Herald Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στο system πήγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόνο κάτι τέτοια ( που λογικά προέρχονται από κάποιο windows update? που εχω κλείσει manually πριν μπω κανα game για να μη κάνει latency spike ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @7nisiotisΓια τσεκάρετε και με το MPO μήπως ευθύνεται για τις μαύρες οθόνες(Επηρεάζει και NVIDIA και AMD). Μου δημιουργούσε stutters στο Netflix μέσω Chrome. https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5157 Η NVIDIA δίνει έτοιμο regkey για enable/disable. * Stuttering or screen flickers may occur during video playback using hardware acceleration with Chrome. * Blackscreens may occur when alt tabbing from game (or Apps. Like Whatsapp) to browser that has video on loop. * Some desktop apps may flicker or stutter when resizing the window on some PC configurations. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Το εκανε ξανά μια φορά μετά από τόσες μέρες με τους τελευταίους οδηγούς ενώ ήμουν στο desktop και στο background έτρεχε παιχνιδι. Θα δοκιμάσω αυτό που αναφέρει ο Psycho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα