GiorgosKorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Aloha στην ομάδα. Καλη ενδομάδα. Είμαι κάτοχος προπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το ΤΕΙ Πειραιά. Επιπλέον έχω ένα μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά απο το ΠΑ.ΠΕΙ. Εργάζομαι στην αγορά του καυσίμου για πλοία σε μια εταιρεία. Σκέφτομαι για επόμενο βήμα το κομμάτι της διαχείρησης κινδύνου. Ειχα ξεκινήσει περυσί στο ΕΚΠΑ το αντίστοιψο πρόγραμμα αλλά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκα να κάνω διακοπή. Έπεσε στο μάτι μου το Master in Risk Management από το Guillermo Marconi University, βλ. εδώ. (https://www.gmuonline.org/en/academics/study-programmes/11-english/masters-en/68-master-in-risk-management). Ητιμή είναι αρκετά δελεαστική μπορώ να πώ μιας και είναι στα 3200 ΕΥΡΩ (μέσω του CEARS) και μπορείς να πληρώσεις και σε 12 άτοκες. Έχω δει στο LinkedIn, πως αρκετοί από Ελλάδα έχουν σπουδάσει εκεί. Επίσης φαίνεται να έχει φουλ ευελιξία στην παρακολούθηση. Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Έχει κανείς εμπειρία με το εν λόγω πρόγραμμα ή το Πανεπιστήμιο; Εάν ναι ποιά είναι αυτή; Η ποιότητα των μαθημάτων και των διαλέξεων πως είναι; Είναι καθόλου αναγνωρίσιμο; Επίσης εάν έχετε κάποιες άλλες πληροφοριες που θα με βοηθούσαν ναδω αν θα προχωρήσω ή όχι είναι είσης ευπρόσδεκτες.
GiorgosKorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καμιά ψυχούλα απο Marconi να απαντησεί βρε παιδια;
velociraptoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 1:33 ΜΜ, GiorgosKorn είπε Aloha στην ομάδα. Καλη ενδομάδα. Είμαι κάτοχος προπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το ΤΕΙ Πειραιά. Επιπλέον έχω ένα μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά απο το ΠΑ.ΠΕΙ. Εργάζομαι στην αγορά του καυσίμου για πλοία σε μια εταιρεία. Σκέφτομαι για επόμενο βήμα το κομμάτι της διαχείρησης κινδύνου. Ειχα ξεκινήσει περυσί στο ΕΚΠΑ το αντίστοιψο πρόγραμμα αλλά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκα να κάνω διακοπή. Έπεσε στο μάτι μου το Master in Risk Management από το Guillermo Marconi University, βλ. εδώ. (https://www.gmuonline.org/en/academics/study-programmes/11-english/masters-en/68-master-in-risk-management). Ητιμή είναι αρκετά δελεαστική μπορώ να πώ μιας και είναι στα 3200 ΕΥΡΩ (μέσω του CEARS) και μπορείς να πληρώσεις και σε 12 άτοκες. Έχω δει στο LinkedIn, πως αρκετοί από Ελλάδα έχουν σπουδάσει εκεί. Επίσης φαίνεται να έχει φουλ ευελιξία στην παρακολούθηση. Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Έχει κανείς εμπειρία με το εν λόγω πρόγραμμα ή το Πανεπιστήμιο; Εάν ναι ποιά είναι αυτή; Η ποιότητα των μαθημάτων και των διαλέξεων πως είναι; Είναι καθόλου αναγνωρίσιμο; Επίσης εάν έχετε κάποιες άλλες πληροφοριες που θα με βοηθούσαν ναδω αν θα προχωρήσω ή όχι είναι είσης ευπρόσδεκτες. μια γραμμη στο βιογραφικό θα σου προσφέρει. Αν δεν ειχες καθόλου μεταπτυχιαακό και εργασιακή εμπειρία ΟΚ, τωρα δεν εχει νόημα, αν θες κατι επιπλέον ψάξε κάπου αλλου οχι σε πανεπιστήμια που δινουν μεταπτυχιακά με το κιλό. Ξερω πολλους με πτυχια και μεταπτυχιακά από εκει, στο θέμα ποιοτητας πιο κάτω κι από το τελευταίο ΤΕΙ της Ελλάδας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα