Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tounion είπε

Με μικρότερο από Χ5 οικογένεια με ένα μικρό παιδί ζοριζεται

Κολοκυθια εγω με ενα παιδι και ισα ισα χωραμε στο Steyr 680M

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ μετά απο επιπλέον κουβέντα που είχα με τα άτομα απο toyota. 

Toyota corolla cross vs Hyundai Tucson ?

Δοκίμασα ήδη το hyundai και την επόμενη εβδομαδα θα δω το corolla. Τι γνωμες έχουμε για το corolla;

Επεξ/σία από Eranor
Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 10:30 ΠΜ, Eranor είπε

Καλημέρα σε όλους,

ψάχνω για το πρώτο μας αυτοκίνητο μιας και περιμένουμε το πρώτο μέλος της οικογένειας σε λίγους μήνες. 

Έχω οδηγήσει κάμποσα αυτοκίνητα μέχρι στιγμής και είμαι σε δίλλημα.

1. Skoda karoq - βενζίνη - 31k (boot: 520l) 
  2. Honda civic HEV - υβριδικο - 35k (boot: 410l)
  3. Hyundai Tuscon - υβριδικο - 41k (boot: 560l)

Η οδήγηση  που κάνω είναι 220 km μια φορά την εβδομάδα. Η διαδρομή είναι λίγο εθνική (20 λεπτα) και μετά επαρχιακοί δρόμοι. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι δε ξέρω πόσο χώρο θα χρειαστώ στο πορτ μπαγκαζ για την οικογένεια. 

Όποια συμβουλή δεκτή.  

Πάρε αμάξι με μεγάλο Πορτ Παγκαζ δώσε έμφαση στα λίτρα και στη δύναμη του αυτοκινήτου, να μπορεί να σε τραβάει αν είσαι φορτωμένος. Και εγώ Ιάπωνας είμαι αλλά μπροστά στην άνεση και την ασφάλεια θα διάλεγα κάτι άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Keosen είπε

Εχω και γω το Steyr 680M αλλα εχω θεμα με τις ταχυτητες.. δεν μπαινουν....😂

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Keosen said:

Πως σου φάνηκε το Tuscon?

καταπληκτικό αυτοκίνητο. Δυνατό, πανεμορφο μεσα και εξω και αισθανόμουν οτι οδηγεί αυτο για εμένα. Οταν το δοκίμασα σε sport mode πραγματικά το φοβήθηκα. 

Δεν εχω δει ακόμα το toyota η διαφορα στα χρήματα είνια κοντα στα 2κ (Hyundai πιο ακριβο). 

13 minutes ago, Kapetanakos said:

Πάρε αμάξι με μεγάλο Πορτ Παγκαζ δώσε έμφαση στα λίτρα και στη δύναμη του αυτοκινήτου, να μπορεί να σε τραβάει αν είσαι φορτωμένος. Και εγώ Ιάπωνας είμαι αλλά μπροστά στην άνεση και την ασφάλεια θα διάλεγα κάτι άλλο.

όπως;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Eranor είπε

καταπληκτικό αυτοκίνητο. Δυνατό, πανεμορφο μεσα και εξω και αισθανόμουν οτι οδηγεί αυτο για εμένα. Οταν το δοκίμασα σε sport mode πραγματικά το φοβήθηκα. 

Δεν εχω δει ακόμα το toyota η διαφορα στα χρήματα είνια κοντα στα 2κ (Hyundai πιο ακριβο). 

όπως;

Octavia 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

Octavia 

Ειδικά σε station είναι τεράστιοι οι χώροι του...

Απλώς δεν έχει 3η σειρά καθισμάτων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον εισαι ηδη στα λεφτα του tucson τσεκαρε ποσο βγαινει και το CX-5 Mazda (ομως δεν βγαινει σε hybrid αποσο θυμαμαι)

Επεξ/σία από epp
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/11/2022 στις 12:58 ΜΜ, Hik είπε

Τραβάς γραμμή από δικό σου πίνακα (προσοχή, όχι ρολόι, γιατί αλλιώς θέλει υποπίνακα + ΔΕΔΔΗΕ έγκριση κοκ). Γιατί η πρίζα θέλει ρελέ διαρροής οπωσδήποτε, αλλιώς θα γίνει κάρβουνο κόσμος. Αν είσαι σε όροφο, αντίστοιχα τραβάει ο ηλεκτρολόγος γραμμή από το πίνακα του σπιτιού σου. 

Αλλά σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρικό είναι μπελάς αυτή τη στιγμή. Ειδικά με οικογένεια. 

Με ένα παιδί χρειάζεσαι πορτ μπαγκάζ μεγάλο. Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Οπότε το Honda αποκλείεται, τα 410l είναι λίγα με καρότσι και άλλα συμπράγκαλα. Δες τα άλλα δύο. Επίσης, δική μου πρόταση, αντί για Tucson δες το Kia Sportage. Σε έκδοση Platinum που έχει όλα τα κομφόρ, mild hybrid 150hp, βγαίνει γύρω στα 35 - 36k. Έχει ίδιους χώρους με το Tucson, μεγαλύτερη εγγύηση (7 χρόνια),  πλήρες σε εξοπλισμό, και μεταξύ μας είναι και πιο ωραίο.

Έχω το civic my19 χωρος περίπου τα ίδια λίτρα με το καινούριο.

Τα λίτρα δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ο χώρος είναι τεράστιος γιατί όταν ανοίγει η πόρτα είναι σαν να έχεις μια πολύ μεγάλη κλούβα που πετάς πράγματα από πάνω. Έχω 3 παιδιά έχουν μπει μέσα καροτσια 2 μάλιστα βαλίτσες και ότι άλλο θες. Κανένα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, efo355 said:

Έχω το civic my19 χωρος περίπου τα ίδια λίτρα με το καινούριο.

Τα λίτρα δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ο χώρος είναι τεράστιος γιατί όταν ανοίγει η πόρτα είναι σαν να έχεις μια πολύ μεγάλη κλούβα που πετάς πράγματα από πάνω. Έχω 3 παιδιά έχουν μπει μέσα καροτσια 2 μάλιστα βαλίτσες και ότι άλλο θες. Κανένα πρόβλημα

βλέπω όμως οτι το civic my19 εχει 519λ ενω το civic που ειδα ειχε μονο 410λ χμμμ. Οκ σε ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Eranor
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 11:42 ΠΜ, Keosen είπε

Καλο όχημα αυτό βέβαια δεν μπαίνει δακτύλιο τυπικά αλλα ουσιαστικά και κυριολεκτικά δεν σταματάς πουθενα..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...