Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, webenergy είπε

Δοκίμασα με ελληνική και revolut και μου ελεγε οτι δεν δεχετε την καρτα αλλης χώρας. Εννοείτε VPN. Εσύ πως το εκανες, τι κάρτα εβαλες;

Με Revolut το ειχα κανει πριν κανενα χρονο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Έχω βάλει, Άμαζον Νέτφλιξ και Ντίσνεϊ από Τουρκία και βλέπω μόνο βίντεο με γάτες στο YouTube.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...ομοιοπαθής!

Δημοσ.

Καθότι δεν έχω ασχοληθεί με τις τιμές σε αυτές τις πλατφόρμες σε άλλες χώρες και είχα βάλει Disney plus από Ελλάδα που κάνει 7 ευρώ νομίζω το μήνα. Και αναρωτιέμαι εκεί στην Amazon εμάς στην Ελλάδα μας έχουν για πλούσιους με μια διαφορά 1590% στην τιμή από ότι στην Τουρκία?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, webenergy είπε

Δοκίμασα με ελληνική και revolut και μου ελεγε οτι δεν δεχετε την καρτα αλλης χώρας. Εννοείτε VPN. Εσύ πως το εκανες, τι κάρτα εβαλες;

Γιατί εννοείται vpn? Δεν χρειάζεται. Αν έχεις λογαριασμό στο Amazon με κάρτα περασμένη απλά μπαίνεις στο τουρκικό και ξεκινάς τη συνδρομή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Γιατί εννοείται vpn? Δεν χρειάζεται. Αν έχεις λογαριασμό στο Amazon με κάρτα περασμένη απλά μπαίνεις στο τουρκικό και ξεκινάς τη συνδρομή.

Δεν ρωτάω για amazon, αλλα για Disney+ που είχε αναφερθεί πιο πανω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα θεωρούνται νόμιμες γενικά οι πρακτικές με το vpn, δηλαδή πέρα από κάποιο ban από τις εταιρίες υπάρχει περίπτωση να έχεις θέματα και με το νόμο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...