cubilone Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Κάτι μου τρώει την μπαταρία σε iPhone 13 mini, iOS 16.0 και δεν μπορώ να βρω τι. Δείτε screenshot. Ακόμα και με 0 background activity. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;
Tasos19s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cubilone είπε Κάτι μου τρώει την μπαταρία σε iPhone 13 mini, iOS 16.0 και δεν μπορώ να βρω τι. Δείτε screenshot. Ακόμα και με 0 background activity. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Το iOS 16
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Το σάπιο το iOS 16 είναι. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το έβγαλαν. Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν τα ίδια. 1
dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Το σάπιο το iOS 16 είναι. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το έβγαλαν. Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν τα ίδια. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από dpolal
CheOnWeb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, cubilone said: Κάτι μου τρώει την μπαταρία σε iPhone 13 mini, iOS 16.0 και δεν μπορώ να βρω τι. Δείτε screenshot. Ακόμα και με 0 background activity. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Το BATTERY USAGE BY APP τι λέει; Εγώ σε 13 Mini είμαι μια χαρά και με 16.0 και με 16.1 Κάνε το update σε 16.1 και ξαναδές το.
cubilone Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το BATTERY USAGE BY APP τι λέει; Εγώ σε 13 Mini είμαι μια χαρά και με 16.0 και με 16.1 Κάνε το update σε 16.1 και ξαναδές το. Το Battery Usage by App δεν λέει τίποτα, γιατί υπάρχει μηδενική δραστηριότητα πέρα από το OS. Και σε μένα έτσι ήταν όπως σε σένα μέχρι την περασμένη Τετάρτη, και ξαφνικά άρχισε αυτή η κατανάλωση άγνωστης προέλευσης.
Tasos19s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, cubilone είπε Το Battery Usage by App δεν λέει τίποτα, γιατί υπάρχει μηδενική δραστηριότητα πέρα από το OS. Και σε μένα έτσι ήταν όπως σε σένα μέχρι την περασμένη Τετάρτη, και ξαφνικά άρχισε αυτή η κατανάλωση άγνωστης προέλευσης. αρχικά κάνε μια επανεκκινηση μετά απλά κάνε υπομονή
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, CheOnWeb said: Το BATTERY USAGE BY APP τι λέει; Εγώ σε 13 Mini είμαι μια χαρά και με 16.0 και με 16.1 Κάνε το update σε 16.1 και ξαναδές το. Έχεις τριάμισι ώρες ενεργής οθόνης και υπόλοιπο μπαταρίας κοντά 70-80%;;;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, d_gkal είπε Έχεις τριάμισι ώρες ενεργής οθόνης και υπόλοιπο μπαταρίας κοντά 70-80%;;;; που να δεις το 13promax της συμβιας μου...Εχει ΑΣΤΕΙΑ μεγαλη μπαταρια.
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: που να δεις το 13promax της συμβιας μου...Εχει ΑΣΤΕΙΑ μεγαλη μπαταρια. Τι χρήση κάνεις και πόσες ώρες ας πούμε βγάζει με μια φόρτιση; Ναι ξέρω το προ Μαξ έχει τεράστια αυτονομία
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τι χρήση κάνεις και πόσες ώρες ας πούμε βγάζει με μια φόρτιση; Ναι ξέρω το προ Μαξ έχει τεράστια αυτονομία Bluetooth 8-12 ωρες λογω ακουστικων, δεδομενα αντιστοιχα καθως ειναι στην δουλεια, υπολοιπη μερα wifi, οχι πολλες ωρες κλησεις αλλα αρκετες σε εφαρμογες chat με φωτο/βιντεο κτλπ καθως εχει σχεση με την δουλεια της. Καθολου παιχνιδια, 2-3 ωρες την ημερα tiktok/instagram με μια φορτιση βγαζει ανετα 24 ωρες συν την επομενη μερα μεχρι που το βραδυ αργα το φορτιζει για να ειναι safe για την επομενη. Θα σου ανεβασω αν μπορεσω το βραδυ ενα Print screen να δεις τι παιζει. Αλλα μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειδικα οταν το συγκρινω με το S22+ μου. Πχ σε διακοπες ταξιδια που κανουμε πανω κατω ιδια πραγματα και απλα εγω παιζω κανα παιχνιδι στο κινητο για 1-2 ωρες την ημερα εγω αναγκαστικα το φορτιζω το βραδυ ενω το 13ProMax τραβαει και μεχρι την επομενη... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92
CheOnWeb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, d_gkal said: Έχεις τριάμισι ώρες ενεργής οθόνης και υπόλοιπο μπαταρίας κοντά 70-80%;;;; Νομίζω ότι το screen on αφορά στο τελευταίο 24ωρο, όχι μετά την τελευταία φόρτιση. 1
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 4 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Bluetooth 8-12 ωρες λογω ακουστικων, δεδομενα αντιστοιχα καθως ειναι στην δουλεια, υπολοιπη μερα wifi, οχι πολλες ωρες κλησεις αλλα αρκετες σε εφαρμογες chat με φωτο/βιντεο κτλπ καθως εχει σχεση με την δουλεια της. Καθολου παιχνιδια, 2-3 ωρες την ημερα tiktok/instagram με μια φορτιση βγαζει ανετα 24 ωρες συν την επομενη μερα μεχρι που το βραδυ αργα το φορτιζει για να ειναι safe για την επομενη. Θα σου ανεβασω αν μπορεσω το βραδυ ενα Print screen να δεις τι παιζει. Αλλα μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειδικα οταν το συγκρινω με το S22+ μου. Πχ σε διακοπες ταξιδια που κανουμε πανω κατω ιδια πραγματα και απλα εγω παιζω κανα παιχνιδι στο κινητο για 1-2 ωρες την ημερα εγω αναγκαστικα το φορτιζω το βραδυ ενω το 13ProMax τραβαει και μεχρι την επομενη... Τελικά έχεις 13 mini ή s22+; Η ερώτηση που έκανα παραπάνω για την χρήση και πόσες ώρες ενεργής οθόνης (και με τι χρήση) αφορά το 13 mini και ΟΧΙ το max
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τελικά έχεις 13 mini ή s22+; Εγω S22+, αυτα που αναφερω οπως γραφω και παραπανω αφορουν το 13 Pro Max
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα