Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kmangr79 είπε μου επέστρεψαν +500€ και το statement κανει 50€ γιατι ειναι υποχρεωτικο αυτο το statement?? , και τα 50 ευρω για αυτο τα τσεπωνει η τραπεζα φανταζομαι?
kmangr79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Sotorious είπε γιατι ειναι υποχρεωτικο αυτο το statement?? , και τα 50 ευρω για αυτο τα τσεπωνει η τραπεζα φανταζομαι? εμενα μου το ζήτησαν για να δουνε το λογαριασμό και να μου στέιλουν τα χρήματα. ναι η τράπεζα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ενω ειχα στειλει τα απαιτουμενα εγραφα για την επιστροφη του πετρσοκομενου 10ευρου που θα ερθει ειχα στειλει και αντιγραφο μαλιστα της μπροστινης οψης του βιβλιαριου μου στελνουν μυνημα προσεχτε σας ευχαριστούμε πολύ για το αίτημά σας. Παρακαλούμε όπως μας επιβεβαιώσετε το όνομα τραπέζης. χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχ το οποιο ονομα προφανως αναγραφετε στο αντιγραφο ελεοςςςςςςςςςςςς
seret Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία με αυτούς τους απίθανους; Δε μπορεί να αναγνωρίσει ούτε ταυτότητα ούτε άδεια οδήγησης, διότι είναι αχνά! Μιλάμε ότι έχω φάει μεγάλη ήττα. Όποιος έχει καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ
AsiTsi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Στις 7/11/2022 στις 11:38 ΠΜ, Επισκέπτης είπε ειχα αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω paysafe ,ενας φιλος μου δινει μια paysafe και παω να τα βαλω στην πρασινη εταιρια στοιχηματος, μου βγαινει το μυνημα οτι σας κλειδωσαμε τον λογαριασμο για λογους ασφαλειας (εδω γελαω αλλα οκ δεκτον) και να αναβαθμισω το status σε unlimited και να γινει ταυτοποιηση στοιχειων, με τα χιλια ζορια απο εδω και απο εκει επειδη εχω την πολυ παλια ταυτοτητα , τα καταφερνω τα ανεβαζω , λαμβανω το mail oτι η αναβαθμιση εγινε επιτυχως ,και στο app της paysafe ολα καλα, ομως στο site συνεχιζε να μου βγαζει το μυνημα οτι ο λογαριασμος κλειδωμενος και μπλα μπλα , ολα αυτα γινοντε 4 μερες τωρα ,απαντησανε μετα απο 3 μερες και ακομα τα λεφτα ειναι κλειδωμενα, δυστηχως δεν τα ηξερα αυτα ειχα μεινει στα παλια οπου εβαζες το πιν οπου ηθελες να πληρωσεις και ξεμπερδευες, δεν θα την χρησηιμοποιησω ποτε ξανα μα ποτε!!!! γιατι ακομα και να γυρισεις λεφτα εκει και να θες να τα βαλεις στην τραπεζα ειναι αλλη ταλαιπωρια και εκει και προμηθειες και κλπ Στις 7/11/2022 στις 11:38 ΠΜ, Επισκέπτης είπε ειχα αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω paysafe ,ενας φιλος μου δινει μια paysafe και παω να τα βαλω στην πρασινη εταιρια στοιχηματος, μου βγαινει το μυνημα οτι σας κλειδωσαμε τον λογαριασμο για λογους ασφαλειας (εδω γελαω αλλα οκ δεκτον) και να αναβαθμισω το status σε unlimited και να γινει ταυτοποιηση στοιχειων, με τα χιλια ζορια απο εδω και απο εκει επειδη εχω την πολυ παλια ταυτοτητα , τα καταφερνω τα ανεβαζω , λαμβανω το mail oτι η αναβαθμιση εγινε επιτυχως ,και στο app της paysafe ολα καλα, ομως στο site συνεχιζε να μου βγαζει το μυνημα οτι ο λογαριασμος κλειδωμενος και μπλα μπλα , ολα αυτα γινοντε 4 μερες τωρα ,απαντησανε μετα απο 3 μερες και ακομα τα λεφτα ειναι κλειδωμενα, δυστηχως δεν τα ηξερα αυτα ειχα μεινει στα παλια οπου εβαζες το πιν οπου ηθελες να πληρωσεις και ξεμπερδευες, δεν θα την χρησηιμοποιησω ποτε ξανα μα ποτε!!!! γιατι ακομα και να γυρισεις λεφτα εκει και να θες να τα βαλεις στην τραπεζα ειναι αλλη ταλαιπωρια και εκει και προμηθειες και κλπ Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εποικοινωνησα στο τηλέφωνο μαζί τους μου είπαν ότι πρέπει να το ελέγξει το αρμόδιο τμήμα αφού περίμενα 34 ώρες Μ εστειλαν το παρακάτω μήνυμα και μου είπαν ότι πρέπει να μπω στην πλατφόρμα να στείλω το ebanking μου φωτογραφία αλλά αυτό το λινκ δεν μου ανοίγει Απατεωνες απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα