Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, σε καθημερινη βαση, ισως παραπανω απο 1 φορα την μερα, το κινητο κανει τον ηχο του notification (χωρις να ερθει κανενα notification) και ανεβαζει το volume στο maximum μονο του... Τι στο καλο εχει παθει; Ειναι καποιο bug;; Ειναι καποια ρυθμιση;; Το εχω παρατηρησει οτι το κανει ακομα και αν δεν το εχω στα χερια μου! Ειναι εντος εγγυησης παντως, το εχω κανα 6 μηνες. Εχω κανει προφανως τις ενημερωσεις λογισμικου, χρησιμοποιω original θηκες της apple και ολα τα προβλεπομενα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Καλησπερα σας, σε καθημερινη βαση, ισως παραπανω απο 1 φορα την μερα, το κινητο κανει τον ηχο του notification (χωρις να ερθει κανενα notification) και ανεβαζει το volume στο maximum μονο του... Τι στο καλο εχει παθει; Ειναι καποιο bug;; Ειναι καποια ρυθμιση;; Το εχω παρατηρησει οτι το κανει ακομα και αν δεν το εχω στα χερια μου! Ειναι εντος εγγυησης παντως, το εχω κανα 6 μηνες. Εχω κανει προφανως τις ενημερωσεις λογισμικου, χρησιμοποιω original θηκες της apple και ολα τα προβλεπομενα. 

Μ'ηπως συνδεεται κάπου με bluetooth ??

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

είσαι σε  ιός 16?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Ειμαι στην τελευταια ενημερωση 16.1 

πολύ πιθανόν το πρόβλημα σου να οφείλεται σε αυτό 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tasos19s είπε

πήγαινε ρυθμίσεις/ήχοι και απτικά/αλλαγή με κουμπιά και αυτή την επιλογή βγάλε την να δούμε πως θα συμπεριφερθεί 

Σορρυ για την καθυστερηση, αυτη η επιλογη δεν ηταν ενεργοποιημενη

Δημοσ.
6 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Σορρυ για την καθυστερηση, αυτη η επιλογη δεν ηταν ενεργοποιημενη

Δεν μπορείς να πειράξεις τότε κάτι άλλο 

Κανε αντίγραφο την συσκευή σου και μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...