Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 ειχα αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω paysafe ,ενας φιλος μου δινει μια paysafe και παω να τα βαλω στην πρασινη εταιρια στοιχηματος, μου βγαινει το μυνημα οτι σας κλειδωσαμε τον λογαριασμο για λογους ασφαλειας (εδω γελαω αλλα οκ δεκτον) και να αναβαθμισω το status σε unlimited και να γινει ταυτοποιηση στοιχειων, με τα χιλια ζορια απο εδω και απο εκει επειδη εχω την πολυ παλια ταυτοτητα , τα καταφερνω τα ανεβαζω , λαμβανω το mail oτι η αναβαθμιση εγινε επιτυχως ,και στο app της paysafe ολα καλα, ομως στο site συνεχιζε να μου βγαζει το μυνημα οτι ο λογαριασμος κλειδωμενος και μπλα μπλα , ολα αυτα γινοντε 4 μερες τωρα ,απαντησανε μετα απο 3 μερες και ακομα τα λεφτα ειναι κλειδωμενα, δυστηχως δεν τα ηξερα αυτα ειχα μεινει στα παλια οπου εβαζες το πιν οπου ηθελες να πληρωσεις και ξεμπερδευες, δεν θα την χρησηιμοποιησω ποτε ξανα μα ποτε!!!! γιατι ακομα και να γυρισεις λεφτα εκει και να θες να τα βαλεις στην τραπεζα ειναι αλλη ταλαιπωρια και εκει και προμηθειες και κλπ
vagelis2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Την ταυτότητα πως την έστειλες ? Εκανες ταυτοποίηση απο το app με selfie? Γενικά το app δεν εχει και το καλύτερο interface... Ναι αργούνε πολύ να απαντήσουν.. θα σου ζητήσουν και καποιο screen shot με το σφάλμα που σου βγάζει λογικά..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagelis2019 είπε Την ταυτότητα πως την έστειλες ? Εκανες ταυτοποίηση απο το app με selfie? Γενικά το app δεν εχει και το καλύτερο interface... Ναι αργούνε πολύ να απαντήσουν.. θα σου ζητήσουν και καποιο screen shot με το σφάλμα που σου βγάζει λογικά.. Απο το app απο το αp με selfie ναι τι να σου πω πρωτη φορα το κατεβασα αυτο εινα το τραγικο θλιβερο εξοργιστικο κλπ κλπ και ενταξει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ειναι αδυνατον, γιατι δεν δινεις την δυνατοτητα στον πελατη να ακυρωσει - καταργηθη το ποσο της Paysafe για να δωθει σε καποιον αλλον ,γιατι να πρεπει να κρατανε τα λεφτα δευσμεμενα και με τον τσαμπουκα κιολας ευτυχως δεν ειμαι ο ellon muck, αν ημουν θα την αγοραζα και θα τους πεταγα ολους στο δρομο real talk, και για αλλα περιεργα που βαριεμε να τα γραφω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Sotorious
vagelis2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sotorious είπε Απο το app απο το αp με selfie ναι τι να σου πω πρωτη φορα το κατεβασα αυτο εινα το τραγικο θλιβερο εξοργιστικο κλπ κλπ και ενταξει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ειναι αδυνατον, γιατι δεν δινεις την δυνατοτητα στον πελατη να ακυρωσει - καταργηθη το ποσο της Paysafe για να δωθει σε καποιον αλλον ,γιατι να πρεπει να κρατανε τα λεφτα δευσμεμενα και με τον τσαμπουκα κιολας ευτυχως δεν ειμαι ο ellon muck, αν ημουν θα την αγοραζα και θα τους πεταγα ολους στο δρομο real talk, και για αλλα περιεργα που βαριεμε να τα γραφω Εδω εχει τηλέφωνο επικοινωνίας δεν το εχω δοκιμάσει Εγω για να μου απαντήσουν έστειλα μεσω αυτης της φόρμας https://www.paysafecard.com/el/support/epikoinonise-mazi-mas/ (Πρέπει το mail που θα δώσεις στην φορμα να ειναι αυτο που έχεις δηλώσει στην paysafe .) Έστελνα μερα παρα μερα και μου απάντησαν μετα απο καμία βδομάδα.. Για να δεις αν καταχωρήθηκε το αίτημα μπαίνεις στο προφίλ σου--->κέντρο υποστήριξη - - - - - >αιτήματα υποστήριξης μου. Αλλα νομίζω μπορείς απευθείας με mail να επικοινωνήσεις [email protected] Έχουν χάσει πελάτες λογο ανταγωνισμού αλλά θα χάσουν και αλλους ακομα απο το χάλια support που έχουν.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από vagelis2019
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Εδω εχει τηλέφωνο επικοινωνίας δεν το εχω δοκιμάσει Εγω για να μου απαντήσουν έστειλα μεσω αυτης της φόρμας https://www.paysafecard.com/el/support/epikoinonise-mazi-mas/ (Πρέπει το mail που θα δώσεις στην φορμα να ειναι αυτο που έχεις δηλώσει στην paysafe .) Έστελνα μερα παρα μερα και μου απάντησαν μετα απο καμία βδομάδα.. Για να δεις αν καταχωρήθηκε το αίτημα μπαίνεις στο προφίλ σου--->κέντρο υποστήριξη - - - - - >αιτήματα υποστήριξης μου. Αλλα νομίζω μπορείς απευθείας με mail να επικοινωνήσεις [email protected] Έχουν χάσει πελάτες λογο ανταγωνισμού αλλά θα χάσουν και αλλους ακομα απο το χάλια support που έχουν.. το λινκ που εβαλες το ξερω εχω στειλε απο κει αρκετα μυνηματα , με το τηλεφωνο το τοπικη χρεωση τι σημενει ,ποια ειναι η χρεωση της κλησης δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα ,δηλαδη οταν πηρα την καρτα πηγα να βαλω το πιν κατευθειαν στην πρασινη ,και οχι στην ιστιοσελιδα της paysafe στον λογαριασμο μου δηλαδη, και τον κλειδωσανε για αυτον τον λογο...δεν ξερω δεν θα επρεπε καν να μυριζω τα νυχια μου
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sotorious είπε το λινκ που εβαλες το ξερω εχω στειλε απο κει αρκετα μυνηματα , με το τηλεφωνο το τοπικη χρεωση τι σημενει ,ποια ειναι η χρεωση της κλησης δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα ,δηλαδη οταν πηρα την καρτα πηγα να βαλω το πιν κατευθειαν στην πρασινη ,και οχι στην ιστιοσελιδα της paysafe στον λογαριασμο μου δηλαδη, και τον κλειδωσανε για αυτον τον λογο...δεν ξερω δεν θα επρεπε καν να μυριζω τα νυχια μου εδω κοιτατε τι γραφουν, καινουργιο αυτο τωρα ετσι?? λολ να βγαλω να στειλω φωτο της paysafe με την μπροστινη οψη της ταυτοτητας ,παλι τα ιδιααααα στην ιδια φωτο το οποιο θα ηταν ευκολο να ειχα την paysafe την οποια μου την δωρισανε και μου στειλαν με φωτο το πιν θελουν ναι ειναι και σε ουδετερο φοντο καρεκλα τραπεζι , να πω παλι καλα που δεν ζητανε να εχει θεα την ακροπολη? λεω εγω τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) η εξελιξη ειναι η ιδια οπως μου αναφερε ο ανθρωπος στο τηλεφωνο που πηρα στο παραπανω Post , μου ει[ε οτι το καλυτερο που μπορω να κανω και ειμαι τυχερος που ειναι μικρο το ποσο, ειναι να υποβαλω αιτημα για καταργηση του λογαριασμου και αιτημα αναληψης του ποσου στον τραπεζικο λογαριασμο, και ετσι εγινε δεν εγινε ακομα βασικα σημερα τους εστειλα πληροφοριες iban και τα σχετικα, γενικα με μυνηματα που διαβαζα στο διαδυκτιο για μηνες που περιεμεναν και δεν γινοταν κατι και αλλοι τα περναν τα λεφτα και αλλοι οχι, παλι καλα λεω εγω Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από Sotorious
kmangr79 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 εμένα μετά απο 1 μήνα μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα <<Αγαπητέ πελάτη, ο my paysafecard λογαριασμός σας ακυρώθηκε στο πλαίσιο των γενικών όρων συναλλαγών του my paysafecard. Δυστυχώς δε μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τους λόγους. Eπιπλέον, η διαδικασία εμβάσματος έχει ενεργοποιηθεί και η μεταφορά των χρημάτων μπορεί να διαρκέσει 10 - 14 εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρξει καθυστέρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Με εκτίμηση Η ομάδα της paysafecard -- Paysafe Prepaid Services Limited 3rd Floor, Kilmore House, Park Lane, Spencer Dock, Dublin 1, D01 YE 64 Ιρλανδία Αρ. Μητρώου Εταιρείας: 626671>>
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kmangr79 είπε εμένα μετά απο 1 μήνα μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα <<Αγαπητέ πελάτη, ο my paysafecard λογαριασμός σας ακυρώθηκε στο πλαίσιο των γενικών όρων συναλλαγών του my paysafecard. Δυστυχώς δε μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τους λόγους. Eπιπλέον, η διαδικασία εμβάσματος έχει ενεργοποιηθεί και η μεταφορά των χρημάτων μπορεί να διαρκέσει 10 - 14 εργάσιμες ημέρες. Εάν υπάρξει καθυστέρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Με εκτίμηση Η ομάδα της paysafecard -- Paysafe Prepaid Services Limited 3rd Floor, Kilmore House, Park Lane, Spencer Dock, Dublin 1, D01 YE 64 Ιρλανδία Αρ. Μητρώου Εταιρείας: 626671>> 10-14 μερες ??? με τα ελτα να τα στελνανε ποιο γρηγορα θα ερχοντουσαν, ειναι ασχολιαστοι , ασχοληθηκα με Paysafe γιατι μου την πηρε ενας φιλος, ,τωρα που βιωσα την κακη της πλευρα ουτε με πιστολι στον κροταφο δεν θα την χρσιμοποιησω ξανα
kmangr79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Sotorious είπε 10-14 μερες ??? με τα ελτα να τα στελνανε ποιο γρηγορα θα ερχοντουσαν, ειναι ασχολιαστοι , ασχοληθηκα με Paysafe γιατι μου την πηρε ενας φιλος, ,τωρα που βιωσα την κακη της πλευρα ουτε με πιστολι στον κροταφο δεν θα την χρσιμοποιησω ξανα και να σου πώ την αλήθεια για να τα στείλουν μου ζήτησαν ειδική φόρμα απο την τράπεζα με τα στοιχεία μου στα αγγλικά την οποία πλήρωσα 50€
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kmangr79 είπε και να σου πώ την αλήθεια για να τα στείλουν μου ζήτησαν ειδική φόρμα απο την τράπεζα με τα στοιχεία μου στα αγγλικά την οποία πλήρωσα 50€ Τι πλήρωσες 50€???????
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, kmangr79 είπε και να σου πώ την αλήθεια για να τα στείλουν μου ζήτησαν ειδική φόρμα απο την τράπεζα με τα στοιχεία μου στα αγγλικά την οποία πλήρωσα 50€ what??? δεν εχω ιδεα για αυτο, για τι υψους ποσου μιλαμε εννοώ που θα σου επεστρεφαν με εμβασμα
kmangr79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι πλήρωσες 50€??????? για να σου στείλουν χρήματα και να κλείσουν τον λογαριασμό θέλουν official document απο την τράπεζα.....
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kmangr79 είπε για να σου στείλουν χρήματα και να κλείσουν τον λογαριασμό θέλουν official document απο την τράπεζα..... ποσο λεφτά είναι να πάρεις δλδ;; Τι σόι statement είναι αυτό που κάνει τόσα;Δεν μπορούσες να το εκτυπώσεις απο την εφαρμογη/ site?
kmangr79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ποσο λεφτά είναι να πάρεις δλδ;; Τι σόι statement είναι αυτό που κάνει τόσα;Δεν μπορούσες να το εκτυπώσεις απο την εφαρμογη/ site? μου επέστρεψαν +500€ και το statement κανει 50€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα