications' στις επιλογές της lock screen που βλέπω εγώ, και φυσικά το έχω τικαρισμενο.

Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 8:12 ΜΜ, mindreader είπε

Το 'εμφάνιση προεπιλεγμένων και αθόρυβων συζητήσεων', πρέπει να είναι το 'alert and silent notifications' στις επιλογές της lock screen που βλέπω εγώ, και φυσικά το έχω τικαρισμενο.

Ψάξε στις εφαρμογές συστήματος που έχουν σχέση με ειδοποιήσεις και με το UI και κάνε εκκαθάριση cache μήπως φτιάξει.

Επίσης δες μήπως στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης έχεις περιορίσει κάποια εφαρμογή συστήματος που έχει σχέση με τις ειδοποιήσεις, η μήπως είναι ενεργοποιημένο το do not disturb.

Μήπως έκανες πρόσφατα ενημέρωση ασφαλείας;

Ψάξε στο internet για το πρόβλημα για το μοντέλο του κινητού σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...