gorilas13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Έχω βάλει, Άμαζον Νέτφλιξ και Ντίσνεϊ από Τουρκία και βλέπω μόνο βίντεο με γάτες στο YouTube.
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, webenergy είπε Δοκίμασα με ελληνική και revolut και μου ελεγε οτι δεν δεχετε την καρτα αλλης χώρας. Εννοείτε VPN. Εσύ πως το εκανες, τι κάρτα εβαλες; Με Revolut το ειχα κανει πριν κανενα χρονο.
dimitris_sal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, gorilas13 είπε Έχω βάλει, Άμαζον Νέτφλιξ και Ντίσνεϊ από Τουρκία και βλέπω μόνο βίντεο με γάτες στο YouTube. Σε καταλαβαίνω απόλυτα...ομοιοπαθής!
Taoustaoys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καθότι δεν έχω ασχοληθεί με τις τιμές σε αυτές τις πλατφόρμες σε άλλες χώρες και είχα βάλει Disney plus από Ελλάδα που κάνει 7 ευρώ νομίζω το μήνα. Και αναρωτιέμαι εκεί στην Amazon εμάς στην Ελλάδα μας έχουν για πλούσιους με μια διαφορά 1590% στην τιμή από ότι στην Τουρκία?
leo066 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, webenergy είπε Δοκίμασα με ελληνική και revolut και μου ελεγε οτι δεν δεχετε την καρτα αλλης χώρας. Εννοείτε VPN. Εσύ πως το εκανες, τι κάρτα εβαλες; Γιατί εννοείται vpn? Δεν χρειάζεται. Αν έχεις λογαριασμό στο Amazon με κάρτα περασμένη απλά μπαίνεις στο τουρκικό και ξεκινάς τη συνδρομή.
webenergy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, leo066 είπε Γιατί εννοείται vpn? Δεν χρειάζεται. Αν έχεις λογαριασμό στο Amazon με κάρτα περασμένη απλά μπαίνεις στο τουρκικό και ξεκινάς τη συνδρομή. Δεν ρωτάω για amazon, αλλα για Disney+ που είχε αναφερθεί πιο πανω.
manolisklv2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα θεωρούνται νόμιμες γενικά οι πρακτικές με το vpn, δηλαδή πέρα από κάποιο ban από τις εταιρίες υπάρχει περίπτωση να έχεις θέματα και με το νόμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα